Skip to main content

PROBLEME. Turcia - Italia, primul meci Euro 2020, fără scor cu grafică pe ecran. Ţările din Europa au avut grafica

 
Grafica meciului Turcia - Italia, la RAI si la Pro TV. Sursa: gsp.ro
Grafica meciului Turcia - Italia, la RAI si la Pro TV. Sursa: gsp.ro

PROBLEME. Primul meci de la Euro 2020 dat de Pro TV nu a avut scorul cu grafică pe ecran pe tot parcursul partidei, minutul sau schimbările. În alte ţări din Europa, grafica nu a lipsit, notează Gazeta Sporturilor. Şi Dan Negru a observat problema, într-o postare pe Facebook care a atras o serie de comentarii.

Publicitate

În alte ţări din Europa, grafica pe parcursul meciului nu a lipsit (în foto, o captură RAI cum ar fi trebuit să fie şi una cum a fost la noi - sursa: gsp.ro)

Mai jos, capturi postate de cei care au urmărit partida în alte ţări, din comentarii la postarea lui Dan Negru.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV au precizat că a fost "o problemă tehnică" şi că a fost "rezolvată."

Citeşte şi: AUDIENŢE. Câţi români s-au uitat la primul meci de la EURO 2020, pe Pro TV? Survivor, foarte aproape de meci pe naţional, departe pe publicul tânăr

GALERIE FOTO.

GSP: UEFA nu a livrat la timp pachetul grafic

Potrivit GSP, care citează "surse apropiate de oficialii Pro TV", responsabilii de la UEFA nu au livrat în România pachetul de grafică pentru meci.

Publicaţia sportivă a remarcat că "grafica postului din Pache Protopopescu nu a inclus scorul, minutul partidei din grupa A sau schimbările"

Contează scorul şi minutul permanent pe ecran?

Dincolo de interesul telespectatorului "obişnuit" pentru mersul partidei, prezenţa pe ecran, în permanenţă, a scorului şi a minutului este importantă mai ales pentru cei care pariază în timpul partidei.

Reperele temporale sunt de bază pentru cei care investest în pariuri legate de desfăşurarea meciului respectiv.

Citeşte şi: AUDIENŢE. Câţi români s-au uitat la primul meci de la EURO 2020, pe Pro TV? Survivor, foarte aproape de meci pe naţional, departe pe publicul tânăr

Postarea lui Dan Negru:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    @Daniel
    Într-adevăr EBU-Eurovision este organizația care obține de cele mai multe ori drepturile de retransmisie ale competițiilor sportive de anvergură mondială, și le vinde mai departe posturilor membre, sau asociate.
    Posturile membre EBU sunt posturile naționale ale țărilor europene, atât din UE cât și din afara UE.

    De data asta TVR a spus pass preluării campionatului european, iar PRO-TV a câștigat dreptul de a prelua această competiție.

    .
  • un privitor un privitor
    pai au comparat versiunea trial, de aia n-au avut grafica.
  • didi didi
    nu ma uit la fotbal niciodata, nu am observat nici preyenta, nici lipsa graficii :)))
  • Iuli Iuli
    La noi ProTV nici măcar nu prezintă jucătorii, preferă să bage pub. Foamea de bani e mare în grupul pro.

    @Marian, scoate capul din vizuină. Doar ProTV nu a difuzat grafica de la EURO. Cum să zici că problema este de la UEFA având în vedete că televiziunile din Europa au avut grafică? Tu citești articolul sau doar comentezi pe titlu?

    “Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV au precizat că a fost "o problemă tehnică" şi că a fost "rezolvată”. “
  • Marian Marian
    Problema a fost de la UEFA numai comentati aiurea are si pro hibele lui dar deocamdata se descurca destul de bine , poate la Digi ,Daniel nu la TVR o fabrica de mancat bani , daca scapa de madam Mironica este ok si mai putina publicitate ar fi bine si cand era Costi Mocanu si Felix Draghici la fel era injuraturi si scandal
  • Daniel Daniel
    aia e cand meciurile de la competitile extreem de mari nu merg la TVR ci la privati .Cu sigurata la TVR nu ar fi existat astfel de probleme.Pe viitor trebuie sa militati ca toate competitile sportive sa mearga la televiziunea romana unde ar trebui sa le fie locul permanent .Toate tarile au avut grafica si majoritatea televiziunilor nationale europene au transmis partidele.La noi se merge pe multa ura impotriva primei si celei mai importante televiziuni din viata noastra.Eu zic ca pe viitor sa faceti lobby ca marile competitii sportive sa revina acolo unde le e locul ,la Televiziunea romana .Nu mai dusmaniti televiziunea romana
  • Thor Thor
    Grafica a lipsit și de pe postul Rai 4K. E adevărat, pe Rai 1 a fost.

Trimite un comentariu

sus