Skip to main content

O nouă mişcare. Bogdan Naumovici şi Aneta Bogdan, semnatari ai manifestului Împreună 2012

 

Oameni din diverse medii, profesori, medici, antreprenori, specialişti în marketing, comunicare, publicitate, IT şi noile tehnologii, pregătesc de mai multe luni o nouă mişcare, scrie Cătălin Tolontan.

Publicitate

Printre semnatarii manifestului Împreună pentru 2012 sunt publicitarul Bogdan Naomivici şi Aneta Bogdan (specialist în branding, Brandient). ”O ţară din care să nu mai vrei să pleci. O ţară unde să vrei să te întorci”, spune manifestul în final.

Cătălin Tolontan:

  • "Sînt oameni care n-au aparţinut nici unui partid politic şi, în general, au o reputaţie de învingători în breslele lor."
  • "Nu s-au decis dacă iniţiativa să fie civică sau politică."
  • "În majoritate, iniţiatorii noii mişcări fac parte din categoria 35+ a neimplicaţilor din ultimul deceniu şi jumătate."

Semnatarii manifestului:

Aneta Bogdan- specialist branding, MBA, Chartered Marketer, Fellow CIM Antreprenor

Bogdan Naumovici – specialist comunicare şi advertising, antreprenor

Dan Costinescu – specialist matematici financiare Wall Street, MS Stanford University

Dragoş Radu – predă economie politică la King’s College, Londra

Ioana Marinescu - arhitect, Londra

Mihai Cuşută – doctor în economie, MBA

Viorel Pascale – antreprenor, EMBA

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Interviu cu monsieur Naumovici, sustinator al instrainarii resurselor tarii: http://www.paginademedia.ro/2009/05/bogdan-naumovici-autorul-ultimei-campanii-rosia-montana-nu-sunt-cunoscut-pe-piata-drept-un-mercenar-fara-scrupule/

    Mai grav este ca omul insista sa conduca o miscare care doreste tocmai inlaturarea oportunistilor ca el. Oameni informati-va!
  • Dreyfuss Dreyfuss
    Mai nene tu nu gandesti? El manjeste insasi esenta acestei cauze a schimbarii pentru care marseaza. O manjeste prin lipsa lui de moralitate si patriotism. E un prefacut. Un om care a facut reclame pentru Proiectul de exploatare de la Rosia Montana, un vanzator de tara, un om care sustine deschis proiectul asta iti inspira tie incredere si te face sa il urmezi? N-aveti minte! Cititi cine sunt fondatorii acestei cauze 'impreuna 2012', o grupare de economisti si marketeri care vor sa CAPITALIZEZE din aceste imprejurari. Oameni are nu inteleg esenta miscarii la nivel mondial, o elevare de constiinta care nu tine de bani si imagine. Si mai mult decat atat, marseaza pentru o Romanie a diversitatii de opinie si el cenzureaza pe pagina de facebook a miscarii toate comentariile si opiniile cu care nu e de acord: "In Romania pe care mi-o doresc e absolut normal ca oamenii sa aiba opinii contrare". Mai ganditi-va fratilor!
  • reporter reporter
    uau...
    oare ce fee va cere naumovici? sau e în contul campaniilor trecute?
  • ion ion
    O tara cu cianuri din care ma indoiesc ca nu mai vrei sa pleci.. o tara cu poluare si peisaje naturale distruse in care ma indoiesc ca vrei sa te intorci – naumovici…
  • Mihai Mihai
    Si dacă înființeaza albă ca zăpadă sau cenusareasa ce e rău ? Măcar e altceva. Macar sint oameni care au facut ceva in anii astia diferit de ceea ce au facut politicienii de azi .oameni in care e posibil sa am incredere si sa merg la vot fara sa ma gandesc ca nu am cu cine vota .Altfel stam pe net si dam likeuri de la birou si ne indignam ca iar vedem o știre cu un politician corupt care înainte de a face politica era un terchea berchea . Măcar cineva încearcă ceva. Altceva .alta abordare . Cred ca indiferent cine ar fi semnat scrisoarea aia ar fi apărut a doua zi suspiciuni si acuze. E timpul sa ne uitam in oglinda înainte de a scrie pe wall ;-)
  • iulia iulia
    aneta si bogdan / viseaza la ciolan =))))
    doua personaje cosmopolite, cu limbarnita bine ascutita si antrenata, mult mai bine conectati la realitatile politice decat ne putem imagina. am cules de la prietenii de pe facebook cateva pareri despre aceasta initiativa, impartasesc si cu voi: http://haznaua.wordpress.com/2012/01/20/impreuna-2012-cu-cei-mai-guralivi-marketeeri/
  • steven steven
    S-a vazut aseara pe antena3 cine este in spatele lor!!!
  • dan dan
    1 @ Udi Alan. Corect punctul tau de vedere
    2.Bogdan Naumovici - pentru necunoscatori el este autorul publicitatii agresive si MINCINOASE in favoarea canadienilor de la Rosia Montana - a fost ales pentru a infiinta Alba ca zapada. Sa nu ziceti ca nu v-am spus.
  • udi alan udi alan
    se zice ca "ORICINE,numai sa plece basescu si boc"...pe principiul asta MERGE si bog naumovici cu trupa lui...personal n as digera bine un personaj (bogdan naumovici) care face non stop caterinca in apropo tv, alaturi de andi moisescu, caterinca despre simona sensual et compania...adicatelea, pana acum, in ultimii 10 ani, ce facusi bogdane, unde ai fost?! simti ca s a creat o bresa spre ciolan? ti ai descoperit instinctul civic, patriotic, dragostea fata de popor etc? sau doar te atragea PROVOCAREA? cauti un brand de tara de parca ai lansa o marca de bere posirca sau un nou joc de noroc? vrei sa vezi cat de bun esti in marketing pacalind "prostimea"?...DELETE !

Trimite un comentariu

sus