Skip to main content

Gabriel Bugnar, director general la Realitatea TV

 

Publicitate

Producătorul Gabriel Bugnar a fost numit director general la Realitatea TV. Anunţul a fost făcut astăzi de către administratorul special, Florin Bercea.

Contacta de paginademedia.ro, Gabriel Bugnar a declarat că principala sa atribuţie, în acest moment este să liniştească apele la televiziunea de ştiri. „Încerc să-i lămuresc pe colegi să nu plece, să-i lămuresc pe alţii să facă nişte plăţi”, a explicat el.

Cât priveşte cei 174 de angajaţi trecuţi pe o firmă nouă şi care au rămas cu salariile neplătite, Bugnar a spus că îşi doreşte să-i păstreze pe cei cu „meserii specializate, care din punctul meu de vedere sunt foarte valoroşi şi vitali pentru televiziune”. 

Mesajul lui Florin Bercea, în continuare: 

În urma analizei activităţii Realitatea TV, având în vedere dorinţa de maximizare şi eficientizare a activităţii Realitatea TV, ţinând cont de perspectivele de dezvoltare ale postului, am decis numirea domnului Bugnar   Gabriel în funcţia de director general al Realitatea TV, începând cu 3 septembrie.

Gabriel Bugnar este unul dintre producătorii de ştiri cu vechime la Realitatea TV (lucrează din 2004), iar anterior a lucrat la Prima TV, Pro TV şi TVR.

Mura Frînculescu a fost numită recent director executiv la Realitatea Media.

Iulia Bunea: Care sunt atribuţiile dumneavoastră în noua funcţie?

Gabriel Bugnar: Deocamdată încerc să-i lămuresc pe colegi să nu plece, să-i lămuresc pe alţii să facă nişte plăţi.

Iulia Bunea: Cum veţi încerca să rezolvaţi problema celor 174?

Gabriel Bugnar: Eu aş vrea să rămână toţi oamenii extrem de utili şi vitali pentru televiziune, şi aici mă refer la oameni din regia de emisie, la profesionişti, oameni care au meserii extrem de specializate. Interesul meu este faţă de oamenii cu meserii specializate, care din punctul meu de vedere sunt foarte valoroşi şi vitali pentru televiziune. După care, tot ce se poate salva dintre cei 174 redevin angajaţi la Realitatea TV. Mai departe, mai devreme sau mai târziu voi fi nevoit să mă ocup de un plan de restructurare pentru că cei 630 de oameni care sunt acum pe listele de plată nu au cum să mai rămână tot 630 şi televiziunea să scape de datorii. Nicio altă televiziune din România nu are atâţia angajaţi.  Nu pot să dau o cifră până nu văd economic cum stau lucrurile pentru că nu am detalii, dar 630 nu au cum să mai rămână.

Pe de altă parte, pentru că noi suntem în insolvenţă, suntem obligaţi faţă de administratorul judiciar şi faţă de creditori să prezentăm un plan de restructurare de care să ne şi ţinem. Adică puţin câte puţin să începem să coborâm de pe panta asta a datoriilor şi a ineficienţei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stres stres
    dady dupa cum am mai spus nu stiu cum ai ajuns pana la varsta asta si nu ai cazut in vre-un canal de atata prostie.de fapt nici nu cred ca e prostie, atata materie cenusie ai tu si ca atare nu poti intelege mai mult, ai un handicap din acest punct da vedere, saracutul. incurci borcanele cum amestec eu cartile dejoc la o septica. nu a spus nimeni ca aia de la ams ne vor achita toate salariile restante vreodata, ca aia de la ams sunt dumnezeii vostri. s-a spus ca acele contracte pe ams erau inregistrate pt ca:...nu mai insirui iar motivele. dar mai e un motiv in plus, daca nu erau inregistrate nu se mai sinchiseau sa-ti trimita notificare acasa cu curier rapid si sa cheltuie ceva banuti.
  • Mioara Mioara
    Am mai zis-o si o repet!Mare ti-e gràdina, Doamne!Uite unul care isi injura colegi pana ieri si odata ajunsi sefi cei pe care ii criticau, tot el era cel dintài care sa se inghesuiasca la pupincurism.Si nu ma refer doar la felicitariile de rigoare. :) :) :) Tu esti cumva camerator' care s-a gràbit sà-l felicite pe blog-ul sau personal?La pupincurism te dai bàiat cu name, la injurat ...mereu cu nick!
  • cobalcescu cobalcescu
    Nu zaietz pagadi!!
  • dady dady
    hai sa vezi ca m-ai intors din drum ... Pe JUPAN ENACHE il recomanda siviul, astfel:
    - ceva productie PRO
    - ceva productie Antena - "gheorghe", "madam' " si inca ceva
    - in antena era peste neozeelandez
    - ... si neozeelandezu' l-a adus la realitatea ....
    ( si de fiecare data greul l-au tras, ca intotdeauna, altii, Bose spre exemplu,sa-i fie tarina usoara)
    hai sa- i acordam lu' bugnar putina incredere, poate n-o fiiiiii dracu-atit de negru cum zic unii........
    Va pupa tata!
  • dady dady
    sa mori tu ca atunci ai auzit de bugnar .... da ce esti, femeie de servici??????
  • dady dady
    .... na taticilo destepti ... urlati de faceati spume ca eu va dezbin .... am fost si suntem dezbinati de la tata natur.a ... numai orgolii de capul vostru ... perioada de proba e dovada ca aceste contracte nu au fost inregistrate nicaieri ... nici la ITM, nici la mama itemeului ....
    "stresu" , "boicotu" & co ma ziceti ceva? ... va rupeati in figuri ca stiti ca faceti ... ca ce?
    Vax albina ... cu toti am intrat in jocu' lu' tamara, enache & co .... asta au vrut si ei ....
    Nu mai putem sa cerem nimic nimanui ...
    ...Sau sa o punem de-o mare greva de-adevaratelea.... Va bagati dragi colegi?
    hahahahahahahahaha!!!!!!!! NU VA SPERIATI, AM GLUMIT!!!!!!
  • Andei Andei
    SOC si GROAZA! D-ra Tamara a incetat azi unilateral toate contractele AMS, cu cateva zile inainte de expirarea perioadei de proba; asta ca sa le-o traga celor ce au crezut-o doar blonda. Cine a semnat cu Realitatea tot mai are o sansa, cine nu a fost invitat in sala tronului, nici somaj nu o sa pupe de pe urma AMS-ului! Asta e jihad pornit impotriva salariatilor frate!
  • stres stres
    @raitaru este adevarat ca toata situatia i se datoreaza in mare masura lui enache. insa greseala lui bugnar nu e ca nu a luat toti oamenii inapoi, ci ca pe cei care ia dat afara ia dat pe motivul ca desi neplatiti de 2 luni, au avut curajul sa ia atitudine. daca facea o selectie pe motive de incompetenta, nu cred ca il admonesta nimeni. parerea mea ca a inceput cu stangul.
  • Mioara Mioara
    @raitaru Pentru ca e o televiziune de stiri si e mare criza.Pretul publicitatii a ajuns la jumatate.In afara actionariilor si a marketing-ului, care sint alte mijloacele financiare care s-o sustina? Nu-mi permit sa judec sefii.Trebuie sa fii in pielea lor.
    Nimic ma mira! Am vazut multe in viata.Colegii care injurau colegi si odata ajunsi sefi cei pe care ii criticau, erau primi care sa se inghesuiasca la pupincurism.Si nu ma refer doar la felicitariile de rigoare.
    E foarte greu sa ocupi un post de conducere.Sint mereu criticati.Nu-i invidiez.N-as stie pe cine sa ma bazez cu adevarat.Pana si el a declarat ca vrea sa creeze echipa si sa imbunatateasca comunicarea. Dar deja foloseste cuvinte nesigure ca "probabil","s-ar putea"...
    Cel mai corect ar fii sa-i asculte si sa-i inteleagà.Daca nu,isi va face multi dusmani iar postul acesta nu-l va ocupa in etern.Atunci cand da o directiva , chiar daca este impusa de actionarii,sa aiba curajul raspunderii.Nu sa se fofileze si sa-si paraseasca echipa.Inteleapta mama are!
  • Raitaru Raitaru
    Vad ca unii fie il injura pe Bugnar, fie zic din start ca ar fi dezastru cu el ca director general. Dar ce, cu Sorin Enache jupan a curs lapte si miere? Ce il califica pe Sorin Enache pentru aceasta functie si nu il califica pe Bugnar? Pai de cei 174 nu Enache si-a batut joc? Sa zicem ca si pe Enache l-a pacalit Elan, atunci nu era dator cu niste explicatii, cu un email, ceva? Restructurarile pe care va fi nevoit sa le faca Bugnar vin ca urmare a incompetentei lui Enache, sa fie clar, si a gastii lui. Daca marele Enache era vreo somitate, cum naiba acest post merge numai in pierdere?
  • Flori Flori
    AMS-ul e a lui Elan,fostul actionar?Noul nu i-a vrut pe toti?Unde-i abuzul?Dupa care ii ia inapoi ca sa-i restructureze!O situatie deloc clarà!
  • stres stres
    citat din timpul protestului tinut in studioul realitatea tv:
    ''Gabriel Bugnar: știți care e diferența dintre noi. Eu vă dau o soluție pentru prezent, iar dumneavoastră ne dați pentru viitor. Pentru viitor nu ne interesează, că noi azi vrem să mâncăm și să ne plătim ratele. Vreți să rezolvați problema acum sau mâine? Începând de astăzi noi ăștia 174 stăm acasă. Credeți că în situația aceasta televiziunea va mai funcționa?

    Florin Bercea: Deci eu nu v-am spus să stați acasă.
    Gabriel Bugnar: Cum vreți să vină oamenii a serviciu, gratis? Din acest momentu cei 174 nu mai lucrează și reveim la serviciu în momentul în care veți spune că îi puteți plăti.'
  • ioana ioana
    de ce oare sa fim rai cu saracul om? noi de ce sa nu il avem pe antonescu nostru?
  • Andreea Andreea
    De bugnar ( cu b mic ) am auzit prima data cand se faceau cartile in casa presei...si el nu era in carti! Si atunci a jucat totul pe o carte ( repetitivitatea e intentionata ) devenind auto-intitulatul lider al salariatilor. Scria destul de binisor si mai ales ne tinea la curent cu intalnirile de taina. Mie nu mi-a placut de el...pur si simplu! Evolutia sa m-a facut sa inteleg ca flerul nu m-a inselat, din pacate nici de data aceasta. Cum vine frate asta? La sedinta cu bercea, bugnar conchide dezarmat de raspunsurile acestuia, ca AMS-istii pot pleca linistiti acasa si revin atunci cand sunt platiti. Treaba hotarata deci, colegul bugnar indeamna la greva; a fost auzit de 200 de oameni! Intre timp, colegul s-a facut director si nu de orice fel, ci general. Ce face acum colegul-director? I-a vanat pe toti AMS-istii ce nu au prestat in zilele trecute si i-a lasat cadou lui Elan, restul luandu-i inapoi pe Realitatea.Pai e bine bugnare, e bine?
  • Eu Eu
    Las' ca l-a placut moldoveanca...macar cat sa o faca romanca :):):)

Trimite un comentariu

sus