Skip to main content

Adevărul Holding şi-a cerut insolvenţa

 

Publicitate

Compania Adevărul Holding a depus zilele trecute o cerere de insolvenţă la Tribunalul Municipiului Bucureşti.

Termenul pentru luarea unei decizii a fost stabilit pentru 6 noiembrie.

Trustul Adevărul Holding, deţinut de Dinu Patriciu, a fost preluat luna trecută de omul de afaceri Cristian Burci.

Adevărul Holding SRL a fost înregistrată în anul 2006. În ultimele luni, la Tribunalul Bucureşti au fost depuse mai multe solicitări de intrare în insolvenţă sau somaţii de plată din partea creditorilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cineva Cineva
    @previzibil - tu si cei ca tine, care vorbesc mult si prost ascunsi dupa un nick, sunteti patetici. Ce te intereseaza pe tine daca e cineva sau nu e cineva in spatele lor? Iar produsul nu e reciclat, mai citeste putin, mai educa-te si poate o sa intelegi ce inseamna un top. Altfel, vezi-ti de propria ta existenta. Si nimeni nu trebuie sa faca nicio dovada, e un business privat, daca stii ce e aia. Iar faptul ca Magda asta si-a dat numele o face cineva, spre deosebire de tine. Mai respira, inainte sa te sufoci de atata ura si invidie...
  • previzibil previzibil
    Nu conteaza cine sunt. Conteaza ca dvs sunteti nimeni. Iar ”nimeni” nu poate duce o revista ca Forbes. Deocamdata nu ati mai scos nici un numar nou, sunt curios daca o sa scoateti. Deocamdata ati scos un anuar ”reciclandu-l” pe cel vechi, singurele modificari notabile fiind ca din niste profile mari ati scurtat dramatic la nivel de carte de vizita. Si v-ati tras o suma mare de bani din publicitate, de la lume care se astepta sa fie un produs pe bune, nu o copie xerox a celui de anul trecut. Iar ca sa dovediti ca nu aveti pe nimeni in spate si ca nu v-ati ”externalizat”, faceti dovada unor zeci de mii de euro pe luna cat mananca o astfel de intreprindere si care e sursa lor. Sigur nu SRL-ul infiintat de dvs acum cateva luni.
  • Magda Popescu Magda Popescu
    As vrea sa stiu domnule "previzibil", previzibil de penibil, cine exact esti dumneata si ce stii despre noi ca sa iti permiti sa faci astfel de afirmatii "curajoase" din spatele unui pseudonim? Doar pentru ca niciodata nu ai fi in stare sa faci ceva pe cont propriu sau doar ceva in general, nu iti da dreptul sa vorbesti in totala necunostinta de cauza sau doar de dragul de a refula frustrarile propriului faliment personal. In plus logica nu este prietenul tau cel mai bun, intrucat modul abuziv-securist in care Adevarul Holding prin noua conducere incearca sa ne impiedice la fiecare pas (lucru deja cunoscut si in media) anuleaza mareata ta ipoteza cum ca ne-am fi "externalizat". Prin acest raspuns am dorit sa clarific parerile tuturor celor ca tine, frustrati care vorbesc fara sa aiba habar despre nimic (asa-zisi jurnalisti care fac ipoteze fara sa verifice).

    Magda Popescu
    Managing Director
    BP Publishing - Publisher of Forbes Romania
  • previzibil previzibil
    Pai primul pas a fost sa externalizeze Forbes, probabil una dintre putinele publicatii profitabile din trust, prin prisma Anuarului, care are multa publicitate, si a evenimentelor, care au sponsori. Ma rog, cam neclar cine e in spatele fatucilor acelea, care nu cred intr-o mie de ani ca ar fi ele in stare sa duca singure o astfel de revista. Oricum, cred ca nu s-au inteles la bani (din anuar), de s-a lasat cu procese. Treaba cu insolventa era previzibila.
  • maria maria
    si ce se va intampla cu salariile celor care au fost dati afara si nu si-au primit lefurile din august pana la momentul restructurarii?
  • Adevarul Holding Adevarul Holding
    Si iata urmatorul pas in planul dlui. Cristi Burci de a prelua Adevarul Holding, a-l falimenta pentru a nu-i plati datoriile intre 30 si 50 de milioane de euro, adica a tepui atatia oameni nevinovati si a transfera marcile profitabile precum Click! in alte firme viitor falimentare ale dlui. Burci tocmai pentru a creste averea sa personala.

Trimite un comentariu

sus