Skip to main content

A treia mutare. Serialul turcesc Secrete de familie trece de la Kanal D la Kanal D2. De când?

 
Pınar Deniz (Ceylin) şi Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) / foto: kanald.com.tr
Pınar Deniz (Ceylin) şi Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) / foto: kanald.com.tr

Serialul turcesc Secrete de familie (titlu original: Yargı) va fi mutat de la Kanal D la Kanal D2. În prezent, producţia se difuzează la Kanal D în zilele de luni şi marţi, de la ora 23.00, însă din 16 martie, serialul va putea fi urmărit la celălalt post din portofoliul Dogan Media, la Kanal D2.

Publicitate

Astfel, Secrete de familie se va vedea tot de două ori pe săptămână, dar în weekend. Serialul este programat sâmbătă şi duminică, de la ora 22.00, la Kanal D2. 

Secrete de familie, mutat pentru a treia oară

Iniţial, producţia a fost difuzată miercurea şi vinerea de la 20.00. Ulterior a fost mutată sâmbăta, tot de la 20.00, iar apoi s-a difuzat la început de săptămână, respectiv lunea şi marţea, de la 23.00, la Kanal D.

De data această, însă, serialul este mutat la Kanal D2, post lansat în aprilie 2023. 

 
Producţia îi are în rolurile principale pe Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) şi Pınar Deniz (Ceylin). Protagonistul Kaan Urgancıoğlu a mai putut fi văzut în Dragoste infinită (Kara Sevda), difuzat tot la Kanal D, iar Pınar Deniz a făcut parte din distribuţia serialului Patria mea eşti tu (Vatanım Sensin).
 
Secrete de familie se află încă în difuzare în Turcia şi a ajuns la episodul cu numărul 85. Producţia a fost lansată în septembrie 2021 în Turcia.
 
Despre serial:
 
Povestea serialului urmăreşte lupta pentru adevăr şi justiţie, pe fundalul unei poveşti de dragoste.
 
Un procuror (interpretat de Kaan Urgancıoğlu) şi o tânără avocată (interpretată de Pinar Deniz) încearcă să descopere iţele încurcate ale unei crime; îi unesc valorile în care cred, dar şi dragostea care se înfiripă între cei doi.
 

Citeşte şi: Kanal D anunţă premiera serialului turcesc Secrete de familie. Când va începe?

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus