Skip to main content

EXCLUSIV. Mircea Radu se întoarce la pupitrul ştirilor. Jurnalul TVR, mutat la "7 fără 7"

 

Mutare importantă în grila TVR. Mircea Radu, fostul prezentator al emisiunii ÎnTrecerea Anilor, se întoarce din 15 martie la pupitrul ştirilor. El va prezenta principalul jurnal al TVR 1, care va fi mutat la o altă oră.

Publicitate

Contactat de pagiandemedia.ro, Dan Radu, director de programe şi producţii editoriale al TVR, a confirmat mutarea jurnalului de la ora 20.00 la ora "7 fără 7", dar a dat un răspuns evaziv în legătură cu Mircea Radu.

"Mircea Radu va intra luni în studio pentru readaptare", a declarat Dan Radu pentru paginademedia.ro fără a detalia în ce constă această adaptare. Dan Radu a declarat în schimb că noul jurnal al TVR va intra de pe 15 martie şi va avea un generic nou. Totodată între 19.00 şi 21.00 vor fi programe de informaţii şi analize.

În prezent, principalul jurnal al ştirilor TVR este prezentat de Mihai Constantin.

Până la ora redactării articolului, Mircea Radu nu a putut fi contactat.

Mircea Radu şi-a început cariera în TV în anii '90, ca prezentator al ştirilor TVR. A plecat din TVR în urmă cu mai bine de zece ani, pentru a prezenta emisiunea Din dragoste, produsă de regretatul Valeriu Lazarov. În primăvara lui 2009, emisiunea Din Dragoste a fost scoasă din grila Antenei 1. În 2010, Mircea Radu a revenit la TVR pentru a realiza emisiunea ÎnTrecerea Anilor. Producţia a fost scoasă din grilă în acest an, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Vă rog să păstrați un ton civilizat, fără injurii sau afirmații calomnioase. Altfel, comentariile vor fi șterse.

    Mulțumesc!
  • adi adi
    nu cosmin, eu semnez doar cu adi, e limpede...nu poti sa cazi in aceeasi capcana , si sa vezi doar conspiratie..eu nu judec niciodata inainte de a vedea omul la munca si programul in actiune..
  • Cosmin G Cosmin G
    Multumesc ca imi dai dreptate, dar daca esti acelasi/aceeasi adi care mai devreme a postat niste comentarii mizerabile pe care a trebuit sa le stearga domnul Obae, atunci nu-mi ramane decat sa-ti recomand un doctor pentru un control psihiatric amanuntit. Sanatate si virtute.
  • adi adi
    ai dreptate cosmin, mare dreptate. sunt unii care doar injura si judeca inainte de a se intampla un lucru. indiferent de schimbare, de cine prezeinta, de ora, de calitate, ei injura...asta e romania.
  • Stiristul Stiristul
    Stiu sa pseudonimul meu ii va contraria pe unii.Chiar nu scriu pentru ei.
    Am avut sansa sa lucrez cu Mircea Radu la Jurnalul TVR si va asigur ca e genul de coleg(n-am simtit o clipa ca vorbeam cu un sef)pe care vi-l doresc tuturor macar pentru o saptamana: inteligent, sociabil,cu umor.Pentru Mircea Radu caracterul si munca in echipa contau mai mult decat pentru majoritatea celor care populau Redactia Stiri.
    Din pacate, nu pot spune acelasi lucru despre Andreea Marin.
    Restul e istorie!...
  • udi alan udi alan
    @cosmine,
    batrane,din ce canal-a se citi canalizare-ai mai iesit si tu,bre?! de foarte multa vreme n am mai citit un discurs,o voma verbala atat de scabroasa! frate,esti varu lui mru? ati fost colegi de scaun la cc al utc?! incredibil! zona crepusculara! poate vrei sa ne tragi un pic de perciuni,sau o bataitza la funduletz?...tu chiar existi cu adevarat?! spune mi ca esti doar o fictiune morbida! spune mi ca mi s a parut,spune mi sa consult un neurolog, spune mi orice NUMAI da mi o bruma de sperantza!!!!!!!
  • Cosmin G Cosmin G
    @Horea Cosmin G e numele meu real. Comentariul meu nu iti era adresat direct tie, ci era o lectie de etica. Am apelat la domnul Obae pentru a sterge comentariile jignitoare si false la adresa colegilor mei de munca. Rezultatul se vede, au fost sterse. In rest multa sanatate iti doresc si o viata linistita, ai nevoie pentru toate cele 7 puncte de menstruatie intelectuala de care dai dovada mai sus. Ai putea sa-ti faci cont pe facebook, tweeter etc impreuna cu berbecii de mai sus si sa aberati in grupul vostru de prieteni cat vreti fara sa faceti mizerie in jur. Dar nu ar mai fi distractiv daca nu v-ar vedea toata lumea comentariile, nu?
  • Horea Horea
    1.Te-ai trezit si tu domnu' Cosmin G (nu trebuia punct dupa "G"?)!

    2. Cosmin G, nu e un pseudonim? Doar ale noastre intra in aceasta catecorie?

    3. Inteleg ca trebuie sa stam pe acasa? Cand se va deplasa POLITIA sa ne urecheze putin?

    4. Apelezi si la dl. Petrisor Obae pentru a te ajuta la ... bannare? Afla ca ea exista si ca nu apar comentarii care incalca regulamentul acestui forum. Chiar nu stiai?

    5.De obicei NEMULTUMIRILE unora NU pot fi exprimate in interiorul TVR-ului. Sau pur si simplu nu-s luate in seama.

    6.Majoritatea care ne exprimam aici opiniile NU activam in "institutia matale"!

    7.Mai doresti ceva domnu' Cosmin?
  • Cosmin G Cosmin G
    Pentru "prietenii" care posteaza comentarii jignitoare si defaimatoare la adresa Televiziunii Romane si a colegilor de munca ii anunt ca desi scrieti sub diverse pseudonime, la o simpla sesizare la politie se poate afla foarte usor de la providerul de internet la care sunteti abonati numele domaneavoastra real( sau se poate afla si mai simplu de la domnul Obae ip-ul si de la cativa prieteni care lucreaza la firmele furnizoare de internet numele). Asa ca inainte sa mai postati astfel de comentarii care nu au nicio baza reala, faceti un efort intelectual si ganditi-va ca s-ar putea sa va alegeti cu comentariile sterse, mai apoi cu bannarea permanenta de a mai posta pe site-ul domnului Petrisor Obae, iar mai apoi cu un proces de calomnie. Daca aveti nemultumiri fata de institutia in care lucrati rezolvati-va problemele in interiorul ei sau puteti sa va alegeti alt loc de munca, nu va impiedica nimeni. Nu va va simti nimeni lipsa, va asigur. Sanatate si virtute.
  • adi adi
    sa asteptam sa vedem cum o sa fie produsul si apoi sa judecam, iar mircea era f bun la stiri. acolo ii este locul, vezi cazul esca..cu cat inainteaza in varsta cu atat este mai buna.cat despre mutarea orei de incepere, nu este o problema daca se obtine un rezultat mai bun, chiar daca mie mi placea telejurnalul sobru si la obiect, atat ca a avut mici incursiuni politice necuvenite.
  • Vasile Ion Vasile Ion
    Aidan, cine oi fi sub acest pseudonim. Ar fi bine sa nu mai lucrezi in TVR pentru ca aduci numai prejudicii de imagine institutiei care iti da de mancare.
  • cora cora
    Mai de "rahat" mis e pare mutarea orei la 7 fara 7. Cand spui jurnal de stiri spui stabilitate, ori TVR muta ora de incepere a principalului jurnal de stiri din an in an.
  • aidan aidan
    in concluzie, mircea radu s-a intors de unde a plecat,SCUIPAND!acum vreo 10-11 ani.
  • aidan aidan
    din CE o sa faca ceva miscari bune?
  • Horea Horea
    Cine "o sa faca ceva miscari bune"?

Trimite un comentariu

sus