Skip to main content

EXCLUSIV. Antena 3 lansează emisiunea cu CNN. Ana-Maria Roman, unul dintre prezentatori

 
EXCLUSIV. Antena 3 lansează emisiunea cu CNN. Ana-Maria Roman, unul dintre prezentatori

EXCLUSIV. Antena 3 lansează emisiunea cu CNN (CNN Hour). Înceape luni, 10 mai, de la ora 18:00. Din informaţiile Paginademedia.ro, unul dintre prezentatori va fi Ana-Maria Roman

Publicitate

Tot din informaţiile Paginademedia.ro, la prezentare vor fi şi Sabrina Preda şi Sergiu Cora

De asemenea, din echipa de producţie face parte şi Mirela Voicu (prezentatoarea emisiunii Voi cu Voicu). 

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Antena 3 au confirmat informaţiile

Printre reporterii noii emisiuni se numără şi Alina Manolache, ex Digi 24 şi Libertatea, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Noua producţie vine în contextul în care Antena 3 a trecut de la statutul de afiliat al CNN International la cel de partener al reţelei americane de ştiri, în primăvara anului trecut. 

„CNN va trimite la Bucureşti doi oameni (printre care un producător executiv), care vor lucra cu o echipă de la Antena 3”, spunea Adrian Ursu anul trecut, pe atunci director editorial al Antena 3 (acum e director executiv). 


Citeşte şi: CNN, emisiune la Antena 3. O echipă CNN va veni la Bucureşti să facă zilnic emisiune alături de oamenii staţiei. Antena 3, de la afiliat la partener CNN. Adrian Ursu, totul despre parteneriat


Citeşte şi: Noua formulă de organizare Antena 3. Schimbări majore. Sabina Iosub, Head of Programmig. Cine conduce în noua schemă


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Mihai, îți reamintesc că în 2017, CNN a apelat la Cătălin Radu Tănase( Pro Tv), și nu la A3( post afiliat) pentru a relata protestele de amploare de atunci, anti PSD!
  • Gigu Gigu
    ***
  • Andrei Andrei
    Mihai blegoavane. Pro TV a castigat un premiu Emmy. Antenuta cand ?
  • Xenox Xenox
    @Mihai; Pe vremuri, Antena 3 lua premii internatinale cu carca, din alea platite. Pro TV, nu. Ca sa fii partener cu CNN nu e un privilegiu, se plateste si inca bine, nu e gratis. Sa nu crezi ca CNN a venit la A3 si le-a propus asta, a fost un pic invers. Si Realitatea, in vremea in care erau bani pe acolo, era partener CNN.
  • Mihai Mihai
    Hahaha, ce plang de invidie postacii protv ca antena 3 are parteneriat cu CNN, in timp ce pe ei nu ii baga nimeni in seama :))) Cel mult, protv poate sa faca parteneriat cu Sputnik, cu RussiaToday sau cu CGTN, ca oricum sunt detinuti de rusi si chinezi :)) Oricum stirile lor sunt pline de propaganda socialista.
    Deci, postacilor protv puteti sa plangeti in continuare! Cu cat va mai plateste per postare? hahahahahaha :)))
  • Z Z
    Ce fericiți sunt cei de la A3 când anunță într-un promo: "Biden trasează noi direcții pt. colțul nostru de lume". Ce le place să fie sclaveti !
    Promovarea schimbării aduse de CNN este exact "hainele cele noi ale împăratului". Ne uităm și noi la CNN și nu e nicio minune pe acolo.
  • Mazeta Mazeta
    In ceea ce priveste "colaborarea cu CNN" a *** felixului (indiferent ce *** incearca sa promoveze postacii de tip Andrei ***),
    Ana Maria Roman (poreclita "curmale" insa nu pentru ca i-ar placea fructele) si-a dat examenul cu *** ***..
    https://www.aktual24.ro/v-ati-facut-de-ras-antena-3-este-ridiculizata-chiar-de-catre-o-fosta-sefa-in-trustul-intact-draga-ana-maria-roman-inca-mai-ai-timp-sa-pleci/
  • Marius Marius
    apropo, vreo scuza de la afiliati ptr fakenews-ul cu proteza?
  • mihai mihai
    "Florică...îmi asum titulatura de ”postac” (??) dar prima dată mi-o asum pe cea de om corect care nu urmează turma și care din două cuvinte pe Google se lămurește singur de situație. :)"

    @Andrei: lasă polologhia asta deoparte ca ești tu om corect și independent și spune doar că ai venit pe aici ca să repeți ce mișto și informativă e presa de carton a lui felix voiculescu și ce rai sunt restul care nu urmează calea pesedelei spre dezastrul national. Stai liniștit, că ora CNN va fi numai cu sigla o producție în parteneriat cu americanii, și de fapt tot aceleași prosteli pentru publicul lor tipic se vor îndruga acolo, că doar nu îi interesează pe anteniști ce se mai petrece în lume, ci doar cat de străini și răi sunt Iohannis cu ai lui.
  • Stefan Stefan
    Asta e ca si cum si-ar da mana Remus Cernea (CNN) cu George Simion (Antena 3). Cred ca CNN a vazut ca Antena 3 tine cu PSD, despre care a citit pe wikipedia ca e partid de stanga, si au zis ca or fi un fel de Democratic Party din SUA, altfel nu-mi explic alianta.
  • Andrei Andrei
    @Florică,singurul derapaj făcut de Observator în ulimii ani a fost că nu au dat dreptul la replică unui producător de pizza congelate.Eu nu am văzut ca de la Observator să plece mizerii precum : https://www.facebook.com/ChiarElMirceaBadea/videos/1671644126268180 și https://www.facebook.com/watch/?v=1671651539600772 .Da,sunt de pe Facebookul lui Badea pentru că pe Yotube nu au sunet dar sunt cât se poate de explicate pentru cei cu o capacitate intelectuală redusă.

    Deci acuze de partizanat politic sau încercare de manipulare la Observator sunt complet nejustificate.Nu s-a întâmplat nici acum și nici pe vremea când Observatorul era un produs editorial Antena 3.Cât despre Antena 3...nu avem televiziuni ”imparțiale” în România.Digi s-a ascuns cât a putut dar cu incomeptenții ăștia din coaliție,normal că a trebuit să recurgă la clasica metodă cu delay-ul ca Magicianu și alți lideri marcanți să nu se facă de râs în fața publicului ”intelectual” de la Digi.Totuși,susținerea Digi nu e chiar așa nelimitată.E și ea acolo...până ataci RDS (vezi scandalul dintre franțuza de la Sectorul 1 si Digi).La B1 se face propagandă de dreapta în stil de ăsta miștocăresc,mă rog B1 e B1.Au făcut mare modernizare de nu se văd prezentatorii de laptopuri ești *** :)) ...RTV are stilul caracterisitic.Nu e pe gustul meu modul în care fac ei jurnalism dar dacă prinde...go :))Realitatea e...nici nu știu.Realitatea e între angajarea fiicei patronului ca prezentatoare și niște încercări de a face o grafică de televiziune americană care merge în reluare.Mă uit la Realitatea și am impresia că sunt ultimele minute de emisie.Antena 3 și-a asumat mereu criticile pe care le-a adus asupra unor persoane publice (Kovesi,Udrea,Băsescu) și în multe s-a dovedit că a avut dreptate.Nu știu dacă stereotipurile gen ”Varan,Latrina,Felix” și alte apelative vor dispărea vreodată din mentalul colectiv (sunt impregnate precum ”Trei culori cunosc pe lume) dar povestea cu ”Plângea și umfla” pe care Antena 3 a prezentat-o s-a adeverit anul trecut când specialista din dosarul ”Telepatia” a recunoscut la SIIJ că a umflat din pix prejudiciul din dosar.Băgați pe Google ”specialistă Telepatia” și o să înțelegeți multe despre cazul Dan Voiculescu din documente oficiale.

    Florică...îmi asum titulatura de ”postac” (??) dar prima dată mi-o asum pe cea de om corect care nu urmează turma și care din două cuvinte pe Google se lămurește singur de situație. :)
  • Haha Haha
    Florică,nu stii cum sa spui ca esti fan pro si nu-ți place antena?te dai de gol
  • Florică Florică
    Pt postacul andrei!! Numai lauda o latrina tv cum este a1 sa numai vb de a3!!Sunt sub fcsb-protv care prezinta stirile oarecum mai realist!! A1 denatureaza si mai ales manipuleaza!! Si protv-ul manipuleaza dar mai piano!!
  • DODO DODO
    sper ca CNN o sa-i tina in friu pe stiristii de la A3 sa nu faca ceea ce stiu ei mai bine
  • Iuli Iuli
    Antena1 lansează “Hello Chef” (un fel de Arena Bucătarilor) din 16 mai, duminica de la 13:15

Trimite un comentariu

sus