Skip to main content

CONCURS TLC: Cine a câştigat al doilea curs de gătit De ce sunt bărbaţii mai buni bucătari decât femeile?

 

Publicitate

CÂŞTIGĂTOR. Concursul s-a încheiat. Câştigătorul celui de-al doilea curs de gătit este cel  care a scris următorul comentariu:

Daniel: "Pentru ca e imperios necesar sa atraga si sa mentina atentia celei pe care o iubeste alintandu-i cum poate mai bine papilele. Totodata, barbatii sunt mai inconstienti dar mai creativi, mai superficiali dar mai atenti, mai repeziti dar mai “pe faza”, mai orgoliosi dar mai competitivi.. Ar mai fi de completat ca nu sunt neaparat mai buni cat mai spectaculosi si pentru faptul ca ei gatesc rar si nu neaparat mancarea aceea cotidiana..."

ÎNCĂ UN PREMIU! Canalul TLC vă invită din nou la concurs. Premiul? Încă un curs de gătit la Societe Gourmet Cooking Classes. Condiţia? Un răspuns la o întrebare simplă! Întrebarea acestei săptămâni, dar şi alte detalii despre emisiunile culinare de pe TLC, găzduite de maestrul bucătar şi cofetar Buddy Valastro, în continuare.

ÎNTREBAREA CONCURSULUI: De ce sunt bărbaţii mai buni bucătari decât femeile?

Puneţi răspunsul sub forma unui comentariu la acest articol.

Câştigătorul va fi desemnat lunea viitoare.

Emisiunile lui Buddy Valastro la TLC: Regele Bucătarilor, Regele Cofetarilor şi Următorul Mare cofetar

Regele Bucătarilor. Sezonul 2. De luni până vineri, de la ora 20.00

În septembrie, Buddy Valastro a revenit la TLC cu noi reţete preferate ale familiei sale, din gastronomia italiană a Lumii Vechi, într-un nou sezon al programului Regele bucătarilor.

Buddy găteşte de toate, de la paste şi carne până la garnituri şi deserturi, preparând o mulţime de reţete simple, dar delicioase, de care se va bucura întreaga familie. Pentru mai multă savoare, în bucătăria lui Buddy sosesc tot felul de invitaţi, inclusiv membri ai familiei Valastro, care aduc sfaturi utile şi ponturi excelente pentru prepararea acestor ospeţe apetisante.

Regele Cofetarilor. Sezonul 4. De luni până vineri, de la ora 14.00

Fiind şeful de la ‘Carlo's City Hall Bake Shop', cofetăria lui din Hoboken, New Jersey, el supraveghează o întreagă echipă, din care fac parte mama lui, patru surori mai mari şi trei cumnaţi. În această serie, Buddy pregăteşte un tort pentru “The Greatest Show On Earth”, dotat inclusiv cu un “cerc de foc”, prepară un tort aniversar special pentru Rachael Ray, un chef celebru şi duce toată echipa de la cofetărie pe ţărmul mării, pentru o aventură la pescuit, ca sursă de inspiraţie pentru un tort în formă de rechin ucigaş pe care trebuie să îl facă pentru aniversarea de 35 de ani a companiei unui prieten care închiriază bărci.

Următorul Mare Cofetar. Sezonul 2. În fiecare miercuri, de la ora 22.00

Buddy Valastro, "Regele cofetarilor", vrea să îl ajute pe cel mai promiţător cofetar şi decorator de torturi să îşi lanseze cariera. Într-o nouă serie din "Următorul mare cofetar", Buddy testează alţi zece cofetari talentaţi, forţându-le limitele şi punându-i să treacă printr-o serie de probe din ce în ce mai dificile. Cei mai mari cofetari ai Americii sunt supuşi unor presiuni teribile, căci trebuie să creeze un tort spectaculos, care să merite un premiu generos în bani, dar şi şansa de a lucra alături de unul dintre cei mai de succes şi mai celebri artişti cofetari din lume.

Câştigaţi un curs de gătit! Răspundeţi sub forma unui comentariu la acest articol la întrebarea: De ce sunt bărbaţii mai buni bucătari decât femeile?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristina cristina
    Barbatii sunt mai buni bucatari decat femeile pentru simplul motiv ca....sunt barbati. Femeile trebuie sa se limiteze doar la a fi bucatarese mai bune decat barbatii..hi, hi, hi!
  • Cristea Andrei Alexandru Cristea Andrei Alexandru
    Eu consider ca barbatii sunt mai buni in bucatarie decat femeile pentru ca ei gatesc din placere si au o mai buna tehnica,pe cand femeile gatesc deobicei de nevoie fara sa aiba grija cum gatesc ci doar sa termine odata cu ce au inceput,nu neaparat sa puna sentiment in mancare,in general.
  • cristina chiscani cristina chiscani
    pentru ca cei care fac asta o fac cu pasiune!
  • Evantia Barca Evantia Barca
    Barbatii gatesc mai bine decat femeile cel mai probabil pentru ca nu pornesc demersul cu un handicap, cu un complex. Cum nu li s-a spus in 90 la suta din istorie ca locul lor ar fi la cratita, se pot duce spre ea motivati doar de ideea de a face ceva arta. Culinara, desigur :)))
  • AlinaD AlinaD
    Nu consider neaparat ca barbatii gatesc mai bine ca femeile, ci pur si simplu e acelasi sentiment ca atunci cand vezi o femeie jucand fotbal :)
    Probabil tine si de aspectul surprinzator al stereotipurilor cu care ne-am obisnuit!
  • Felicia Felicia
    Nu toti barbatii sunt mai buni bucatari decat femeile, dar cei care sunt, gatesc din pasiune, sunt lipsiti de inhibitii, sunt mult mai curiosi si mai meticulosi.
  • Hanc Daniel Hanc Daniel
    Totul in viata are logica,si cum barbatul se bazeaza pe logica,reiese, ca,bucataria este facuta din relatii logice
  • Smara Coşurbă Smara Coşurbă
    Pentru ca barbatii sunt mai dezinhibati in a gati, isi asuma mai multe riscuri in bucatarie si nu le e teama sa dea gres !
  • cosmin cosmin
    cei mai buni bucatari sunt mamele, iar mamele nu sunt barbati. in rest e vorba doar de statisca
  • cristina cristina
    Cine a spus ca sunt? :) Din punct de vedere statistic, probabil sunt mai multi bucatari barbati decat femei, insa aceasta se datoreaza in principal faptului ca traim intr-o lume dominata de barbati, in care de obicei rezultatele exceptionale, din majoritatea domeniilor, apartin barbatilor. Mai vorbim insa peste 100 de ani :)
  • sandu constantin sandu constantin
    cred ca gatim mai bine decat doamnele deoarece o facem cu mult mai multa pasiune. cred acest lucru deoarece nu vedem foarte multi barbati care sa gateasca dar cei mai buni bucatari sunt barbati nu femeile.
  • Alina-Ramona Alina-Ramona
    De cele mai multe ori, barbatii gatesc ca sa se distreze dar si ca sa impresioneze. Si chiar o fac, ei fiind primii impresionati de cat de buna le-a iesit mancarea, desi nu planuisera nimic. Nu le este frica sa incerce ceva nou, daca cineva le va aprecia efortul. stiu cum sa intooarrca situatia in favoarea lor, dintr-o mancare ratata ei inventand un preparat nou. Cum ar fi o reteta de carnati, transformata subit in sarmale sau rulada de carne? Imaginatia si spiritul de gluma sunt singurele piedici pentru ei.
  • Dan Dan
    pentru ca nu se zgarcesc in nimic
  • Mihaela Mihaela
    Barbatii sunt atenti la fiecare amanunt, o fac de distractie sau ca experiment, rezultatul e fabulos. Femeile cu o mana amesteca in mancare, cu o mana tin cartea de geografie sa asculte cum si-a invatat lectia copilul si cu cealalta…a! s-au terminat mainile! Ramane mintea care compileaza de zor ce mai e de facut si cum sa lungim ziua? Nu e de mirare ca mancarea iese mediocra, doar “mancabila”.
  • Ioana Cojocaru Ioana Cojocaru
    Sunt mai buni decat noi femeile pentru ca vor sa ne impresioneze, sa ne cucereasca.

Trimite un comentariu

sus