Skip to main content

VIDEO. Telekom Mobile, reclame noi cu slogan nou şi o repoziţionare: "Aşa cum vrei". Cum arată noile spoturi

 
VIDEO. Telekom Mobile, reclame noi cu slogan nou şi o repoziţionare: "Aşa cum vrei". Cum arată noile spoturi

VIDEO. Repoziţionare a brandului Telekom Mobile, într-o campanie care merge pe un nou mesaj. De ce şi cum arată spoturile, în continuare.

Publicitate

"Mobil aşa cum vrei. Simplu şi corect" este noul slogan al Telekom. Cu alte cuvinte, după cum au explicat oficialii companiei, direcţia de comunicare se bazează pe ideea de "fair, simple and honest": "ce spunem, asta oferim". O poziţionare făcută în urma unei cercetări de piaţă a companiei.

Dacă în spoturile de până acum unul dintre vectori era Ghiţă Ciobanul, iar reclamele erau într-o notă "populară", noile reclame au o altă abordare, cu altfel de personaje şi cu un alt public ţintă.

Telekom, care acum merge pe poziţionarea "simplu şi onest", a avut în trecut experienţe cu CNA legate chiar de onestitatea reclamelor: unele dintre spoturile Telekom au fost reclamate pentru informare incorectă (ce spuneau nu se regăsea în realitate) şi au fost refăcute.

Citeşte şi: Reclamă Telekom interzisă. „Una dintre cele mai incomplete campanii din câte am văzut de când sunt în CNA”

Citeşte şiTelekom şi router-ul "buclucaş". Reclama continuă cu noi probleme. CNA: Nu este clar! Nu se vede scrisul!

Înainte de detalii despre noua campanie, unul dintre sporturi.

VIDEO 1. "Mobil aşa cum vrei" - noul slogan Telekom

Ce spune Telekom despre repoziţionare:

- este o poziţionare "bazată pe ceea ce-şi doresc clienţii: "Onestitate, transparenţă, simplitate şi calitatea serviciilor promise". Acestea sunt rezultatele unei cercetări de piaţă realizate de Telekom în 2021.

- Ce a mai reieşit din studiul companiei? "Clienţii cer ca furnizorul lor de telefonie mobilă să aibă grijă de ei, să îi respecte şi să îi aprecieze pentru loialitatea lor. Uneori sunt nemulţumiţi că nu reuşesc să negocieze o ofertă mai bună, mai potrivită nevoilor lor, şi că primesc oferte mai scumpe decât cele pe care le văd la televizor în campaniile publicitare dedicate cu precădere atragerii de clienţi noi."

- "Promisiunea noului brand Telekom Mobile este „Mobil aşa cum vrei. Simplu şi corect.” şi pune clientul în centrul tuturor iniţiativelor companiei, care vor trebui să răspundă în permanenţă la întrebarea: ce putem face diferit, ca să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor clienţilor? Ce putem schimba pentru a convinge din ce în ce mai mulţi români să ni se alăture?

VIDEO 2. Cel de-al doilea spot Telekom

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Emanuela Emanuela
    Buna seara,
    Cum se numeste melodia din primul video?
    Multumesc,

Trimite un comentariu

sus