Skip to main content

Vocea României, aproximativ un milion de telespectatori audienţă

 

Debut pentru talent-show-ul Pro TV Vocea României. Emisiunea cu Marius MogaSmileyLoredana şi Horia Brenciu în juriu a început marţi seară, cu o audienţă medie de 1,007 milioane de telespectatori în mediul urban, adică 8,7 rating.

Publicitate

Pe locul doi s-a plasat postul Antena 1, care a difuzat Plasa de stele, prezentată de Dan Negru.

La ce diferenţă, în continuare:

  • Cu 1,007 milioane de telespectatori medie în mediul urban, Vocea României a fost cel mai urmărit program.
  • Pe locul doi a fost Antena 1 (Plasa de stele), cu 600.000 de telespectatori.
  • Postul public a fost pe locul 3. Vocea României s-a intersectat cu repriza a doua a meciului Oţelul Galaţi - Benfica Lisabona.
  • Vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 21.34: 1,384 milioane de telespectatori din mediul urban erau pe Pro TV în acel minut (11,9).

Audienţa posturilor TV pe intervalul Vocea României, în mediul urban:

1. Pro TV: 1.007.000 telespectatori (8,7 rating)
2. Antena 1: 600.000 (5,2)
3. TVR 1: 431.000 (3,7)
4. Kanal D: 381.000 (3,3)
5. Acasă TV: 289.000 (2,5)

Vocea României începe la o săptămână şi jumătate de la debutul talent-show-ului X Factor, de pe Antena 1. La primele două ediţii, X Factor a avut audienţe modeste (652.000 la prima ediţie, 560.000 la a doua, când a fost şi depăşit de Pro TV). X Factor a rămas doar sâmbăta, când a scos peste 800.000 de telespectatori.

Emisiunea care a dat startul emisiunilor de acest tip, Românii au talent, a avut la prima difuzare pe Pro TV o audienţă de peste 2 milioane de telespectatori (18 rating).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • polat polat
    Pro tv number one!
  • Marian Marian
    Eu cred ca multa lume evita Antenele din sila de Voiculescu. Subiectivismul politic al Antenelor deranjeaza din ce in ce mai multi romani. De aici si scaderile de audienta, mai ales ale Antenei 3.
  • observer observer
    Pe linga un plus de profesionalism la Pro care s-a remarcat deja, se scapa din vedere un aspect important pentru mediul urban: existenta PRO TV HD (format 16:9 - numai bun pentru televizoarele lcd si plasma).
  • Dragos Dragos
    Desi in mod normal Antena 1 trebuia sa intre cu Plasa de Stele la 20:20, a intrat la 20:13, iar ProTV au anuntat emisiunea la 20:15 si au inceput-o la 20:25. In afara de faptul ca Antena a "furat" startul, si-au luat si o mare teapa la audiente.
  • Florin Florin
    Imi spune si mie cum se masoara cu adevarat audienta pe tv:D ?- http://www.gandul.info/magazin/vocea-romaniei-doua-milioane-de-romani-s-au-uitat-la-prima-editie-a-emisiunii-de-la-pro-tv-8810923
  • dan dan
    A, tot motanu felix esti sau esti badea? cine esti? ciutacu? cine???
  • dan dan
    Cine esti prapaditule? motanu Felix???
  • lucian lucian
    Bai, dar m-ai zapacit cu The Voice asta! Nu poti compara Romania cu SUA...aia au 200 si ceva de milioane populatie, noi de 10 ori mai putin, ce ai vrea? Eu zic ca la nivelul Romaniei e mult prea bine facut show-ul. In comparatie, Antena 1 nu mi s-au parut chiar ok. Abia de la a 2-a saptamana si-au mai revenit. Bine, cele 2 show-uri difera si oricat s-ar stradui Antena 1, nu vor avea niciodata masinaria de "propaganda" a Pro-ului. In plus, la X-Factor au pus 2 aroganti in juriu (Sana si Morar). Pana una alta, niciunul din aceste show-uri nu vor ajunge la audienta emisiunii Romanii au talent. Mi-ar fi placut ca pe viitor sa preia Pro-ul si X-Factor ca sa vezi diferentele. Aici nu vorbim de ce fac americanii, ci ce facem noi.
  • Andrei Andrei
    Zicea cineva mai devreme ceva de Dragos ca a castigat nu stiu ce, sau ca a participat la eurovision.... Sambata la X Factor a participat un baiat care a luat parca locul 2, nu mai tin minte exact, la Mamaia acu ceva ani...:) (Alin Vaduva) Si la fel, a participat Larisa care a fost si la Megastar...si am mai recunoscut eu cativa....sa nu mai zic de prima tipa blonda din primul filmulet de la prima editie x factor, care acu 2 ani se lauda ca nu stiu cu cine e gravida pe la Antena 1 la toate emisiunile :)) sau de Shakira de Romania care e favorita la castigarea x factor , dupa ce i s-a facut o ditamai promovarea pe Antena 1 cu mult inainte sa inceapa preselectia :) sa va vad cum o comentati p-asta , cei care luati apararea Antenei 1 :)
  • Eu Eu
    Poate nu seamana Vocea Romaniei cu The Voice prea mult, in schimb X-factor de pe Antena1 seamana mai mult cu emisiunile de pe OTV decat cu X-factor din alte tari.
  • ch ch
    dex....cred ca vezi pe dos audientele, fa-ti un control
  • Un om Un om
    Vor rupe, desigur. Totul vine din forta brandului, agresivitatea promovarii facute cu cap. Si antena a fost agresiva cu x factorul, dar mi s-a parut batraneasca si enervanta. Nu ma voi uita la niciuna, nici macar din curiozitate. Mi se pare un targ de vite televizat. Parerea mea.
  • mihai10 mihai10
    unde a ajuns SUA si unde e Romania. hai sa fim seriosi... protv ca productie si ca tot e mult peste nivelul din Romania, deci ce pretentii sa mai avem...
  • mihai10 mihai10
    emisiuni cu audiente uriase intrecute de aproape fiecare data de filmul de pe pro care e de cele mai multe ori in reluare.oare cine o sa aiba mai mult profit la final?antena1 cu emisiuni cu bote si bianca sau protv? astept raspunsul dex
  • mirela mirela
    Eu nu am comparat show-ul de la Protv cu The Voice...scopul acestei dezbateri este concurenta intre cele 2 show-uri din Romania - X Factor si Vocea Romaniei. Evident pentru toata lumea este ca show-ul de la Protv a fost realizat mai profesionist. E logic ca unora place, altora nu. Pentru toti exista telecomanda.

Trimite un comentariu

sus