Skip to main content

HotNews: Silviu Ispas, înlocuit la conducerea ARBOmedia de Thomas Landolt

 

ACTUALIZARE: Plecarea lui Ispas este anunţată oficial şi de ARBOmedia. Într-un comunicat, regia spune că Silviu Ispas se va dedica "unor noi provocări profesionale". Comunicatul, la sfârşitul articolului.

Publicitate

thomas-landolt1Thomas Landolt, CEO al grupului ARBOmedia AG şi şef peste operaţiunile internaţionale ale grupului Goldbach Media, preia conducerea operaţiunilor ARBOmedia România - EMI România, scrie HotNews.

Landolt (foto) îl înlocuieşte pe Silviu Ispas, care şi-a dat demisia la 1 ianuarie. Landolt a declarat pentru HotNews că, începând de astăzi (joi, 14 ianuarie) preia toate funcţiile deţinute de Silviu Ispas şi că va rămâne în România până când "business-ul se revitalizează".

Detalii, pe HotNews, AICI.

Comunicatul ARBOmedia

Munchen / Bucureşti, 14 ianuarie 2010 - Silviu Ispas, managing director al ARBOmedia.net si EMI România a decis să părăsească pozitiile pe care le deţinea începând cu data de 31 martie 2010 şi să se dedice unor noi provocări profesionale.

Până la o decizie ulterioară, toate responsabilităţile operaţionale ale domnului Silviu Ispas vor fi preluate de către Preşedintele Board-ului ARBOmedia AG – dl. Thomas Landolt.

În anul 2005, domnul Ispas s-a alăturat companiei noastre după ce activase deja ca şi consultant timp de doi ani. Din 2007 până în octombrie 2009 a fost membru al Consiliului de Administraţie al societăţii afiliate EMI AG. Dl. Silviu Ispas a fost desemnat sa initieze si dezvolte EMI România, societatea care administreaza activităţile de publishing din România ale Grupului ARBOmedia. Dorim să-i mulţumim domnului Ispas pentru activitatea sa şi pentru contribuţia sa în calitate de director al companiei şi îi dorim succes în acţiunile sale viitoare.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Vă rog să păstraţi un limbaj civilizat, fără atacuri la persoană şi afirmaţii calomnioase.

    Altfel, comentariile nu vor fi aprobate.
  • monitorul monitorul
    O, doamne, in sfarsit! Bine ca s-au trezit si actionarii de la ARBO sa se uite in ograda din Romania, unde Ispas taia si spanzura! Daca ar avea putina decenta, Ispas ar parasi aceasta industrie, unde nu lasa in urma decat dezastru.
    Aaa, si sa punem punctul pe i (pt cine n-a citit printre randuri) - Ispas a fost demis, nu si-a dat demisia!
  • valjean valjean
    alo contestarii scuze nu le iau apararea da voiam sa va intreb voi nu participati la sedintele minunate si nu votati? agentiile erau interesate doar cum sa-si diminueze contributiile pe seama editorilor. hai ca doar arina si silviu nu se puteau alege singuri. dana cristescu? ma faci sa rad, da e ok ca propuneri da vezi si ce face cu propria compania cum reuseste sa schimbe cate 3 echipe de vanzari pe an, cum oamenii nu sunt angajati cu forme legale de munca etc
  • george george
    Prea mult tam tam pentru nimic. Cui ii mai pasa de SNA ?!
    E clar ca in BRAT s-a lucrat in grup. Ispas + Arina = SNA.
    Rezolvati-o oameni buni ca e de rau pentru toata lumea.
    Chiar daca ai bune intentii, cand faci un buget mai degraba apelezi la cei ce sunt lideri vizibili pe piata decat sa te iei dupa masuratorile existente. Ma refer mai ales la SNA.
  • andreea andreea
    @ ioana

    Adevarul doare. Ai dreptate. Ispas nu a pus singur pe butuci SNA-ul si BRAT-ul. Solutia este schimbarea din radacini. Silviu, Arina, etc.
    Sau o luam de la zero cu un sistem de masuratori nou si cu o organizatie impartiala. Bafta!
  • ioana ioana
    De ce va jenati sa spuneti lucrurilor pe nume? Ispas nu a fost singur nici la ARBO si nici la BRAT.
    O curatenie generala nu ar fi rea in ambele parti.
    Dar la Arbo se ocupa Landolt la Brat trebuie sa plece de la noi. Dan Balotescu ar fi o solutie. Dar mai e Razvan Cornateanu. Mai e Stefan Iordacehe, Mai exista si un Mihai Trandafir. Sau o Dana Cristescu.
    Vointa sa fie. Iar ca director general se gasesc solutii acum pe criza. Si fara mii de euro pe luna Arina !
  • andreea andreea
    Decat sa aloci bugete unei publicatii bazandu-te pe SNA mai bine am face un BRAT alternativ cu o conducere colectiva si un sociolog impartial ca director executiv. Nu cum e acum cand se joaca sotron pe banii si pe nervii nostrii in SNA.
  • ducu c. ducu c.
    @andreea

    Pentru piata de media faptul ca avem un sistem de masuratori nerelevant este rau. Suna a jungla. Ispas si-a legat numele mai mult de Brat decat de Arbo. Si le-a amestecat. Si a iesit un ghiveci. Industria are nevoie de masuratori corecte nu de ce se intampla acum cu SNA-ul. Sub primul mandat al lui Balotescu lucrurile erau pe un drum bun, Acum...
  • dana dana
    @andreea

    hai sa nu fim hilari. Ispas nu era chiar raul din sistemul BRAT/SNA.
    In agentiii nu ne mai interesa de ceva timp cum arata SNA-ul. Nu mai este credibil . Si nu Ispas este tapul ispasitor pentru nefunctionalitatea studiilor de audienta. De la inceput s-a plecat cu un algoritm gresit. S-a discutat de mai multe ori insa de fiecare data cei care aveau 30 DE CITITORI / editie sau si mai mult au reusit sa blocheze orice initiativa. Si de asta rad si curcile cand vad un SNA in fata!
  • andreea andreea
    Schimbarea regilor bucuria nebunilor. Presa locala e in cadere. Poate ca se va trezi cineva si va face curatenie si in conducerea Brat.
    Din pacate cifrele SNA nu se mai iau in considerare la alcatuirea unui buget media. Va fi greu ca cel ce va prelua fraiele BRAT sa redea credibilitatea SNA-ului de acum cativa ani. Se incheie o perioada urata din media romaneasca. Cu o floare insa nu se face primavara.
  • ducu c. ducu c.
    O veste minunata. Poate se face curatenie si in BRAT cu schimbarile acestea. Adio Silviu. Adio. Cat de mult il regreta nemtii pe Serban Ciusca acum. Iar membrii Brat pe Balotescu.
    Alegeri, mon cher, alegeri CORECTE la BRAT. Si cifre cat de cat mai aproape de adevar. Ca s-a dus pe rapa tot brat-ul. Majoritatea agentiilor nu mai cred in cifrele SNA-ului. Si nu e bine.

Trimite un comentariu

sus