Skip to main content

VIDEO. Încă un trailer pentru Volumul 2 din The Witcher (sezonul 3). Netflix anunţă data lansării

 
Henry Cavill interpretează rolul principal din The Witcher - Sezonul 3 / foto: Netflix
Henry Cavill interpretează rolul principal din The Witcher - Sezonul 3 / foto: Netflix

Netflix a anunţat data de lansare pentru ultimele episoade din The Witcher: Sezonul 3, cu Henry Cavill în rolul principal. Volumul 2, poate fi urmărit de joi, 27 iulie pe platforma de streaming.

Publicitate

Volumul 2 din sezonul 3 al serialului The Witcher cuprinde următoarele trei episoade, de la 6 la 8.

Până va fi disponibil Volumul 2, Netflix a lansat al doilea trailer, care prezintă noi imagini din ceea ce va urma în poveste.

Noile episoade din volumul 2 s-au filmat atât la studiourile de film Longcross, precum şi în mai multe zone din Anglia, Ţara Galilor, Croaţia, Slovenia, Italia şi chiar Maroc.

Despre The Witcher: Sezonul 3

 

Sub ameninţarea monarhilor, magilor şi bestiilor de pe Continent, care se întrec să o captureze, Geralt o ascunde pe Ciri, hotărât să-şi protejeze familia proaspăt reunită de cei care ameninţă să o distrugă.

Yennefer, căreia îi revine sarcina de a o iniţia pe Ciri în tainele magiei, îi duce la fortăreaţa protejată Aretuza, unde cu toţii speră să afle mai multe despre puterile neştiute ale fetei.

Spre surprinderea lor, însă, descoperă că au ajuns în mijlocul unui câmp de bătălie dominat de corupţie politică, magie neagră şi trădare. Dacă nu vor să se piardă unii pe alţii pentru totdeauna, trebuie să riposteze şi să rişte totul.

VIDEO. Noile imagini din Volumul 2 al serialului The Witcher (Sezonul 3)

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus