Skip to main content

VIDEO UPDATE. Teo revine, dar la radio. Ce emisiune va prezenta şi la ce post?

 
Teo Trandafir revine în media, dar cu o emisiune la Radio Impuls, intitulată Bară la bară, prezentată împreună cu Mihai Hînda / captură: Acasă la Măruţă
Teo Trandafir revine în media, dar cu o emisiune la Radio Impuls, intitulată Bară la bară, prezentată împreună cu Mihai Hînda / captură: Acasă la Măruţă

Teo Trandafir se întoarce în media, dar nu la TV. Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate că show-ul ei de la Kanal D a fost oprit brust de conducere şi astăzi a fost comunicată mutarea ei pe FM. De luni (18 septembrie), va fi colega de prezentare a lui Mihai Hînda, la postul Radio Impuls, care aparţine de acelaşi trust ca şi Kanal DDoğan Media International SA.

Publicitate

Teo Trandafir se alătură lui Mihai Hînda la prezentarea emisiunii numite Bară la bară, un titlu sugestiv pentru segmentul orar pe care se va difuza, 16.00-19.00, intitulat Drive Time.

Cei doi promit dialoguri pline de umor, pe diverse teme, invitaţi dintre cei mai în vogă artişti ai momentului şi multe hituri muzicale.

Nu este pentru prima dată când Teo şi Mihai Hînda sunt împreună la microfon, pentru FM.

În ediţii ale sezonului trecut din emisiunea Bară la bară care a fost prezentată doar de el, Mihai Hînda a avut-o invitată pe Teo Trandafir.

Şi-au dat seama că au „chimie bună”, aşa că sunt încrezători în ceea ce priveşte această colaborare.

Teo Trandafir: Vă invităm să fiţi alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00”

Teo Trandafir: „Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie!

Ne ştim de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită şi celor care ne ascultă.

Abia aştept să începem de luni o călătorie frumoasă şi vă invităm să fiţi alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a spus Teo Trandafir, potrivit comunicatului de presă transmis de echipa de PR de la Doğan Media International SA.

Teo Trandafir a mai fost în emisiunea Bară la bară

Mihai Hînda: „Să fac emisie în fiecare zi de luni până vineri, de la 16.00 la 19.00, alături de Teo Trandafir, va fi cu siguranţă unul dintre cele mai faine proiecte realizate  în cei zece ani de radio. O să avem invitaţi, premii, hituri şi multe lucruri frumoase pentru ascultătorii noştri! Suntem nerăbdători”.

Teo Trandafir a început colaborarea cu trustul Doğan Media International SA exact acum zece ani. Din 9 septembrie 2013 a prezentat emisiunea Teo Show la Kanal D în septembrie 2013.

Teo Trandafir a debutat în media la radio

  • A debutat în media ca prezentatoare de ştiri, la postul de radio 2M+, unde a prezentat apoi o emisiune împreună cu Cristin Tocan.
  • La TV a debutat alături de Mircea Badea, în 1994, la postul Tele 7abc, unde a prezentat emisiunea Bună dimineaţa, România!
  • Din 1997, Teo Trandafir şi Mircea Badea au continuat să facă duet de prezentare pentru Antena 1, unde au realizat show-ul matinal intitulat Dimineaţa devreme. Cei doi au coprezentat şi o emisiune de weekend ce le-a purtat numele: Teo & Mircea Show.
  • În 2001 a început colaborarea cu Pro TV, unde a realizat de-a lungul anilor mai multe emisiuni de divertisment.
  • În 2006 a părăsit Pro TV şi a prezentat, pentru o scurtă perioadă de timp, o emisiune la postul TV Romantica.
  • În 2007 a schimbat din nou angajatorul şi s-a mutat la Prima TV, unde a avut o scurtă colaborare.
  • În 2009 a realizat emisiunea Teo Show, produsă de Local TV Network şi difuzată la peste 25 de staţii locale din toată ţara.
  • În 2012 a revenit la Pro TV pentru o perioadă scurtă, a primit un rol în serialul de televiziune Pariu cu viaţa.
  • Din septembrie 2013 s-a alăturat echipei Kanal D, unde a prezentat vreme de zece ani show-ul de divertisment care i-a purtat numele.
Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus