Skip to main content

Singur acasă se întoarce acasă. Când se difuzează Home Alone la Pro TV

 
Singur acasă se întoarce acasă. Când se difuzează Home Alone la Pro TV

Pro TV a anunţat deja difuzarea tradiţionalului film de Crăciun, Singur acasă. Nu va mai fi în prima parte a lunii decembrie, aşa cum ne obişnuia Pro TV, ci la jumătatea lunii. 

Publicitate

Astfel, Pro TV a programat prima parte din seria Singur acasă pe 17 decembrie, de la ora 20.00. Partea a doua va fi pe 24 decembrie, tot de la 20.00

De menţionat că, cele două filme Home Alone sunt disponibile şi pe platforma Disney+. 

Seria Singur acasă, cu Macaulay Culkin, un magnet de audienţă, este o tradiţie a Pro TV veche de ani de zile. Cu excepţia anului 2021, când drepturile pentru film au fost cumpărate de Antena 1, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate

Pro TV a achiziţionat apoi din nou seria Singur acasă pentru anii 2022, 2023 şi 2024, după cum paginademedia.ro a relatat aici

Ce audienţe a făcut Singur acasă la Pro TV

Chiar dacă a fost difuzat de zeci de ori, Singur Acasă a scos de fiecare dată audienţe care au plasat Pro TV pe prima poziţie în audienţe. 

Câteva date din audienţele Singur Acasă de-a lungul timpului (prima parte a producţiei):

  • În 2020, când filmul a fost difuzat pe 7 decembrie, Singur Acasă a strâns o audienţă de 2,2 milioane de privitori.
  • În 2018, când era transmis pe 8 decembrie, Singur Acasă ţinea aproape 2,1 milioane de români în faţa televizoarelor.
  • În 2017, când a fost difuzat pe 9 decembrie, Home Alone era văzut de 2,2 milioane de români.
  • În 2016, (pe 10 decembrie), filmul cu Macaulay Culkin în rol principal a fost urmărit de 2,5 milioane de persoane din întreaga ţară. La fel şi în urmă cu trei ani.
  • În 2014 filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar în 2013 cifrele au fost asemănătoare.

Ce audienţe a făcut Singur acasă la Antena 1

După ce a achiziţionat anul trecut drepturile pentru seria Singur acasă, Antena 1 a programat filmele după modelul Pro TV, în fiecare sâmbătă seara câte un film. 

Pe 4 decembrie, prima parte din Singur acasă a fost lider de audienţă, cu peste 2,3 milioane de telespectatori din întreaga ţară. La oraşe au fost un milion de persoane, iar pe publicul comercial 422.000 de persoane. (detale integrale AICI)

Pe 12 decembrie a urmat Singur acasă 2, urmărit de aproape două milioane de persoane.

Singur acasă 3 n-a mai pus Antena 1 pe primul loc. Filmul a fost urmărit de 1,6 milioane de persoane. Postul a fost pe locul al doilea, după Pro TV. Cifrele, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Postugi Postugi
    Cum termina Antenuta Zero Bucatarii acuma. De frica ca e fotbal.
  • S S
    @Sabina scuze,am gresit,stiam de legatura cu Catalin Tolontan,dar am confundat
  • jk jk
    Mersi B.A.M.,mi s-a parut foarte similar desi am vazut doar cateva momente si ieri,si anul trecut
  • B.A.M B.A.M
    Jk, e filmat anul acesta. De la momentele actualizate pâna la platou și invitați
  • Sabina Sabina
    ddd, postarea lui Cabral de pe facebook a luat prin surprindere pe multă lume.Cabral a muncit mult în toată această perioadă și își dorește o pauză pentru a petrece mai mult timp alături de familie. El are în continuare contract cu Pro TV, probabil pe viitor va fi implicat și în alte proiecte și cred că și Adela .S,Alina Tolontan producătoarea emisiunii La Măruță, este sora lui Cătălin Tolontan, nu soția lui.
  • abc+ abc+
    @Mile, a da, am uitat că Prețul cel bun este scos săptămâna asta — prindea Antena locul 4/5 dacă erau Zgarciu&co.

    @ddd, Cabral nu vrea pauză, ProTV îl bagă în pauză :) comunicat de PR. Se încearcă cu emisiunea Batem Palma pe intervalul 18-19 pentru a însufleți publicul, iar dacă emisiunea nu merge, Cabral revine din pauză. Dacă emisiunea are cifre mai bune, Cabral o să fie trimis în pauza pentru un timp.

    De ceva timp se zvonește că emisiunea Lecții de viață ar ieși din grila ProTV. Poate îl vedem pe Cabral de la 14 la 15.
    Ps: că tot am zis de Lecții de viață, varianta sezonului acesta de toamnă mi se pare oribilă: difuzarea unui episod în 2 zile… Ori difuzezi prima parte și următoarea doar pe Voyo, ori nu mai difuzezi în 2 părți..
  • ddd ddd
    ca să avem și o discuție un pic mai serioasă Sunt curios dacă știe cineva ce vrea Cabral Adică chiar vrea o pauză vrea un alt proiect o vrea altă televiziune ce vrea? că nu prea a înțeles nimeni

    Sincer mă pun și în pielea celor care decid la nivel de programe producție Pro TV dacă batem palma prinde și să reactivezi Ce spun românii peste un an să zicem va fi foarte greu să își mai găsească locul din nou să fie repoziționat iarăși e cam greu iar va trebui să îl crești
  • S S
    @Marian nevasta omului lui Voiculescu lucreaza La Maruta,just sayin'
    Cat despre Libertatea,ce sa zic,incearca si ei sa para interesanti,da'nu prea le iese
  • abc+ abc+
    @Mihai, în 2020 și 2021 ProTV a fost bătut de Antena1 de ziua lui. Anul acesta și-au învățat lecția și vor difuza Las Fierbinți, dar și Antena1 vine cu Finala Chefilor.

    Măruță și Vorbește lumea cred că vor lua bătaie de la Mireasa, Brenciu o să aibă liber pe interval cu Prețul cel bun, mai greu cu Razi cu Roast.

    Anul trecut pe 1 Decembrie:
    https://www.paginademedia.ro/audiente-tv/audiente-programe-1-decembrie-2021-20489771
  • jk jk
    @mile mama si daca era sa inceapa de sambata asta sau urmatoarea scotea cifre bune
    Pentru ca Home Alone is Home Alone
  • Mihai Mihai
    Bravo Pro TV, numărul unu detașat! Un super brand care a reușit să aducă în conștiința noastră colectivă un film emblematic de Crăciun cum este Singur Acasă difuzat de ei în fiecare an și fiind lider de audiență ca întotdeauna, la fel cum Coca Cola a asociat Crăciunul cu reclama lor cu șirul de camioane cu luminițe și melodia celebră cu sărbătorile care vin. Evident că vor conduce și mâine de 1 Decembrie ziua României și a Pro TV, iar jurnalul cu Andreea Esca în sacoul ei roșu va fi urmărit de toată lumea.
  • Sabina Sabina
    Adri,Singur Acasă 3 va fi pe 26 decembrie.
  • singham singham
    uhuuu ce bine abia astept sa ma uit! chiar daca l-am vazut de peste zeci de ori.
  • jk jk
    @mile Filmul e dupa meciul de la mondial
    O intrebare asa pe langa subiect:mi se pare mie sau "minunea" de emisiune de rost,pardon roast care a fost azi pe seara si e in aceste momente reluarea e redifuzarea de anul trecut?
  • B.A.M B.A.M
    Ce le-a luat atâția ani să se prindă?!?! Atâția ani, în preajma Crăciunului, se dădea fix varianata care NU avea legătură cu Crăciunul...
    (Idem și pentru Antena 1.)
    P.S.
    E nevoie să reiau comentariile celor care vă spuneau că Singur acasă a mai fost difuzat pe alte canale (HBO, de exemplu) în alți ani???
    NU a fost difuzat DOAR de PRO TV.

Trimite un comentariu

sus