Skip to main content

Cum se va numi compania formată în urma fuziunii dintre Warner Media şi Discovery

 
Foto: The Tech Track
Foto: The Tech Track

Warner Media, firmă deţinută de AT&T, şi Discovery au anunţat numele noii companii care a rezultat din fuziunea celor două entităţi.

Publicitate

David Zaslav, CEO Discovery, a anunţat că noua firma se va numi Warner Bros. Discovery, scrie CNN.

Anunţul a fost făcut marţi seara, când Zaslav s-a întâlnit cu o parte din angajaţii Warner Media la sediul studioului Warner Bros din California. La această şedinţă a fost prezent şi Jason Kilar, directorul general al Warner Media.

Noua compania va avea următorul conţinut: filmele produse de Warner Media, competiţiile sportive difuzate de Discovery, reţeaua de ştiri CNN şi emisiunile Discovery, HGTV şi TLC.

Zaslav a mai anunţat, de asemenea, că noul slogan al companiei va fi: „The Stuff That Dreams Are Made Of”, o replică din filmul „The Maltese Falcon” produs de Warner Bros.

Context. Warner Media şi Discovery au anunţat în luna mai că cele două companii vor fuziona. Conform contractului semnat între cele două părţi, AT&T (firma care deţine Warner Media) va avea 71% din acţiuni, iar Discovery 29%.

Tranzacţia urmează să fie finalizată la jumătatea anului 2022, iar compania va fi condusă de David Zaslav.

CITEŞTE ŞI: Un nou rival pentru Netflix şi Disney pe piaţa de streaming. Discovery fuzionează cu Warner Media, firmă deţinută de AT&T

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionel Torac ionel Torac
    Interesant, deci Warner va baga pe gat operatorilor aproape 60% din grila de baza Veste proasta pentru Telekom, acum Warner va negocia pentru toate canalele din portofoliu.
  • JFK JFK
    *The Maltese Falcon

Trimite un comentariu

sus