Skip to main content

EXCLUSIV. Antena 1 a cumpărat Got To Dance. Bendeac în juriu?

 
captura dans
captura dans

Publicitate

Antena 1 a cumpărat Got to dance un format internaţional dedicat pasionaţilor de dans, potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de paginademedia.ro. Show-ul, lansat în Marea Britanie în 2009, acceptă orice gen de dans şi persoane de toate vârstă.

Mihai Bendeac a anunţat aseară, într-o postare pe Facebook, că va face parte dintr juriul unui talent show de dans numit România Dansează, adăugând un link către site-ul Got To Dance. După câteva minute, Bendeac a şters postarea şi a adăugat o alta din care dispăruse titlul România Dansează.

Got to Dance este un talent show pentru dansatori care a început să ruleze pe Sky1 în Marea Britanie şi în Irlanda în anul 2009. La audiţii sunt acceptate orice fel de dansuri şi persoane de toate vârstele.

Competiţia de dans are cinci etape: audiţiile producătorilor, audiţiile juriului, rejudecarea unora dintre echipe, semifinalele şi finala.

În 2010, formatul a ajuns şi în Statele Unite sub denumirea de Live to Dance, fiind preluat de CBS pentru a concura cu So you think you can dance. Show-ul a avut premiera pe 4 ianuarie 2011, însă a fost anulat o lună mai târziu.

Anul acesta, în martie, a fost lansată şi versiunea poloneză a emisiunii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • crin crin
    minte de antenist....
    sti ce inseamna pentru cantareti sa faca parte dintr-o emisiune la protv?
    inseamna promovare, inseamna ridicarea de popularitate..
    exemplu Stefan Banica sau Horia Brenciu....

    si cea ce ar trebui sa va doara cel mai tare pe voi antenisti e ca antena nu reuseste sa aiba audiente mai mari de 2 mil de telespectatori pe cand protv are audiente de 6 mil telespectatori cu romani au talent cea ce pentru antena 1 e de domeniu S-F.
  • Cris Cris
    Soarta lui stop chef si chixx factor. Audienţă varza.
  • Studenta Studenta
    E adevarat ca asta inseamna televiziune: sa te bati in formate. Si poate e adevarat si ca oamenii din Antena sunt profesionisti si aici ma refer la staff in general. Problema lor cred ca e de mai sus, probabil managerii nu sunt la fel de profesionisti. Din cate am vazut in comentarii de-a lungul timpului multi spun ca Antena copiaza Pro Tv-ul si se nasc niste mari polemici. Am si eu o intrebare pentru cei care nu cred chestia asta: de ce vi se pare ca nu e asa? Doar pentru ca asta inseamna televiziune? De ce nu s-a gandit atunci Antena prima sa aduca Masterchef, Dansez pentru tine, etc? Voi ati observat ca atunci cand Antena a luat o emisiune (Te pui cu blondele gen), Pro Tv nu a luat vreun format concurent (daca exista, nu stiu) dar nici nu s-a gandit sa faca ceva care sa semene macar? Zic si eu, daca tot spuneti ca Antena nu vrea sa copieze, ci doar e lumea indobitocita de Pro Tv.
  • marius marius
    E vorba de altceva. Omul chiar este talentat si merita sa fie la Tv. Ideea e ca daca ar ramane la Antena 1, oarecum s-ar plafona. In plus, parerea mea personala este ca profesionalismul si ideile moderne legate de televiziune sunt in dreptul celor de la PRO TV. Cand te referi la calitate, imi poti da un exemplu de emisiune de al A1 realizata profesionist, mai bine decat PRO TV? Macar un exemplu...
  • Alex Alex
    Va avea aceeasi soarta ca celelate formate luate de antena 1 , adica audiienta mica , pro-tv-istii nu sunt disperati pentru ca au la ce sa se uite
  • crin crin
    Bendeac va fi la kanal d de revelion ;)
  • sfinx sfinx
    sunt disperati pro-tv istii
  • Ianis Ianis
    DA DA DA!!!
  • Cezar Derevlean Cezar Derevlean
    Cei de la Antena1 sunt mult mai profesionisti. Nu fi ignorant! Singura lor belea e ca ProTV-ul ar fi in top si daca ar difuza "Revizie tehnica" sau purici, pentru ca pur si simplu romanul nu-i in limba dupa calitate.
  • Ade Ade
    Esec!!!!!! Ce disperati sunt !!!!!!!
  • Horica Horica
    ce ma enerveaza comentariile astea gen Antena copiaza PRO...
    de ce exista mai multe formate pentru aceasi idee? Nu a inventat acum Antena o emisiune, ci a cumparat una care si in State si in Anglia, e la concurenta cu alta. Asta inseamna televiziune, sa te bati in formate: So you can think you can dance cu Dancing with the Stars, Idol cu X-Factor si tot asa...
  • marius marius
    Daca merge tot la Antena 1, pentru mine e cel putin dezamagitor...
  • Ion Ion
    În curând Varanul o să îmbrace un aurolac în roşu şi portocaliu şi o să-l pună să prezinte meteo, ca să concureze cu Busu.

Trimite un comentariu

sus