Skip to main content

Kanal D aduce un nou serial turcesc, cu un actor din „Mă numesc Zuleyha”

 
Esra Bilgiç şi Uğur Güneş
Esra Bilgiç şi Uğur Güneş

Postul de televiziune Kanal D anunţă un nou serial turcesc. Producţia este intitulată „Tărâmuri nelegiute” (titlul original: Kanunsuz Topraklar / Lawless Love), cu Esra Bilgiç şi Uğur Güneş, în rolurile principale.

Publicitate

Actorul Uğur Güneş a mai făcut parte şi din distribuţia serialului „Mă numesc Zuleyha”, iar Esra Bilgiç a mai putut fi văzută în producţia „Ramo”, ambele producţii difuzate tot la Kanal D.

Noua serial va putea fi urmărit începând din 27 decembrie, de la ora 20.00. Serialul este programat de luni până joi, la Kanal D şi înlocuieşte producţia „Promisiunea”.

„Tărâmuri neleguite” a fost difuzat în Turcia acum doi ani, la televiziunea Fox. Serialul are doar 16 episoade.

VIDEO. Secvenţe din primul episod

 

Despre ce este vorba în serial?

„Acţiunea din Tărânuri nelegiuite are loc  în anul 1940, în pitorescul oraş Zonguldak din Turcia, şi dezvăluie o poveste despre dragoste, sacrificiu şi alegeri dificile.

În centrul acţiunii se află Davut, interpretat de Ugur Gunes, pe care telespectatorii români îl cunosc deja din serialul Mă numesc Zuleyha. Viaţa modestă a lui Davut se transformă dramatic atunci când un accident teribil, la mina de cărbune, deţinută de cel mai bogat om al comunităţii, Malik (interpretat de Murat Daltaban), îi schimbă cursul destinului.

Davut, rănit de pierderea tatălui său într-un accident provocat de neglijenţa lui Malik, se confruntă cu o serie de provocări şi decizii dificile. După ce se îndrăgosteşte de Gulfem (Esra Bilgic), fiica lui Malik, viaţa lui Davut ia o turnură neaşteptată.”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus