Skip to main content

Şerban Huidu se întoarce pe TV la Cârcotaşi. Emisiunea, schimbare majoră de format. Schimbă şi studioul

 
Şerban Huidu se întoarce pe TV la Cârcotaşi. Emisiunea, schimbare majoră de format. Schimbă şi studioul

Emisiunea Cârcotaşilor se întoarce în noul sezon de la Prima cu mai multe schimbări. Una dintre ele: revine Şerban Huidu la prezentare. Detalii, în continuare:

Publicitate

În noul sezon Cronica Cârcotaşilor, Şerban Huidu se întoarce la prezentarea emisiunii, alături de Codruţ Kegheş - Dezbrăcatu. O mutare în contextul în care Ioana Petric pleacă de la pupitrul emisiunii.

De ce a hotărât Huidu să revină pe post?

Şerban Huidu, pentru Paginademedia.ro:

"Am spus, atunci când m-am retras, că voi reveni oricând este nevoie de mine la Cronica Cârcotaşilor. Acum cred că este nevoie: Ioana Petric s-a hotârât să plece, iar emisiunea trece prin schimbări de format".

În ce constau schimbările?

"Va fi un format mai aproape de ceea ce era, de fapt, Cronica Cârcotaşilor. Chiar dacă este o emisiune de două ore, va fi una în care conţinutul va fi concentrat, va fi altfel decât până acum."

Este prezenţa lui Huidu temporară?

"Nu ştiu, este posibil. Oricum, eu am fost mereu lângă Cronica Cârcotaşilor", a mai spus Huidu, care, în ultimii ani, a fost producător al emisiunii de pe Prima TV.

O altă schimbare majoră este decorul emisiunii. Pentru prima dată, Cronica Cârcotaşilor nu va mai fi filmată în decorul "fizic" clasic al programului, ci va fi trasă pe chroma, într-un studio virtual.

De ce a plecat Ioana Petric:

"Am ajuns într-un moment în viaţă în care simt că am nevoie de o schimbare", a spus Ioana Petric.

Ea a scris despre plecare:

"Au fost 15 ani extraordinari, atat de plini si de fericiti, ca n-as putea sa ii cuprind in doar cateva cuvinte. Mi-am petrecut jumătate din viata alaturi de oamenii astia frumoşi, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori si familie adoptiva, prin urmare aceasta decizie, care imi apartine 100%, nu a fost deloc una uşoară. Cu toate astea, in adâncul sufletului meu, sunt convinsa ca e cea corecta.

Cred ca in viata e important sa iti accepţi propriul adevăr si chiar daca inevitabil te gândeşti si la cei din jur, sa faci ceea ce e mai bine pentru tine. Iar eu asta am simtit acum- nevoia unui nou inceput, nevoia de a ma redescoperi, de a-mi demonstra mie niste lucruri si de a face loc altor visuri."

Ioana Petric a intrat în echipa Cronicii în 2008, ca bebeluşă. După şase ani, a intrat şi la prezentarea emisiunii.

Prima emisiune din sezonul cu numărul 47 de Cronica Cârcotaşilor va fi difuzată miercuri 15 martie, de la ora 20.00 pe Prima TV şi în reluare duminică.

Huidu, revenire după doi ani

Şerban Huidu a decis să nu mai prezinte Cronica Cârcotaşilor din toamna lui 2021, pentru a se ocupa "de partea de creaţie". "Cred că în cei 21 de ani am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran", spunea atunci Şerban Huidu.

Huidu a mai plecat de la prezentare în trecut şi s-a întors o perioadă din nou la pupitru:

"În 2015, când am revenit la prezentarea emisiunii, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. Jumătate din echipa plecase şi soluţiile de înlocuire nu funcţionau corespunzător."

Care au fost schimbările de prezentatori de-a lungul timpului?

ISTORIE. Cronica Cârcotaşilor a debutat pe TV la Prima TV, cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă la pupitrul emisiunii. Show-ul a funcţionat în această formulă până în 2020-2011. Şerbani Huidu a suferit un accident la schi, la finalul lui 2010. În primăvara lui 2011, în locul lui Huidu, alături de Mihai Găinuşă, a intrat Oana Ioniţă.

Huidu s-a întors apoi la prezententarea emisiunii. În toamna lui 2011, după ce a fost implicat într-un accident auto, Şerban Huidu a ieşit de pe post, dar a rămas producător al Cronicii. Noua formulă de prezentare: Mihai Găinuşă - Codruţ Kegheş, "Dezbrăcatu".

În 2014, Mihai Găinuşă a plecat de la Cronica Cărcotaşilor. În următorul sezon, Şerban Huidu a revenit la prezentare, alături de Kegheş şi de Ioana Petric. Timp de doi ani a făcut parte din emisiune şi actorul Alex Bogdan (2014-2016).

Citeşte şi: Şerban Huidu nu va mai prezenta Cronica Cârcotaşilor, dar va rămâne în echipă. Ce rol va avea?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus