Skip to main content

EXCLUSIV. Înapoi în presă. Ce face Toader Păun, fostul director de programe Europa FM

 
Jurnalistul Toader Păun, speaker la TedXCambridge. Sursa foto: Toader Păun
Jurnalistul Toader Păun, speaker la TedXCambridge. Sursa foto: Toader Păun

Toader Păun, ex director de programe la EuropaFM şi actual director de PR la Zaga Brand, revine în presă. Nu renunţă însă nici la poziţia din agenţia de PR.

Publicitate

Despre ce va scrie? Detalii, în continuare.

Toader Păun a lucrat mai bine de 17 ani la postul de radio Europa FM, de unde a demisionat anul acesta, în luna martie, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Jurnalistul, care a făcut după Europa FM un exit către PR, revine acum la prima iubire, scrisul. Semnătura lui va putea fi citită de mâine, 24 mai, într-o serie de editoriale pe SpotMedia. Acestea vor fi publicate săptămânal, în fiecare zi de marţi.

Toader Păun mai scrie şi pe blogul personal – demilioane.ro.

De notat totuşi că el îşi va păstra în continuare rolul de Director de Dezvoltare şi Comunicare la Zaga Brand.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Patru directori, patru demisii de la Europa FM. Printre ei Alice Iacobescu şi Toader Păun

Citeşte şi: Fostul director de programe de la Europa FM intră în PR. "Nu voi ieşi din presă" - Toader Păun

Şi despre ce va scrie Teddy Păun la Spotmedia?

Experienţe, locuri şi oameni, însă într-o notă optimistă, după cum spune chiar el în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

GALERIE FOTO. Toader Păun, despre noua colaborare:

"Mă bucur că există presă independentă, atentă la evenimentele importante, dar în acelaşi timp şi la construirea unei societăţi mai bune.

Sunt un cititor fidel al editorialelor şi articolelor SpotMedia, admir echipa de jurnalişti şi specialişti reunită în jurul acestui proiect jurnalistic şi mă regăsec în motto-ul cu care spotmedia.ro îşi întâmpină cititorii: Împreună schimbăm lumea în care trăim!

Săptămânal voi căuta lucrurile bune din jurul nostru, experienţele, locurile şi întâlnirile cu persoanele care oferă lecţii de milioane, aşa cum îmi place mie să le numesc.

Adică voi căuta să aduc pe SpotMedia toate acele lucruri care ne îmbogăţesc şi ne ajută să lucrăm mai bine împreună.

În această vară voi lua cititorii SpotMedia şi la o călătorie pe cel mai impresionat drum al României via Rucsacul cu Povestiri de pe Via Transilvanica, cu ajutorul unui jurnal zilnic“.

Nicoleta Gruia, Head of Advertising:

„Echipa SpotMedia este onorată de colaborarea cu Teddy Păun într-un proiect prin care ne vom bucura împreună cu cititorii de lucrurile bune care se întâmplă în jurul nostru şi oamenii frumoşi care le fac.

Uneori, prinşi în vâltoarea evenimentelor care ne aduc mai mult îngrijorare, nu apucăm să mai vedem şi oamenii, experienţele şi locurile care ne aduc bucurie şi în final încredere că este şi că o să fie bine.

Iar Teddy este cel mai potrivit să aducă - prin felul lui optimist şi pozitiv şi cu profesionalism desăvârşit -  aceste poveşti în paginile SpotMedia. Şi ce mod mai bun am putea găsi să schimbăm împreună lumea în care trăim?"

CARTE DE VIZITĂ.

Toader Păun este un jurnalist cu peste 20 de ani de experienţă în radio, presa scrisă şi online. A participat la transformarea digitală a unor importante staţii de radio private, dar şi la introducerea televiziunii publice în social media şi accelerarea deschiderii către noile tehnologii digitale.

În ultimii ani a fost realizatorul unor emisiuni radio populare de la Europa FM, post de radio al cărui director de programe a fost până în martie 2022.

Coordonează, în prezent, dezvoltarea digitală a platformei româneşti de combatere a fake news şi a dezinformărilor, www.Veridica.ro, care are o echipă activă în statele din Europa Centrală şi de Est.

Din luna martie, a fost numit director de comunicare al agenţiei Zaga Brand.

Pasionat de călătorii, oamenii cu poveşti capabile să-I inspire şi pe alţii, Toader Păun scrie şi pe platforma proprie – demilioane.ro.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    O revenire de bun augur in presa quality. Abia astept sa citesc articolele scrise de Teoader Paun pe SpotMedia.

Trimite un comentariu

sus