Skip to main content

Cine sunt cei opt poliţişti români din serialul Oamenii legii de pe AXN?

 
Cine sunt cei opt poliţişti români din serialul Oamenii legii de pe AXN?

Poliţiştii români sunt protagoniştii serialului Oamenii legii care va fi difuzat pe AXN. Protagoniştii serialului sunt opt poliţişti români şi vor fi patru echipe de poliţişti care vor avea de rezolvat misiuni şi cazuri diverse.

Publicitate

Cine sunt poliţiştii selectaţi ca actori de ocazie? Cel mai tânăr are 23 de ani şi lucrează deja de patru ani în Poliţia Română. Cel mai experimentat are 64 de ani şi de peste 25 de ani este poliţist.

Un lucru important de precizat este faptul că serialul este unul de ficţiune, însă cei care joacă sunt poliţişti adevăraţi (pe lângă actorii "de meserie").

Serialul Oamenii legii va debuta la AXN pe 14 noiembrie, de la ora 18.00.

Ce urmăreşte serialul?

Oamenii legii urmăreşte patru echipe din cadrul Poliţiei Române, iar fiecare episod va prezenta trei cazuri diferite, din momentul în care Poliţia primeşte apelul la 112 şi până la rezolvarea cazurilor (violenţă domestică, persoane dispărute, trafic de droguri, jafuri, fraude).

Cele patru echipe sunt formate din poliţişti adevăraţi:

Echipa 1:

  • Crina Eşanu este subinspector de poliţie, în vârstă de 29 de ani şi are 5 ani experienţă în cadrul Poliţiei Române.
  • Costică Neagu este agent de poliţie, în vârstă de 23 de ani, cu 4 ani de experienţă.

Echipa 2:

  • Viorel Teacă - agent şef principal de poliţie, în vârstă de 64 de ani, cu peste 25 de ani experienţă la Poliţia Română.
  • Alin Constantin - agent şef adjunct de poliţie, 36 de ani şi are peste 10 ani de experienţă în serviciul public, iar primii cinci ani ca pompieri, iar apoi ca poliţist.

Echipa 3:

  • Alina Manea este inspector de poliţie. Are 34 de ani şi 10 ani de experienţă.
  • Robert Alioni este agent de poliţie, în vârstă de 25 de ani, cu doi ani de experienţă.

Echipa 4:

  • Mihai Stan - agent şef principal de poliţie (37 de ani şi peste 16 ani experienţă).
  • Ciprian Lupu - agent de poliţie (4 ani de experienţă).

Serialul Oamenii legii este realizat în parteneriat cu Poliţia Română şi beneficiază de echipamente de supraveghere şi recuzită.

Georgian Drăgan, comisar-şef de poliţie şi directorul de cabinet al Inspectorului General al Poliţiei Române:

"Oamenii Legii este un bun prilej pentru o comunicare eficientă privind specificul activităţilor desfăşurate de personalul Poliţiei Române, pe linia apărării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, a bunurilor publice şi private, a combaterii infracţionalităţii, cât şi a asigurării ordinii publice."

CITEŞTE ŞI: INEDIT. Poliţiştii din România, actori într-un serial care va fi pe AXN. Se filmează deja în Bucureşti. Ce rol are Poliţia Română?

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus