Skip to main content

Stand-up Revolution, un nou talent-show, debutează miercuri. Antena 1 a anunţat ora de difuzare

 
Stand-up Revolution, un nou talent-show, debutează miercuri. Antena 1 a anunţat ora de difuzare

UPDATE. La câteva ore după ce a anunţat premiera emisiunii, Antena 1 a schimbat programul. Astfel că miercuri, în locul Stand-up Revolution, postul a programt un film. Cum arată toate schimbările din grila postului, AICI

Publicitate

Patru comedianţi cunoscuţi: Teo, Vio, Costel şi Dan Badea îşi fac apariţia pe scena show-ului Stand-up Revolution miercuri, la Antena 1.

Emisiunea de stand-up va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 21.30, imediat după ediţia specială iRoast, de la 20.30, la Antena 1.

Postul de televiziune a anunţat că ediţiile iRoast vor fi dedicate juratului surpriză de la show-ul iUmor din săptămâna precedentă.

Vio, unul dintre cei patru prezentatori:

„Mie mi-a plăcut la Stand-up Revolution. Am avut fructe şi dulciuri în backstage, apă din belşug şi masă caldă la prânz. Nu am făcut eu multe emisiuni, dar lejer asta este pe loc fruntaş în top 10.

Oamenii au fost foarte drăguţi cu noi şi rar s-a ţipat la mine. Colegii mei din juriu au fost foarte prietenoşi şi m-au lăsat şi pe mine să vorbesc, cred că în episodul 4.

Sper să câştige cineva din echipa mea, ca să devin arogant şi să întârzii la filmări în sezoanele următoare! Hai, România! În fiecare zi!”

Care este misiunea celor patru comedianţi? Să sprijine, de-a lungul audiţiilor, concurenţii care-şi fac curaj să urce pe scenă cu un număr de umor. Fiecare dintre cei patru juraţi, din acest talent-show, va conduce propria echipă de concurenţi. 

Teo, Vio şi Costel s-au cunoscut după ce au început să facă stand-up, încă din 2004. Dan Badea şi-a descoperit mai târziu această pasiune, dar acum cu toţii susţin spectacole de stand-up în întreaga ţară. 

Citeşte şi: Stand-up Revolution, un talent show al oamenilor de comedie, debutează la jumătatea lunii februarie, la Antena 1

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Ha,pai ce am spus eu a fost pentru ca am vazut un promo!
  • Miluca Miluca
    Chiar ca disperare mare pe Antenuta Zero cu Bucatarii Zero.
    Era batalie stransa duminica, luni si marti cu Survivor. Dar, ce au zis ei. Mai bine pierdem ziua de duminica, dar castigam ziua de miercuri (versus Imperiul Leilor).
  • Expertul Expertul
    E multa disperare la Antena 1! Nu cred ca s-au asteptat ca Survivor, Romanii au talent si Las Fierbinti sa aduca asa cifre solide pentru ProTV la inceput de 2022. Miercuri, Chefi fara limite va lua bataie de la Las Fierbinti, dar cum show-ul se va intinde pana la miezul noptii, se va putea lauda si antena 1 ca a prins pozitia de lider in aceasta primavara.. Imperiul Leilor fiind un show- mai de nisa, nu poate face fata chefilor. Chiar daca Iumor a fost mutat duminica, n-are nicio sansa in fata Survivor.
  • Howard Howard
    Le-a fost frica de programele de pe Pro tv :)))
    Chefi fără limite e pus miercurea în speranța că vor fi peste Imperiul leilor. Ca peste Las Fierbinți în niciun caz. Au zis să prindă și ei ceva, totuși:))
    După ce bătaie și-au luat vineri de la Romanii au talent, nu ma mira ca au mutat N-ai Umor.
  • Ha Ha
    Și pot confirma ce au spus CH+ și jk. Pe site-ul Antenei miercurea și vinerea sunt filme, iRoast sâmbăta și iUmor duminică
  • Alex Alex
    Cu toate modificările lor de ultima ora tot umilință după umilință vor incasa
  • Ha Ha
    Nu înțeleg suceala asta. Așa își dau singuri cu stângul în dreptul
  • CH+ CH+
    Pagina de media. Antena 1 a amânat lansarea emisiunii Stand-Up Revolution, iar postările cu data de debut de pe pagina de Facebook a emisiunii au fost șterse. De asemenea a mutat premiera iRoast pentru sâmbătă, Chefi fără limite pentru luni, marți și miercuri și iUmor pentru duminică. În locul emisiunilor iRoast, Stand-Up Revolution și iumor vor fi difuzate filme miercuri și vineri.
  • jk jk
    Oricum de saptamana cealalta va fi schimbata ziua
    Ca o veste de ultima ora,lansarea Chefilor fara limite a fost decalata cu o zi.Practic,premiera va avea pe 21,22 și 23 februarie
  • Ha Ha
    Dar mie îmi place ce a zis Vio: "Nu am făcut eu multe emisiuni, dar lejer asta este pe loc fruntaş în top 10"

    Cred că el ne transmite indirect că nu va performa emisiunea
  • Marius Marius
    La 21:30 ? E prea mare frica de Las Fierbinti ?
  • Howard Howard
    iRoast, Stand-up Revolution, și iUmor! Are diversitate Antena 1, nu glumă!
    N-au îndrăznit sa bage Stand-up Revolution de la 20:30.

Trimite un comentariu

sus