Skip to main content

Gabriel Bugnar, director general la Realitatea TV

 

Publicitate

Producătorul Gabriel Bugnar a fost numit director general la Realitatea TV. Anunţul a fost făcut astăzi de către administratorul special, Florin Bercea.

Contacta de paginademedia.ro, Gabriel Bugnar a declarat că principala sa atribuţie, în acest moment este să liniştească apele la televiziunea de ştiri. „Încerc să-i lămuresc pe colegi să nu plece, să-i lămuresc pe alţii să facă nişte plăţi”, a explicat el.

Cât priveşte cei 174 de angajaţi trecuţi pe o firmă nouă şi care au rămas cu salariile neplătite, Bugnar a spus că îşi doreşte să-i păstreze pe cei cu „meserii specializate, care din punctul meu de vedere sunt foarte valoroşi şi vitali pentru televiziune”. 

Mesajul lui Florin Bercea, în continuare: 

În urma analizei activităţii Realitatea TV, având în vedere dorinţa de maximizare şi eficientizare a activităţii Realitatea TV, ţinând cont de perspectivele de dezvoltare ale postului, am decis numirea domnului Bugnar   Gabriel în funcţia de director general al Realitatea TV, începând cu 3 septembrie.

Gabriel Bugnar este unul dintre producătorii de ştiri cu vechime la Realitatea TV (lucrează din 2004), iar anterior a lucrat la Prima TV, Pro TV şi TVR.

Mura Frînculescu a fost numită recent director executiv la Realitatea Media.

Iulia Bunea: Care sunt atribuţiile dumneavoastră în noua funcţie?

Gabriel Bugnar: Deocamdată încerc să-i lămuresc pe colegi să nu plece, să-i lămuresc pe alţii să facă nişte plăţi.

Iulia Bunea: Cum veţi încerca să rezolvaţi problema celor 174?

Gabriel Bugnar: Eu aş vrea să rămână toţi oamenii extrem de utili şi vitali pentru televiziune, şi aici mă refer la oameni din regia de emisie, la profesionişti, oameni care au meserii extrem de specializate. Interesul meu este faţă de oamenii cu meserii specializate, care din punctul meu de vedere sunt foarte valoroşi şi vitali pentru televiziune. După care, tot ce se poate salva dintre cei 174 redevin angajaţi la Realitatea TV. Mai departe, mai devreme sau mai târziu voi fi nevoit să mă ocup de un plan de restructurare pentru că cei 630 de oameni care sunt acum pe listele de plată nu au cum să mai rămână tot 630 şi televiziunea să scape de datorii. Nicio altă televiziune din România nu are atâţia angajaţi.  Nu pot să dau o cifră până nu văd economic cum stau lucrurile pentru că nu am detalii, dar 630 nu au cum să mai rămână.

Pe de altă parte, pentru că noi suntem în insolvenţă, suntem obligaţi faţă de administratorul judiciar şi faţă de creditori să prezentăm un plan de restructurare de care să ne şi ţinem. Adică puţin câte puţin să începem să coborâm de pe panta asta a datoriilor şi a ineficienţei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dady dady
    Vorba cintecului .... MA-TA ARE CRATIMA ... muncesc bine mersi la realitatea, imi fac treaba, dar n-am fost, nu sunt si nu voi fii un linge blide si un pupincurist asa cum esti tu si multi de pe aici!

    Sa-l pupi pe tata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • fane fane
    deci asta e ciochistu de bugnar.
  • Observator Observator
    Cred ca e vorba sefului... Nu mor caii cànd vor càinii..... sau vorba proverbului Nu mor caii cànd latrà càinii. ;) Cu tot respectul pentru càini. unfostactual e un frustrat ;) Imi pare tare ràu pentru el. Ar trebui sà se ingrijeascà. Cum poti lucra astfel?! Pana la pensie mai are destul!
  • stres stres
    cine-i Calu? si ce stie el?
  • unfostsiactual unfostsiactual
    Intreaba-l pe Calu'
  • Vasile Vasile
    @dady,unfostsiactual
    Pài nu v-au luat inapoi la Realitatea? Sau voi sinteti cei cu gura mare ràmasi pe dinafarà?
  • unfostsiactual unfostsiactual
    impreuna cu alti doi colegi am fost la ITM si ne-am interesat de contractele noastre cu AMS serele. Le-am spus ca suntem de le Realitatea si ca avem o situatie deosebitde grava in familiile noastre,bla bla bla
    In aproximativ 20 de minute ne-au spus ca AMS serele nu a inregistrat contractele si ca putem sa-i dam in judecata. Am facut si cererea aceea oficiala si ne-au promis ca primim raspunsul in 10 -15 zile.
    Ne-au mai spus sa ne adunam toti si daca se poate sa avem acelasi executor judecatoresc si acelasi avocat.
    In rest spor la treaba ca "e multe de facut!"
  • kiko kiko
    @maria, probabil nu ti-ai luat din nou medicamentele... sau le-ai luat dar nu la timp...
  • Maria Maria
    @kiko, dady... in turà deja?! ;) Và doresc sà faceti echipà si sà nu mai aruncati cu noroi unul in altul. Nu e mereu comunicarea care lipseste ci... buna credintà. Respect si ciocul mai mic. Imi place kiko,dady! Si nu mai schimbati macazul ori de càte ori se schimbà sefu'. Bleahhhh.....
  • kiko kiko
    @dady

    ce emisiuni sunt alea "gheorghe" si "madam"? n-am auzit de ele...
  • Writter Writter
    Eu am convingerea ca sunt multi care vorbesc prostii pe aici.Vreti ori ba,Gabi este acolo si ar fi bine sa fie sprijinit ca altfel se perpetueaza incertitudini la nesfarsit.Lasati gargara cu sare si treceti la analiza profunda ca sa iasa ceva....
  • Nenea Nenea
    Asta ti se potriveste... Nu mor caii cand vor càinii.
  • stres stres
    mioara nu ala, este un fost sofer care a depasit axul optic...si s-a vazut operator
  • Raitaru Raitaru
    Se mira lumea ca Realitatea TV are 630 angajati cand pe la munca vin maxim 200. E simplu, multi sunt fictivi, banii lor se duc in buzunarele unor fosti sefi. Altii sunt cu numele, bagati pe gat cu aprobarea lui Sorin Enache. Cu astia toti ar trebui sa se inceapa restructurarea.
  • cristi cristi
    dady, prin tot ce ai scris si scrii in continuare nu-mi dovedesti decat ca esti un coleg din tiparul celor de care speram sa fi scapat anul trecut la ruptura si din pacate nu s-a intamplat asa. Pe de alta parte, IQ-ul tau nu te recomanda deloc, tinand cont de cat de vehement iti sustii anumite teorii gresite. Ti-au explicat foarte multe persoane ce se intampla cu niste contracte la ITM in prezent, tu nu si nu... La fel si in legatura cu raportarile la Reg. Comertului care inca o data subliniez, se fac anual! Se pare ca pilele tale sunt doar de unghii in ambele cazuri si le poti folosi doar la manichiura. Pe de alta parte ar trebui sa citesti si tu niste legi, sa vezi ca acele contracte fie ele si doar stampilate cu stampila societatii, in cazul in care erau false, treceau din codul civil in cel penal. Foloseste google pentru diferite informari inainte de a posta ceva. Sau poate esti doar un altul ce trancaneste fara a spune nimic concret.

Trimite un comentariu

sus