Skip to main content

Fosta echipă Ziare.com a lansat noul site: SpotMedia

 
Fosta echipă Ziare.com a lansat noul site: SpotMedia

Fosta echipă care a plecat în grup de la Ziare.com a lansat, azi, noul site: spotmedia.ro.

Publicitate

Publicația online a fost dezvoltată de echipa coordonată de Serinelă Spătărelu, care s-a despărțit, de curând, ce compania care deținea Ziare.com, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici.

Pe SpotMedia semnează opinii, printre alții, Ioan Ene Dogioiu, Mircea Coșea, Arman Goșu, Valentin Naumescu, Petrișor Peiu și Magda Grădinaru.

Publicația este structurată ca un site generalist, cu secțiuni de Eveniment, Exclusiv, Opinii, Politică, Economie, Sport și Magazin.

Conceptul grafic SpotMedia este semnat Mihai Munteanu (casetograf.com)

În deschiderea de azi, un interviu cu Lucian Boia realizat de Magda Grădinaru. Tot în prima zi, interviuri cu șeful DNA, Crin Bologa, cu președintele Consiliului Fiscal, Daniel Dăianu, cu expertul în educație Marian Staș, cu politologul Vladimir Tismăneanu, cu Alin Fumurescu, profesor de Științe Politice la Universitatea din Houston și cu Alina Bârgăoanu, expert în cadrul grupului pentru combaterea știrilor false al Comisiei Europene

Reamintim că este 30 de oameni au plecat de la Ziare.com. Un singur ziarist din echipă a ales să rămână la Ziare.com, proiect coordonat acum de Ramona Ursu.

Ionel Stoica, jurnalist specializat pe justiție, este singrul ziarist din fosta echipă care scrie în continuare la Ziare.com.

Citește și: EXCLUSIV. Plecare în masă de la Ziare.com. Toată echipa: redacția, tehnicul și vânzările

Citește și: Jurnaliștii: Proprietarul Ziare.com a vrut să schimbe politica editorială. Cum se numește și când se lansează site-ul echipei care pleacă în masă

Publicitatea noului site este administrată de regia InternetCorp

Declarația redacției, la lansarea site-ului Spotmedia.ro:

"Am făcut imposibilul în mai puțin de 10 zile și acum începem să construim. Acum ne-am pus în cap să facem jurnalism constructiv – să scriem despre provocările de zi cu zi din viața oamenilor, dar să găsim și soluții.

Și asta pentru că, de prea multă vreme, agenda publică e făcută fără să se țină seama de nevoile oamenilor, iar cearta permanentă, incertitudinea, informațiile negative care abundă fac să pară că totul este negru și fără speranță. Și ne-am întrebat: ce-ar fi să punem accentul pe resurse, viitor și speranță? Fără să cosmetizăm realitatea, fără să ignorăm lucrurile importante mai puțin plăcute care se întâmplă.

Va ajuta, este nevoie de această perspectivă diferită? Rămâne de văzut, însă este noul nostru pariu și credem că îl vom câștiga, pentru că ne cunoaștem cititorii, alături de care am învățat și crescut și până acum. Așadar, să schimbăm împreună în bine lumea în care trăim!"

Citește și: EXCLUSIV. Plecare în masă de la Ziare.com. Toată echipa: redacția, tehnicul și vânzările


Citește și: Jurnaliștii: Proprietarul Ziare.com a vrut să schimbe politica editorială. Cum se numește și când se lansează site-ul echipei care pleacă în masă
 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Sistemul de postat comentarii pe spotmedia este mai slab decat cel de pe ziare.com. Practic, nu se poate face cont, se accepta doar postari de pe facebook... In locul celor de la spotmedia.ro as mai lucra la capitolul asta.
  • Imi place noul site, are o abordara echilibrata. Nu vad clickbait-ul de care vorbeste mile, eternul postac nemultumit de pe paginademedia.

Trimite un comentariu