Skip to main content

Victor Ciutacu pleacă din Intact la România TV: "a venit momentul să mă gândesc şi la mine"

 

victor ciutacuVictor Ciutacu, realizatorul emisiunii Vorbe grele de la Antena 3, a decis să părăsească trustul Intact pentru a se alătura echipei televiziunii România TV, după cum însuşi realizatorul TV anunţă pe blogul său, într-o postare intitulată "Vă mulţumesc pentru tot, la revedere...".

Publicitate

"Se termină un ciclu profesional şi de viaţă. După aproape nouă ani (dintre care peste şase şi la tv), părăsesc Trustul Intact. A fost cel mai lung (şi cel mai plăcut) loc de muncă pe care l-am avut. Şi, în 20 de ani, am trecut prin câteva…", scrie Victor Ciutacu pe blogul său.

Contactat de Paginademedia.ro, Victor Ciutacu a declarat că, de-a lungul timpului, a avut mai multe oferte de la Sebastian Ghiţă, proprietarul România TV.

Victor Ciutacu, pentru Paginademedia.ro:

„Au fost mai multe oferte de-a lungul timpului. Acum a existat o nouă ofertă şi am considerat că a venit momentul să mă mai gândesc şi la mine.”

„Nu am nimic să le reproşez celor din Intact. Plec la fel de liniştit cum am venit. Nu este niciun scandal la mijloc.”

„Astăzi a fost făcut anunţul la Jurnalul Naţional, în redacţie, iar acum îmi strâng lucrurile. După ce îmi strâng bagajele, mă duc în Antene, la colegii mei de acolo.”

De când?

„Practic, de la 1 aprilie sunt acolo, în acte", a spus Ciutacu pentru Paginademedia.ro.

Când vei fi pe post?

„Sper ca până cel târziu pe 15 să fiu pe post. Eu sunt gata oricând, nu am nevoie de un decor special, sunt obişnuit cu emisiuni zilnice.”

Ce tip de emisiune va fi?

„Probabil că va fi o emisiune de politică, zilnică”, a mai declarat jurnalistul.

Imagini inedite cu Victor Ciutacu acum 12 ani, pe Paginademedia.ro, AICI

Ciutacu spune şi în postarea de pe blog că plecarea sa din Intact nu este cauzată de vreun conflict cu oamenii din trust.

"Nu e nici un scandal. Şi, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce să fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrările-n mine. N-aş avea nici un motiv serios să mă plâng şi chiar nu-s genul care să-şi caute motivaţie pentru autovictimizare. E o oportunitate de carieră şi atât. Căreia, după ani de refuzuri fără să mă bat cu pumnu-n piept, am decis să-i dau curs."

Ciutacu, despre plecarea la România TV:

"Am ales România TV, care – o, da! – m-a şi înjurat. Plec de la liderul autoritar la un aspirant, nu e prima oară când o iau de la zero.(...) Sunt conştient de riscurile de imagine şi de carieră. Da-s băiat ambiţios", mai scrie realizatorul TV pe blog.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bella bella
    esti sanatos la cap?
  • un fost Intact un fost Intact
    Dupa ce l-a sapat sistematic ani de zile pe Marius Tuca la Varan, incercand sa preia fraiele redactiei Jurnalul National, acum ii lasa balta pe toti, doar pentru ca a simtit ca se scufunda corabia cu bani. Are o casa sociala obtinuta pe cand era un ziarist sarac la care nu renunta, desi tocmai si-a cumparat un ditamai pent-house si avea ditamai veniturile asigurate pentru scuiparea veninului din gurile Intact. Acum merge sa cante la alta masa. Caracter adevarat, ce mai! Cum i-a privit azi in ochi pe amaratii de jurnalisti din redactia Jurnalul National, mai ales in ai celor tineri, care mai naivi fiind, chiar credeau in el. A, si ce face dom' Dan Constantin, celalat lingau de casa al Varanului, fost cenzor la Informatia Bucurestiului pe vremea lui Ceasca, azi mare sef la Varan?
  • catalin catalin
    România tv are acelaşi gen bâlci tv ca la A3 dacă placa la realitatea tv era surprinzător sau la Digi 24.
  • Ori, Dreapta, ori Muerte! Ori, Dreapta, ori Muerte!
    Traiasca si infloreasca scumpul nostru Partid, Partidul Democrat Liberal, in frunte cu genialul sau carmaci, Presedintele echidistant si apolitic al tuturor romanilor, Traian Basescu!
    Traiasca scumpa noastra mama eroina, Elena Udrea!
    Traiasca fiica patriei noastre, savanta de larga recunoastere internationala, Elena Basescu!
    Traiasca Evenimentul Zilei!
    Traiasca B1TV!
    Traiasca Procuratura Romana Libera!
    Jos Cacarau, Dottore, Blaga, Somnorosu, Plagiatoru, Prostanacu, Coruptu, Kaghebistu, Mircea Badea, profesorii cei prosti, pensionarii cei lacomi, doctorii care nu vor sa plece, Gadea, Ciutacu, Felix si toate tonomatele si toti ceilalti oameni rai care nu sunt buni.
    Traiasca Rosia Montana Gold Corporation, traiasca Cuprumin, traiasca Chevron!
    Traiasca berea, dar mai presus de ea, whiskyul!
    Inca o data, traiasca Mama Eroina impreuna cu Genialul Carmaci!
    Traiasca adevarata dreapta, si singura dreapta adevarata este cea spre care priveste carmaciul, indiferent unde se duce privirea lui!
    Triasca Robert Turcescu!
  • Paul Paul
    Normal, pana acum ai indeplinit cu zel comunist poruncile sefului tau Felix!!! Sluga voiculesciana va scrie pe fruntea ta, de acum incolo, ca si pe a celorlalti acoliti din latrina 3.
  • Adi Adi
    E simplu și normal: pleacă de la un loc de muncă unde era plătit o dată la 2-3 luni, la un alt loc de muncă unde va avea salariu probabil triplu, plus primă de instalare, plus stabilitate financiară. Nu-i nimic de comentat negativ, cu toții am alege ceva mai bine pentru familie, pentru viitor
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Un urias castig pt. RTV, care are un "lot" tare slabut, din care - cu exceptia accidentatului Striblea - nu prea e nimeni de Doamne ajuta.
    Mai mult ca sigur, un important plus financiar pt Victor Ciutacu (tind sa cred ca situatia comatoasa de la JN a fost determinanta in decizia lui).
    O mare pierdere pt A3 (prima de la plecarea lui Moise Guran, dupa multe alte transferuri reusite ale Antenei). Daca se intampla sa mai plece careva din figurile postului, ar fi deja grav.
    Altfel, baseii sa nu destupe inca sticla de sampanie. Doar pentru ca Victor Ciutacu schimba trustul, nu inseamna ca liderul lor spiritual are un contestatar in minus.
  • eu eu
    Eu zic ca e ceva dragutz de 1 aprilie....
  • Piglet Piglet
    Banuiesc ca paraseste corabia si de la Jurnalul, nu?
  • gadjodillo gadjodillo
    da, cînd tinzi să iei orice enunţ prima facie, toate citatele ăstea sînt foarte frumoase şi oneste. mi-ar plăcea ca ăsta să fie cazul.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    este o decizie surprinzatoare, desi mai este o saptamina pina la 1 aprilie...daca e o chestiune reala inseamna ca lacheul lui Felix nu a mai suportat presiunea la care a fost supus, sau poate doar este infiltrat de Antene la RTV...cine naiba stie, oare mai ramine redactor sef la Jurnalul National - care este pe duca - nu stiu ce sa mai cred...

Trimite un comentariu

sus