Skip to main content

Virgil Ianţu, a doua emisiune la TVR. „Copiii spun” revine la TVR 1. De când?

 
Virgil Ianţu, a doua emisiune la TVR. „Copiii spun” revine la TVR 1. De când?

Ediţii noi. Pe lângă emisiunea „Câştigă România”, Virgil Ianţu aduce ediţii noi „Copiii spun” la Televiziunea Română. Iniţial, emisiunea a fost un proiect exclusiv online, difuzat în fiecare joi pe canalul de YouTube al lui Virgil Ianţu. Anul trecut, din online, emisiunea a trecut şi la TV, iar pe 1 decembrie fiind prima ediţie la TV.

Publicitate

Noile ediţii ale emisiunii Copiii spun vor fi difuzate sâmbătă, 1 aprilie, de la 16.30, la TVR 1. Copiii spun este programat în fiecare sâmbătă.

Virgil Ianţu, gazda şi autorul proiectului:

„Castingul este unul dintre cele mai importante elemente la această producţie. Selecţia o face o echipă cu care colaborez de peste 20 de ani.

Sunt oameni care iubesc copiii, îi înţeleg, ştiu să asculte şi să îi aleagă pe cei care se sunt potriviţi pentru această emisiune.

Ştiu că mulţi vor să îşi vadă copilul pe acel scaun, dar, dacă cel mic nu îşi doreşte şi el sau nu se simte confortabil, insistenţa de a-l expune nu îi face copilului niciun serviciu, ba, dimpotrivă."

Virgil Ianţu oferă câteva lămuriri pentru cei care îşi doresc ca micuţii lor să participe la emisiune, dar şi despre profilul candidaţilor:

"Un copil trebuie să aibă deschiderea şi relaxarea de a fi el însuşi şi în condiţii de filmare sau în prezenţa altora, dornic să îşi împărtăşească poveştile, dar sinceritatea este elementul cheie.

Din acest motiv, vârsta potrivită este între 3-7 ani, când copilul este sincer, fără măşti ce apar uşor, uşor, atunci când copilul îşi conştientizează rolul în societate."

Pe cine vedem în primul episod al emisiunii Copiii spun?

În primul episod, îl cunoaştem pe Octavian, viitor vatman de locomotivă. Sau metrou. Sau tramvai. Băieţelul este pasionat de transportul în comun din Capitală, el recită toate staţiile de pe direcţia Pipera-Berceni şi ascultă, pe repeat, piesa „Trenul galben fără cai", a Angelei Similea.

La rubrica „Regula de bun simţ", Anastasia reaminteşte că orice decizie importantă în viaţă trebuie luată după o noapte de somn. Iar „Întrebarea zilei" este Cum au aflat părinţii tăi că vor deveni părinţi?Analiza la „Fashion Police" vine de la David şi Horaţiu.

Galerie foto:

Citeşte şi: Virgil Ianţu şi Copii spun..., din nou pe TV! Ediţie specială pe TVR 1

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus