Skip to main content

Un actor care joacă şi la Teatrul Naţional din Bucureşti se alătură serialului „Lia”, de la Antena 1

 
Shahbazimoghadam Mohammad Jawad îl interpretează pe Fabian în serialul „Lia - Soţia soţului meu” de la Antena 1 / foto: arhiva personală
Shahbazimoghadam Mohammad Jawad îl interpretează pe Fabian în serialul „Lia - Soţia soţului meu” de la Antena 1 / foto: arhiva personală

Nume nou în distribuţia „Lia - Soţia soţului meu”. Un actor care joacă şi la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti se alătură echipei care.realizează producţia difuzată de Antena 1. Este vorba despre Shahbazimoghadam Mohammad Jawad, cel care îl interpretează şi pe John-John în spectacolul Pacea eternă”, difuzat în cadrul programului 9G de la TNB.

Publicitate

Actorul va putea fi urmărit în serial începând cu episodul care se va difuza în această seară (joi, 30 noiembrie), de la 20.30, la Antena 1. Serialul se apropie de finalului celui de-al doilea sezon, urmând ca zilele acestea să fie difuzate ultimele episoade.

Producţia îi are protagonişti pe Ana Bodea (Lia Vornicu) şi pe Ştefan Floroaica (Petru Vornicu).

Ce rol va avea noul actor din „Lia”?

Actorul Shahbazimoghadam Mohammad Jawad îl întruchipează în serial pe Fabian, fratele Gabrielei Vornicu (interpretată de Doiniţa Oancea). Personajul său este descris ca fiind „aventurier şi un oportunist obişnuit să obţină tot ceea ce îşi doreşte”.

GALERIE FOTO: Jawad, despre rolul din „Lia”: „Ascunde un secret...”

„Fabian a profitat întotdeauna de poziţia pe care Gabi (Doiniţa Oancea), sora lui, o ocupă în sânul familiei Vornicu, astfel că, de-a lungul timpului, acesta a încercat să facă rost de bani, şantajând-o cu cel mai bine păstrat secret al soţiei lui Pavel (Alexandru Ion).

Însă ceea ce nimeni nu ştie este că şi el, la rândul lui, ascunde un secret... în toţi anii în care a fost plecat, s-a infiltrat în lumea interlopă”, transmit cei de la Antena 1.

Shahbazimoghadam Mohammad Jawad, în spectacolul „Pacea eternă” care se joacă la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti / foto: Florin Ghioca

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus