Skip to main content

Virgil Ianţu şi Copii spun..., din nou pe TV! Ediţie specială pe TVR 1

 
Virgil Ianţu şi Copii spun..., din nou pe TV! Ediţie specială pe TVR 1

DIN NOU PE TV. Copiii spun..., emisiunea (acum) online a lui Virgil Ianţu, se vede şi pe TV, pe 1 Decembrie.

Publicitate

"Urmaşa" emisiunii Copiii spun lucruri trăsnite, pornite de Virgil Ianţu acum aproape 20 de ani la Prima TV, Copiii spun... se difuzează acum, săptămânal, doar pe online.

Un episod special Copiii spun... va fi difuzat de 1 Decembrie, de le ora 9.00, pe postul public de televiziune TVR 1 (acolo unde Ianţu prezintă emisiunea Câştigă România).

Copiii spun...: "Trăiască naţia, sus cu dânsa!"

Ce se va întâmpla în ediţia specială Copiii spun de 1 Decembrie:

Un fragment din “Geniu Pustiu” de Mihai Eminescu, recitat impresionant de Rareş, în vârstă de doar 7 ani din Botoşani. 

În partea a doua a emisiunii, atmosfera se mai relaxează în compania lui Marius şi a lui Adam care participă la Dezbaterea Secolului cu tema “România: avantaje şi dezavantaje”.

Producătorii emisiunii, despre episodul care va fi şi pe TVR:

"Marius este o forţă a naturii, un comic nativ, însă pasionat şi el de istorie şi participant activ în fiecare an la sărbătoarea de 1 decembrie de la Alba Iulia. Adam este jumătate egiptean şi ne oferă perspectiva lui asupra acestei ţări în care s-a născut şi trăieşte.

Băieţii încheie apoteotic cu declaraţie de iubire faţă de România declamând, în adevărat spirit paşoptist: „Trăiască naţia, sus cu dânsa!...

Emisiunea Copiii spun... este un proiect exclusiv online, difuzat în fiecare joi pe canalul de YouTube al lui Virgil Ianţu şi produs de Romanian Artists Agency. Episodul va fi difuzat şi pe TVR de 1 decembrie, de la ora 9:00, iar de la ora 17:30 şi pe TVR Internaţional.

INTERVIU VIDEO. Virgil Ianţu: Mi-aş dori ca oamenii care prezintă TV să fie pregătiţi pentru asta. Să văd apărând pe TV o Andreea Marin, un Mircea Radu, un Dan Negru sau un Horia Brenciu

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus