Skip to main content

Românii au talent a rupt audienţa: cel mai urmărit program de divertisment din ultimii ani

 

Prima ediţie a show-ului Românii au talent a scos aseară audienţe record. Datele arată că vârfurile au ajuns şi la ratinguri de 23%, adică 2,7 milioane de telespectatori.

Publicitate

Cu performanţele de vineri, emisiunea Românii au talent a scos cel mai bun rating al unui program de divertisment din 2004 şi până în prezent.

Prin comparaţie, audienţa medie de aseară a show-ului de pe Pro TV a fost de două ori mai mare decât scotea, de obicei, Dansez pentru tine, o altă emisiune de forţă a postului.

Cifrele, în continuare:

  • Pe intervalul de la Românii au talent, Pro TV a avut în mediul urban o audienţă medie de 2.050.000 de telespectatori, adică o medie de 17,8 rating. Cota de piaţă medie a fost de 35,6%, ceea ce înseamnă că peste o treime din cei care se uitau la televizor erau pe Pro TV.
  • După ora 21.00 şi până la sfârşitul emisiunii, cu excepţia pauzelor de publicitate, în fiecare minut se uitau la Românii au talent 2,3 milioane de telespectatori (peste 20% rating)
  • Vârful de audienţă în mediul urban s-a ridicat la aproape 2,7 milioane de telespectatori (22.09).
  • Pe intervalul emisiunii Românii au talent, clasamentul de audienţă pe  mediul urban a fost:

1. Pro TV: 2.046.000 de telespectatori (17,8 rating)

2. Antena 1: 643.000 (5,6)

3. TVR 1: 394.000 (3,4)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosmin Cosmin
    E adevărat că Românii au talent a prins foarte bine, dar tot este un aspect care îmi lasă un gust amar: chiar tot ce vine de la americani se lipeşte de noi în halul ăsta?
  • Maria Maria
    Unii dintre noi suntem absolut penibili! Nu ştim nici măcar să scriem şi să ne exprimăm corect, nu am făcut nimic special în viaţa asta, dar avem tupeul fantastic să criticăm! La critică suntem cei mai buni! Mare păcat că nu şi la autocritică! Ţara aceasta ar evolua, cu siguranţă... Nimic nu ne convine, "noi am fi jurizat mai bine", "am fi prezentat extraordinar", "naturaleţea noastră ar fi fost la superlativ", "dacă ne prezentam noi pe scenă am fi dovedit cât de grozavi suntem " etc. Iată un comportament care ne descalifică din toate punctele de vedere!
    Oameni buni, Pro TV a cumpărat licenţa acestei producţii! Este firesc să respecte formatul! În plus, oamenii aceştia, pe care cu atâta nonşalanţă îi criticaţi, au muncit enorm, au investit foarte mult, financiar şi afectiv! Realizaţi voi ceea ce au reuşit ei şi apoi aveţi dreptul să judecaţi!
    Şi dacă emisiunea este o "copie ieftină", vă sfidează inteligenţa, superioritatea, schimbaţi postul! Ar fi o atitudine de bun-simţ!
  • gege gege
    Domnu' Petrisor, avem date cumparate de la ARMA, sau vin "pe surse"?
  • Mihai Voiculescu Mihai Voiculescu
    Show este un format de succes si este "copiat" si "neaos" si SUA, Anglia si multe alte tari.
  • Mihai Voiculescu Mihai Voiculescu
    Si in `90 cu "noi nu ne vindem tara" pe timpu' lui Iliescu a fost la fel. Nu vindem pamanturi la straini ca ne cuceresc, nu vindem fabricile la straini, ca ne cuceresc si tot asa. Ni le-am "vandut" noua... si iata unde s-a ajuns dupa 20 de ani.

    Shown a fost foarte reusit iar audientele au spus tot. Noi suntem pe principiul daca noi nu avem sa nu aiba nici veciunul. Foarte putini romani isi pun problema corect: daca are vecinu hai sa muncesc sa am si eu !

    Era si un banc pe acelasi principiu:

    Se facea ca in iad fiecare tara avea cate un cazan alocat. La al romanesc nu era nicio paza pentru simplul motiv ca nu e nevoie sa fie pazit, se dau in trag usor unii pe altii in groapa.
  • cristiano8545 cristiano8545
    a fost super emisiunea
  • geo geo
    hai sa fim seriosi ca nu este cine stie ce....ceea ce ne tine in fata tv-ului la aceasta emisiune banala este faptul ca nu stii ce calitate are urmatorul concurent care intra...nu este asa cum era de ex, la megastar cand stiai ca deh toti ar trebui sa cante si cam atat, in schimb, aici fiecare isi arata talentul. asta etse special...n u este cine stie ce ....dar cum nu avem valori si nici emisiuni de calitate cum lanseaza protv ul ceva....vai ce bun si magnific este....ntz ntz
  • Mariana Mariana
    Cu siguranta in tara noastra nu exista cultura pentru bunul gust in materie de televiziune.TVR 3 a fost creat cu scopul ca noi astia care ne numim romani sa putem vedea mai indeaproape ce se mai face bun si frumos in romania. Cine a gandit asta a fost un om cu vederi adevarate de pr mediatic iar cel care a construit schema de programe are numai 10 pe toata linia!
    Andi are dreptate si il sustin iar corporatistele ar trebui sa ia exemplu si la calitate nu numai ratting!
  • andi andi
    acuma, nu stiu cata audienta au...dar cateva zeci de mii de oameni tot se uita
  • andi andi
    mai uitati-va si pe tvr 3 sa vedeti programe de calitate
  • Gica Gica
    daca atmosfera garantata cauti tu la teatru si la opereta esti de un prost gust cat se poate de neaos. Nu vorbi de originalitate cand tu esti de o banalitate inspaimantatoare.
  • Marilena Marilena
    EMISIUNEA A FOST PENIBILA DE LA UN CAPAT LA ALTUL. ATI VAZUT VREUN TALENT PE ACOLO? PROBABIL COPILUL ACELA CARE AVEA O VOCE APROPIATA DE CEA A UNUI CONTRATENOR, EMISIUNE MEDIOCRA. NU-MI PLACE, IAR AUDIENTA NU ESTE GROZAVA.
  • adi adi
    pacat ca o emisiune cu adevarat reusita, in care divertismentul de calitate si oamenii valorosi, aici ma refer la in trecerea anilor-tvr 1, nu face valva...am ajuns sa consideram toate maimutarelile ca fiind ceva extraordinar.
  • lucaci vasile lucaci vasile
    Bravo PROTV!,dealtfel singurul post tv care te informeaza corect, si te lasa pe tine sa tragi concluzii.
  • maska maska
    jenanta emisiune.aveam impresia ca sunt cazuri sociale cu retarzi. talent ioc. unu maxim 2..restul traaasi de par

Trimite un comentariu

sus