Skip to main content

Producţii HBO, scoase de pe ...HBO Max! Un sezon Umbre şi One True Singer, printre ele! Ce spune compania?

 
Producţii HBO, scoase de pe ...HBO Max! Un sezon Umbre şi One True Singer, printre ele! Ce spune compania?

Mai multe producţii originale HBO au dispărut de pe platforma HBO Max. Ce a fost scos şi, mai ales, de ce?

Publicitate

Din serialul Umbre, de exemplu, a ieşit Sezonul trei, dar primele două sunt disponibile. Alte producţii au dispărut cu totul.

Serialul Ruxx, de exemplu, cea mai nouă producţie de ficţiune românească, nu mai este pe platformă. Un alt serial românesc, tot producţie originală HBO, a ieşit de pe HBO Max. Este vorba de Hackerville.

Românii nu mai pot vedea nici One True Singer, reality-show muzical pe care platforma a mizat la lansarea în România.

One True Singer, cu Selly prezentator, a fost una din producţiile de forţă promovate de HBO când platforma HBO Max s-a lansat în România în urmă cu câteva luni. Reality-Show-ul muzical nu mai este însă disponibil în prezent.

Ce spune HBO despre scoaterea producţiilor?

Paginademedia.ro a contactat oficialii HBO pentru un răspuns în legătură cu scoaterea acestor producţii.

Poziţia HBO nu oferă însă o explicaţie clară:

"În procesul de fuziune dintre HBO Max şi discovery+, evaluăm ambele platforme şi conţinutul acestora. O etapă a acestui proces implică şi înlăturarea unor titluri din platformă."


Citeşte şi: HBO Max este, oficial, în România. Dune, Peacemaker sau Supernatural, disponibile pe noua platformă. Cât costă abonamentul


Citeşte şi: VIDEO. Noul show One True Singer, de pe HBO Max, toate detaliile. Cine este juriul, cine sunt prezentatorii, cum arată primele imagini


Citeşte şi: Irina Rimes, în centrul unui documentar lansat de HBO Max. Este a doua producţie în colaborare cu Global Records

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ala de nu-l înghiți Ala de nu-l înghiți
    Pt ăștia care critica Hbo-ul, Ba ca subtitrarea e nu știu cum, Ba ca interfața, ba una, ba alta.. Luați-va ,bre ,televizoare cum trebuie și nu va mai zgârciti sa urmăriți pe chromecast, telefoane și pc-uri. Apoi puteți veni și sa va plângeți pe aici.Aa,dar stați ,ca dacă v ați lua televizoare cum trebuie, n ați mai avea de ce va plânge . Hai sănătate !
  • hbo min(im) hbo min(im)
    @ Cristi,
    Dacă la intrebarea: de ce au fost inlaturate ți se răspunde: în urma procesului...unele producții vor fi inlaturate, asta nu este un răspuns, ci o mistocareala corporatista. Probabil semnata:" echipa hbo max". Intrebarea viza criteriile pentru care aceste producții au fost scoase. Dacă spuneau: le-am scos ca putem si asa vrea muschiu' nostru și tot era un răspuns mai decent.
    Cum nu au menționat criteriile sau motivele, ci doar contextul, răspunsul este neclar. Mai exact, nu au răspuns ci au repetat ce se stia: ca au fost inlaturate.
    Nu putem decât specula în privința motivelor. Dacă One True...a fost o mare fâsâiala, ruxx a fost o încercare autohtona de promova "diversitatea" după model netflix și, în ciuda scenariului pueril, cred ca ar mai fi avut ceva vizionari pentru actori și coloana sonora.
    Umbre 3 este cel mai slab din serie, dar este peste multe seriale hbo/ netflix și nu scoți o serie pentru ca nu se ridica la nivelul celei de început.
  • Cristian Cristian
    Umbre merită un sezonul 4
  • Cristi Cristi
    Tot conținutul discovery+ (și posibil eurosport player) va fi integrat în HBO MAX și deja v-au răspuns că, în urma acestui proces, anumite titluri vor fi înlăturate. Cu toate astea, scrieți că nu au oferit o explicație clară... clar e faptul că deciziile sunt interne și n-o să explice nimeni vreodată de ce merele în favoarea perelor și invers. Dar cumva e evident că One True Singer a fost un eșec, la fel ca alde RUXX - din 8 episoade, 5 sunt despre ***.
  • Soby Soby
    ***
  • Soby Soby
    ***
  • Soby Soby
    ***
  • Soby Soby
    ***
  • Soby Soby
    ***
  • Soby Soby
    @Nicu Florin, eu atac site-ul Logopedia cu mizerii pentru că administratorii își bate joc de mine!

    https://logos.fandom.com/wiki/Logopedia
  • Nicu Florin Nicu Florin
    Soby, vino cu dovada, neruşinato !!!!
    Ai spus că nu vei mai polua PDM cu mizerii, m-am uitat pe FBul lui Negruțiu şi nu am văzut nimic despre asta...
  • Soby Soby
    Dacă tot vorbim de demisiile lui Pândaru și Negruțiu, Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu nu vor mai apărea și nu vor mai auzi nici la Digi FM!
  • Sobeasobysobell.blogspot.com Sobeasobysobell.blogspot.com
    Off-topic: În fața ta iese din grila postului Digi 24. Florin Negruțiu anunță demisia de la Digi 24 conform pagina lui de Facebook!
  • Adrian C Adrian C
    La sediul din Romania sigur au un angajat care saboteaza platforma; cred ca este primul caz al unei platforme care isi scoate propriile productii. HBO Max este un esec per total: merge foarte greu, nu poti schimba episodul cand ruleaza un altul, fontul subtitrarii este oribil de nu se vede in anumite schimbari de culoare pe fundal. Au disparut si foarte multe filme din catalogul Warner desi la tarile vecine sunt disponibile.
  • Andrei Andrei
    Ce nu e clar? Măscărerile românești numite "producții" :)) nu au ce căuta pe o platformă la nivelul HBO Max. Mă rog, doar ei se cred importanți. În realitate, Antena Play, platformă creată acili șa pă cocioc, e mult mai stabilă tehnic și mult mai ușor de folosit.( mai greu cu aplicația pentru tv). Să nu mai compar cu fosta aplicație HBO care în loc de categorii afișa niște numere. Și ăia 18 lei sau cât mai e măscăreala "de top" e mult pentru un produs care nu are niște linii vizuale, fontul din subtitrări e obositor și nu îl poți schimba, ba la unele seriale sunt și cu fundal negru. Degeaba au umplut Bucureștiul de postere și posterașe. Continuă să fie un serviciu de o calitate îndolielnică. (am așteptat două zile după mailul de resetare a parolei)

Trimite un comentariu

sus