Skip to main content

Supernanny revine cu un nou sezon, la Prima TV. Cine prezintă?

 
Supernanny revine cu un nou sezon, la Prima TV. Cine prezintă?

Prima TV revine cu un nou sezon a emisiunii Supernanny. Noul sezon va fi prezentat de Beatrice Busuioc, psiholog specializat în Statele Unite şi preşedintele Asociaţiei "Da, poţi."

Publicitate

Sezonul trecut a fost difuzat până în martie 2021 şi a fost prezentat de Urania Cremene (expert în parenting şi autoarea All About Parenting, primul program de parenting din ţară).

Emisiunea va începe pe 21 ianuarie, de la ora 20.00. 

Formatul „Supernanny” a fost lansat pentru prima dată în 2005, cu celebra „supernanny” Irina Petrea, la Prima TV şi este unul dintre cele mai vechi formate ale postului.

 Beatrice Busuioc:

"Lucrul cu copiii reprezintă zilnic o provocare. Chiar dacă îţi concepi un plan pentru şedinţa din ziua respectivă, există posibilitatea să fii suprins. De ce? Copiii sunt fiinţe atât de sincere şi imprevizibile în reacţiile lor încât dacă nu eşti creativ, spontan şi plin de energie, mai ales în cazul celor mici, există posibilitatea să îi pierzi.

Până la vârsta de 8-9 ani, copiii se bazează mai mult pe instinct decât pe judecată, ceea ce înseamnă că, independent de ce teorii încearcă părinţii să le transmită, este foarte important ceea ce fac părinţii, modelul ce îl oferă copiilor.

Iubesc ideea de a sparge tiparele încă din perioada de incubare, având acces la întreg mediul familial al fiecărui copil în parte. Nu mi-e străină ideea de a-mi petrece câteva zile alături de copil şi familie, pentru că eu sunt o “Super Betty” de câţiva ani pentru părinţii şi copiii din afara ţării."

Despre Beatrice Busuioc:

Este Masterandă a Universităţii UC Santa Barbara, California, cu specializarea Applied Behavior Analysis. Are Master în Psihologie, la Universitatea Bucureşti. A studiat Public Speaking, Leadership &Coaching la Maxwell Leadership România. 

Citeşte şi: Se întoarce unul dintre cele mai vechi reality show-uri de la Prima TV: Supernanny

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus