Skip to main content

SpotMedia, publicaţie lansată de fosta echipă Ziare.com, „se vinde” prin Thinkdigital

 
SpotMedia, publicaţie lansată de fosta echipă Ziare.com, „se vinde” prin Thinkdigital

Site-ul spotmedia.ro, lansat de fosta echipă ziare.com, intră în regia de vânzări Thinkdigital, anunţă regia. 

Publicitate

Practic, din luna mai, compania de marketing şi vânzări online condusă de Dragoş Stanca va prelua vânzările pentru spaţiile de publicitate de pe SpotMedia.

Site-ul de ştiri are acum circa 600.000 de vizitatori unici, lunar, şi peste două milioane de afişări, conform datelor furnizate de Thinkdigital via SATI. 

„Spotmedia este exact genul de proiect editorial pe care echipa Thinkdigital doreşte să îl susţină prin orice mijloace ca partener de marketing şi vânzări al jurnalismului responsabil, de calitate, ca răspuns la un ecosistem digital aflat într-o perioadă dominată de erori dictate de etalonul pur cantitativ, care generează haos informaţional, clickbait, fake news, şi materiale create doar pentru a livra metrici pur cantitativi: cât mai multe afişări de reclame, la preţul cel mai mic.

Noi credem că asta e profund greşit şi încercăm să susţinem cum putem publishingul online responsabil, aşa cum e cel făcut de mai bine de un deceniu de echipa Spotmedia”, spune Dragoş Stanca, managing partner Thinkdigital.

Reamintim că, în iunie 2020, a avut loc o plecare în masă a echipei de atunci de la ziare.com. La vremea respectivă, a plecat toată redacţia condusă de Serinela Spătărelu, dar şi departamentele de suport, de tehnic şi de vânzări. În total, câteva zeci de persoane (aproximativ 30).

Conform informaţiilor de atunci, la mijlocul plecărilor a fost o neînţelegere între echipa redacţională şi patronat, mai exact reprezentantul patronatului, Andrei Siminel.

La scurt timp, jurnaliştii au lansat site-ul SpotMedia

„Relatăm zilnic ce se întâmplă, de ce se întâmplă - prin „Vocile Spot”, cunoscuţii jurnalişti Ioana Ene Dogioiu, Magda Grădinaru şi Emilian Isailă, alături de mulţi alţi colaboratori -, şi prezentăm şi soluţii pentru problemele de zi cu zi, cu accent pe trei domenii care pot schimba profund în bine România: educaţie, digitalizare şi mediul înconjurător, totul raportat numai la interesul public”, menţionează Serinela Spătărelu, coordonator editorial SpotMedia, acum, după anunţul legat de parteneriatul cu Thinkdigital. 


Citeşte şi: Fosta echipă Ziare.com a lansat noul site: SpotMedia


Citeşte şi: Plecare în masă de la Ziare.com. Toată echipa: redacţia, tehnicul şi vânzările


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus