Skip to main content

Speak, interzis de la Antena 1 să mai facă podcast despre Insula Iubirii şi America Express. „Chiar ne pare rău”

 
Speak, interzis de la Antena 1 să mai facă podcast despre Insula Iubirii şi America Express. „Chiar ne pare rău”

Artistul Speak, care are un podcast cu sute de mii de vizualizări, a anunţat că Antena Group i-a interzis să mai filmeze alături de Florin Ristei seria „Fierţi” în care analizau şi ironizau emisiunile Antenei 1. Artistul a anunţat şi că avea deja filmate două episoade legate de emisiunea America Express, pe care însă nu le va mai posta. 

Publicitate

Speak a făcut anunţul pe pagina sa de Instagram, citat de Playtech:

„Cu părere de rău vă anunţ că nu vom mai continua seria de podcasturi Fierţi. Am filmat două episoade despre America Express, urma să fim Fierţi pe America, dar Antena Group ne-a interzis acest lucru.

Deşi la FIERŢI PE INSULĂ s-a muncit foarte mult şi s-au alocat resurse destul de mari, nu am avut niciun beneficiu financiar din partea trustului, am făcut-o doar pentru că ne-a plăcut foarte mult proiectul.

Considerăm că am adus un plus valoare destul de mare, foarte, foarte mulţi oameni ne-au scris că se uită la emisiune datorită podcastului şi ne-am dorit să continuăm această serie doar cu proiecte în care noi credem şi care ne plac foarte mult.

Chiar ne pare rău. Iubim televiziunea şi ne dorim să o aducem cât mai mult în spaţiul online pentru noua generaţie. Televiziunea trebuie să înveţe să îmbrăţişeze online-ul şi să-l ţină cât mai aproape, nu doar prin postări standard ale angajaţilor.”

Speak a continuat:

„Formatul Asia/America Express nouă ne-a schimbat viaţa, ne-a maturizat foarte mult şi simţeam o datorie morală vis a vis de acest proiect. Nu degeaba este cel mai tare format TV la ora actuală de pe piaţă. Creează emoţie şi stârneşte reacţii. Reacţii pe care noi nu avem voie să le exprimăm în spaţiul public.

Mulţumim tuturor oamenilor care ne-au susţinut atât din online, cât şi din televiziune şi care ne-au scris zilnic să facem acest proiect, dar din păcate nu avem voie.

Recomandăm să vă uitaţi la America Express pentru că este un proiect foarte, foarte tare!

P.S. Nu au existat cereri materiale sau de resurse umane, ba chiar a existat şi o ofertă comercială din partea noastră pentru a putea realiza proiectul”, este mesajul pe care l-a transmis Speak pe Instagram.

Florin Ristei a făcut furori în online după ce, în urmă cu câteva luni, a spus la acelaşi podcast, „Fierţi pe insulă” că opt din 10 ispite care participă la reality-show au făcut sau fac videochat, după cum Paginademedia.ro a relatat la momentul respectiv. „Ne este prezentată degradarea statutului femeii. Exemplele astea nu sunt bune la televizor”, a mai spus atunci Ristei. 

Citeşte şi: Florin Ristei, de la SuperNeatza, despre Insula iubirii (Antena 1): „8 din 10 ispite au făcut sau fac videochat. Ne este prezentată degradarea statutului femeii”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus