Skip to main content

Surpriză! Ce făcea primul bucătar celebru de la TV, Petrişor Tănase, înainte de debutul la TVR şi succesul de la Pro. VIDEO SPECIAL - 15 ani Paginademedia

 
Petrişor Tănase prezintă emisiunea „Sănătatea în bucate” de la Digi24 / foto: arhiva personală
Petrişor Tănase prezintă emisiunea „Sănătatea în bucate” de la Digi24 / foto: arhiva personală

Chef Petrişor Tănase, primul bucătar celebru de la TV, a venit în studioul nostru de podcast-uri, la aniversarea a 15 ani de Paginademedia.ro. Ne-a urat şi ne-a făcut şi o dezvăluire, în premieră: a debutat în media cu mult înainte de prima emsiunea realizată pentru TVR şi succesul de la Pro TV – şi asta chiar înainte de Revoluţie.

Publicitate

Din februarie 2020, Petrisor Tănase realizează un show culinar pentru postul de ştiri Digi24, „Sănătatea în bucate”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 12.30.

A debutat la TV în 1995, cadrul unei emisiuni culinare realizate pentru TVR Internaţional, şi a cunoscut succesul în cadrul emisiunilor realizate de Andi Moisescu şi Florin Călinescu pentru Pro TV, dar spune că debutul în media a fost mult mai devreme, mai exact înainte de 1989. Declaraţia, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro, în continuare.

VIDEO. Petrişor Obae, faţă în faţă cu Petrişor Tănase

Petrişor Tănase a existat în media chiar şi înainte de Pro TV.

„Am debutat în media chiar înainte de 1989. Aveam anumite discuţii în media, la Radio România. Transmiteam, cam o dată la două săptămâni, o reţetă”, a mărturisit chef Petrişor Tănase, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro. 

Este un cititor fidel Paginademedia.ro

„Vă spun şi eu «La mulţi ani!».

Ştiu despre Paginademedia.ro tot de 15 ani, de la început. Este un punct de informare perfect pentru mine. Cred că oamenii se conving singuri care sursă e bună. Îmi place ce mod de abordare a subiectelor aveţi.

Cred că aveţi informarea corectă, pentru că nu mă interesează cancanurile. Au şi ele rostul lor, nu zic nu, doar pentru amuzament. Dar cred că Paginademedia are o expunere justă

Eu mă informez, de obicei, din trei-patru surse, a să-mi pot face şi eu părerea mea”, a mai spus Petrişor Tănase, pentru Paginademedia.ro.

Petrişor Tănase, aproape 40 de ani de gătit şi în TV 

GALERIE FOTO. Petrişor Tănase, imagini din arhiva personală

CITEŞTE ŞI:

AUDIENŢE Finala Chefi la cuţite. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu au terminat ultimul lor sezon la Antena 1 pe primul loc

15 ani de Paginademedia! Vă invităm la Săptămâna porţilor deschise! Vizitaţi redacţia. Puteţi realiza şi un podcast în studioul nostru

VIDEO. 15 ani de Paginademedia. Zilele porţilor deschise: Actorul Gabriel Costan: „Am devenit un cititor fidel"

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus