Skip to main content

Vlad Craioveanu merge la Radio 21

 

Vlad-Craioveanu1Vlad Craioveanu, fostul matinal de la Radio Guerrilla, va face parte din echipa Radio 21, începând din luna aprilie.

Publicitate

Vlad Craioveanu şi-a luat vineri la revedere de la ascultătorii Radio Guerrilla, după aproape opt ani cât a lucrat la acest post de radio, după cum paginademedia.ro a scris aici.

„Am ales Radio 21 pentru că mă ajută să consum mai puţină benzină, au un aer condiţionat mai puternic, mă ajută să învăţ franceza, zilele lor libere sunt mai libere decât libertatea în sine, respectul este să ajungă pentru toată lumea şi challenge-ul e mare”.

Andrada Burdalescu, directorul executiv la Radio 21:

„Sunt foarte bucuroasă că Vlad reprezintă de azi Radio 21. Câştigăm astfel încă un valoros om de radio, după ce în toamnă ni s-a alăturat Andreea Berghea, ca director muzical al grupului. Urmează, aşadar, proiecte speciale în Radio 21, cu oameni foarte talentaţi şi pasionaţi.”

Vlad Craioveanu se alătură, din aprilie, DJ-ilor Radio 21: DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor şi Cristi Stanciu şi realizatorilor radio: Andreea Berghea, Manuel Dinculescu, Orlando, Anca Maco, Shurubel, Andu Câmpu, Claudiu Roman, Ana-Maria Tatu şi Bogdan Ciudoiu.

Despre Radio 21:

Radio 21 face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Vibe FM, Europa FM şi Smart FM.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Calin Calin
    Si a inceput sa dea din casa fix dupa sosirea lui Berghea, sau cum?
    Berghea facea 10-13 de ani de zile la Kiss, iar la Radio 21 e pe acelasi tronson. Acolo era Nico inainte. Coincidenta? Yeah, right!
  • Wegonna Wegonna
    ce dadea din casa Nico?
  • Dan Dan
    Atat de buna incat Radio 21 isi ia bataie de 5 ani de la toate radiourile importante. Playlistul de la 21 oricum e acelasi ca la kiss, zu si pro, aceleasi balarii romanesti de 2 lei cantate in limba engleza.
  • offtherecord offtherecord
    bai, piulitza! :))) Cand, in loc sa-ti pastrezi oamenii pe care i-ai crescut, faci transferuri scumpe, incepe falimentul! si de imagine, si de bani! la plecarea lui Craio de la guerrilla a vuit internetul. la venirea lui Craio la 21 e cam liniste. publicul e capricios si uita repede. in cazul asta intr-un singur weekend. :))
  • alex alex
    Nico a fost data afara pentru ca dadea din casa pe la alte radiouri. Acum sa vedem cine o ia. Bogdan Miu nu mai performa la matinal, asa ca i s-a propus tronsonul 10-13 pe care l-a refuzat. Decizia lui.. Barbulescu n-a plecat de la 21 ca ii era rau. El a primit o oferta generoasa sa fie fotograf de fashion la Paris.
  • alex alex
    E usor de pe margine... Venirea lu' Berghea o sa se simta curand. Muzica e altfel deja. Mutarea cu Craio e un semn ca R21 traieste, iar voi traiti din amintiri.
  • Wegonna Wegonna
    tipic romanesc :|
  • Stelian Stelian
    Nico șomează pe partea de radio. A fost dată afară drept „răsplată” că și-a mai sacrificat un Revelion pentru a face programul de la radio. În continuare e voice over la Music Channel
  • Wegonna Wegonna
    Nico este cea mai buna voce din FM si imi pare foarte rau ca a trebuit sa ii faca loc vedetei Andreea Berghea, care nu a schimbat nimic in bine din playlist dupa ce a venit cu aceleasi balarii marca inregistrata Kiss FM... Unde a ajuns acum?

    PS: Matinalii + Craioveanu sunt mult peste penibilii aia 2 de la postul ala de manelisti...
  • florin florin
    eu in locul lui as fi incercat sa ma intorc la pro. cu tot cu dobrovolschi
  • burningsnowflake burningsnowflake
    hihihi....in mintea Andradei "reprezinta de azi" este "din luna Aprilie".
    probabil se crede pe 1 Aprilie, executiva lui peshte...
  • Dan Dan
    who the fuck is Nico :))) Radio 21 e la pamant de cand au plecat Buzdugan si Morar. E nevoie de un alt Radio 21
  • Stelian Stelian
    „Câștigăm astfel încă un valoros om de radio, după ce în toamnă ni s-a alăturat Andreea Berghea, ca director muzical al grupului.”

    Despre pierderi de ce „uită” să precizeze duduia Andrada? Au adus-o pe Berghea ca să o sape pe Nico, o fată pentru care Radio 21 însemna viața ei. Urât din partea lor! La fel de urât l-au înlăturat pe Bogdan Miu de la Europa FM. Vali Bărbulescu a preferat să plece înainte să i se „recunoască” fidelitatea în același fel.

Trimite un comentariu

sus