Skip to main content

Şerban Huidu: „Istoria unui linşaj media – Cea mai mare acoperire media a unui accident cu 2 zgârieturi”. Realizatorul „Cronica Cârcotaşilor” (Prima TV) a fost implicat într-o „tamponare”

 
Şerban Huidu a publicat pe blogul personal o fotografie cu daunele minore ale noului accident rutier în care a fost implicat / fotografii: arhiva personală (colaj: Paginademedia.ro)
Şerban Huidu a publicat pe blogul personal o fotografie cu daunele minore ale noului accident rutier în care a fost implicat / fotografii: arhiva personală (colaj: Paginademedia.ro)

Şerban Huidu, realizatorul şi prezentatorul emisiunii-pamflet „Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV, a fost implicat într-un accident rutier minor zilele trecute, în Capitală. S-a aflat repede în presă, majoritatea site-urilor publicaţiilor au acoperit ştirea, iar Şerban Huidu reacţionează... E deranjat de faptul că jurnaliştii au tratat subiectul ca şi cum ar fi fost o tragedie. „Istoria unui linşaj media – Cea mai mare acoperire media a unui accident cu 2 zgârieturi”, a scris acesta, pe blogul personal.

Publicitate

Şerban Huidu a fost implicat marţi (21 noiembrie) într-un accident rutier minor, pe Calea Giuleşti din Bucureşti. Prezentatorul de la „Cronica Cârcotaşilor” a recunoscut că este vinovat, aşa cum au consemnat şi jurnaliştii de la Libertatea.

„S-a întâmplat un accident, sunt vinovat. S-a lovit o maşină de o altă maşină, daunele sunt minime. Am vrut să vin la Biroul de Accidente Uşoare să nu creadă cineva că am ceva de ascuns. Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare şi 200 de lei amendă”, a declarat Şerban Huidu, pentru emisiunea „NewsTime” de la Kanal D2.

Ştirea s-a viralizat imediat şi toate publicaţiile care au tratat subiectul au făcut referire la incidentul din 2011, când Şerban Huidu a mai fost implicat într-un accident auto deosebit de grav, în urma căruia şi-au pierdut viaţa trei persoane.

Felul în care jurnaliştii au scris despre noul său accident rutier l-a făcut pe Şerban Huidu să consemneze pe blog-ul personal: „Este incredibilă dezumanizarea şi pofta de a rupe pe cineva. (...) Am fost făcut corupt, neocomunist, şpăgar, jegos, nesimţit, criminal, îmbuibat, scursură, incalificabil, fără empatie, porc, cretin şi prost”.

VIDEO. Şerban Huidu a povestit, în exclusivitate în studioul de podcast-uri de la Paginademedia, despre cea mai grea perioadă din viaţa sa

Şerban Huidu a povestit, în exclusivitate pentru Paginademedia, cum s-a recuperat în urma gravelor accidente suferite, la schi, în 2010, şi atunci când conducea, în 2011. 

Mie cel mai rău mi-a fost după primul accident, cel de la schi, în 2010, când nu puteam să lucrez. Recuperarea a durat câteva luni. Am avut atunci o perioadă în care nu puteam să lucrez”, a declarat Şerban Huidu, la #InterviulLunii, în luna iulie anul acesta.

Ce a scris Şerban Huidu, pe blogul personal, despre noul accident rutier.

„Am avut acum două zile, în mijlocul traficului din Bucureşti, la ora 18.00, când e cel mai aglomerat, un acroşaj cu un domn. Acestea sunt urmările. Două zgârieturi pe care nici nu le vezi bine.

Am mers la Accidente Uşoare, tocmai pentru a mă testa şi a nu avea vreo îndoială omul implicat în incident că aş avea ceva de ascuns. La Accidente Uşoare deja mă asteptau ziariştii. Pardon gurnaliştii.

Ce a urmat e senzaţional. Cea mai mare acoperire media a unui accident cu două zgârieturi.

Este incredibilă dezumanizarea şi pofta de a rupe pe cineva. Doar ca să fie fericiţi cei care fac spume pe tastatură.

Am fost făcut corupt, neocomunist, şpăgar, jegos, nesimţit, criminal, îmbuibat, scursură, incalificabil, fără empatie, porc, cretin şi prost.

De ce? Pentru că toţi, dar absolut toţi, au readus pe tapet accidentul nefericit de acum 12 ani. Unde nu eram băut, nu eram drogat, aveam carnetul asupra mea şi nu am fugit de la locul accidentului. Accident în care puteam să mor şi eu, şi familia mea. Şi, cel mai important, nu am făcut nimic cu voinţă proprie, aşa cum fac nemernicii care scriu despre asta de 12 ani.

Un sincer «Bravo» pentru toţi gurnaliştii care au sperat şi speră că mă pot doborî. Nu puteţi, mă împieliţaţilor! Vă puteţi chinui mult şi bine. Am să fiu veşnic în faţa voastră. Voi veţi fi mereu nişte trepăduşi care veţi scrie despre Huidu. Nu invers! Iată lista papaglilor de presă: şi mai sunt şi tembeliziuni”, a scris Şerban Huidu pe blogul personal, unde a poblicat şi un colaj cu mai multe capturi cu ştirile apărute despre acest accident.”

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus