Skip to main content

CE ÎNTORSĂTURĂ: Antena 1 e „singură acasă” doar un an. Când se întoarce filmul la Pro TV? Exclusiv Paginademedia.ro

 
CE ÎNTORSĂTURĂ: Antena 1 e „singură acasă” doar un an. Când se întoarce filmul la Pro TV? Exclusiv Paginademedia.ro

UPDATE. Vezi AICI când se difuzează Singur acasă în 2022, la Pro TV

EXCLUSIV Paginademedia.ro! După marea lovitură, vine marea contralovitură. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro din piaţa de media, Singur Acasă se întoarce la Pro TV în 2022.

Publicitate

Conform aceloraşi surse, parte din agenţiile de media au fost anunţate că seria Singur Acasă - Home Alone - se va vedea la Pro TV nu numai în 2022, dar şi în 2023 şi 2024

Informaţiile vin la doar câteva zile după ce Antena 1 a anunţat oficial că în acest an va difuza filmul cu Macaulay Culkin. Despre acest subiect - Home Alone la Antena 1 în 2021 -  Paginademedia.ro a scris în exclusivitate încă din luna septembrie. 

La Antena 1, filmul va fi dat în luna decembrie, sâmbăta, de la ora 20:00. Zilele de difuzare sunt:

- 4, 11 şi 18 decembrie, de la ora 20:00. 


Citeşte şi: Lovitura anului! Singur acasă nu va mai fi la Pro TV!


Micuţul Kevin, „magnet” de audienţă

Chiar dacă a fost difuzat de zeci de ori, Singur Acasă a scos de fiecare dată audienţe care au plasat Pro TV pe prima poziţie în audienţe. Numai anul trecut, de exemplu, era urmărit, la nivel naţional, de peste 2,2 milioane de români în fiecare minut.

Câteva date din audienţele Singur Acasă de-a lungul timpului (prima parte a producţiei):

  • În 2020, când filmul a fost difuzat pe 7 decembrie, Singur Acasă a strâns o audienţă de 2,2 milioane de privitori.
  • În 2018, când era transmis pe 8 decembrie, Singur Acasă ţinea aproape 2,1 milioane de români în faţa televizoarelor.
  • În 2017, când a fost difuzat pe 9 decembrie, Home Alone era văzut de 2,2 milioane de români.
  • În 2016, (pe 10 decembrie), filmul cu Macaulay Culkin în rol principal a fost urmărit de 2,5 milioane de persoane din întreaga ţară. La fel şi în urmă cu trei ani.
  • În 2014 filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar în 2013 cifrele au fost asemănătoare.

Pro TV a făcut Singura Casă, de Halloween

Pro TV s-a adaptat. A difuzat o un show de Halloween - Singura Casă. Găselniţa Pro TV de Halloween nu a pus postul din Pache pe primul loc în audienţe.


Citeşte şi: Singura Casă nu este Singur Acasă! Câţi români s-au uitat la găselniţa Pro TV de Halloween? Asia Express, show-ul serii


CITEŞTE ŞI: Cifrele Home Alone 2020


CITEŞTE ŞI: Cifrele Home Alone 2 2019


CITEŞTE ŞI: Cifrele Home Alone 2 2018


CITEŞTE ŞI: Cifrele Home Alone 2 2017


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mitulescu Mitulescu
    Va pregătiți sa pupați postaci ha

    Cum pupi tu Antenuta anul asta, ca ai la ce sa te uiti postacule.
  • Iuli Iuli
    Secțiunea asta de comentarii a devenit atât de penibilă, față de cum era acum câțiva ani.
  • Sabina Sabina
    Marian,mulțumesc.
  • Marian Marian
    Iuli , n-ar fi mai bine sa-ti vezi de viata ta sau sa taci din gura stii tu unde lucrez eu sau ce fac? tu vorbesti care tot timpul ai scris numai minciuni si aberati pe aici , poate tu ai tras pe nas ceva nu Sabina , daca vrei sa sti am pe cineva care a lucrat si la emisiunea , Romania te iubesc , asa ca taci si numai comenta aiurea comenteaza de turci tai
  • Eu Eu
    Mai intai a fost Canal31 dupa care a venit Lauder cu banii si sa facut ProTv, Sarbau a fost numit CEO C. M. E. Lau prins ca a bagat mana pana la cot si dupa a inceput sa paraseasca fiecare corabia. C. M. E a fost cumparat de TimeWarner pt asi acoperi pierderile C. M. E.. Dupa care AT&T a cuparat TimeWarner. Dupa care CME o fost vandut catre PPF. Eu sunt un simplu privitor la Tv.
  • Sabina Sabina
    Nu vreau să intru în polemici cu nimeni ,că nu are rost ,îmi voi spune părerea în continuare aici,faptul că am omis un detaliu minuscul legat de Pro TV, asta nu înseamnă că nu dețin și alte informații .Recunosc că am mai greșit uneori și chiar am dat informații eronate, dar nu se va mai repeta. Respect ,Allex și Expertul și numai bine tuturor .
  • Iliescu Iliescu
    Eu cred că nimeni din cei care comentează aici nu lucrează la vreo televiziune din România. Nimeni nu ar divulga informații confidențiale din interiorul vreunui post. Așa că voi va certați degeabă că nu va ascultă nimeni prostiile.
  • Iuli Iuli
    @Sabina, ai tras ceva?
    Cum sa zici ca PROTV a fost creat de AT&T?

    Apropo, acesti oameni, Sabina & Marian, NU lucreaza si nici NU au informatii despre viitoarele planuri ale PROTV, doar din ce vad la TV/Net si ce mai citesc ei pe aici informatii fake sau reale.
  • Eu Eu
    A revenit Monica Dascalu la Stirile de la 17
  • Sabina Sabina
    ddd ,exact Pro TV tot va rămâne sus ,e doar o chestiune de timp până se vor rezolva lucrurile.
  • ddd ddd
    sunt câteva companii românești care au fost și încă mai sunt cu acționariat mixte care au o forță extrem de puternic construită prin brand care cu greu vor fi egalați indiferent Câte prostii se fac câte greșeli Se fac la nivel de management ori că e vorba de prostie ori că e vorba de poziție dominantă tot vor rămâne sus și Pro TV e în categoria asta

    Digi Iar mi se pare un proiect companie românească cu acționariat mixte acum foarte solid și foarte de forță chiar dacă repet din prostie din poziție dominantă din aroganță fac și ei multe greșeli tot sunt sus și vor fi și mai sus
  • Sabina Sabina
    Noi acum ne certăm degeaba, Pro TV o să rămână cel mai mare trust media din România.Antena 1 o să rămână veșnic o clonă eșuată a Pro -ului.
  • Allex Allex
    Gicu, ți-aș propune să te liniștești puțin. Te comporți de parcă ți-ar fi preparat Doina Gradea o cafea și ți-a introdus ce nu trebuie în ea:)

    Fiecare utilizator Pagina de media are dreptul la opinie, și chiar încurajez pe toată lumea să-și exprime opinia în scris, aici.
  • ddd ddd
    @Sabina am mai spus și poate că sună un pic urât dar o parte din structura de conducere nu doar directorul executiv au primit o amânare și din cauza situației excepționale apărute la Praga Nu putea nimeni să înceapă o reorganizare până nu se știa ce se întâmplă sus ar fi fost haos și mai mare ăsta cred că a fost principalul motiv pentru care nu au luat anumite decizii aveai nevoie de oamenii care cunosc lucrurile și care pot să le țină sub control până se linișteau lucrurile în primul rând în compania mama ppf

    Trebuiau de mult Înlocuiți unii oameni și chiar și acum dacă se va face mutarea fiind în continuare o situație încă excepțională la Praga se va tăia de șapte ori
  • Expertul Expertul
    @Gicu Nu vreau sa intru in polemica cu tine, dar ProTV era doar o televiziune de duzina fara banii si expertiza americana din anii 90. CME a investit sute de milioane de dolari in mai multe televiziuni din tari foste comuniste in anii 90 indreptand acele societati catre gandirea occidentala si integrarea in UE si NATO. Se vede foarte clar de ce sunt capabili Sarbu si oamenii lui fara banii si expertiza americanilor. Nu vreau sa se inteleaga ca sustin actualul management ProTV, dar trebuie spus ca Sarbu si oamenii lui si-au construit o imagine falsa datorita sutelor de milioane investite de americani in ProTV.

Trimite un comentariu

sus