Skip to main content

În premieră cu Carmen Avram, premiată la World’s Best Television & Films 2013

 

carmen-avram4

Publicitate

Emisiunea În premieră cu Carmen Avram (Antena 3) a fost premiată în cadrul New York World’s Best Television & Films 2013 pentru reportajul Pe-un picior de iad la categoria Best Camerawork.

În finala competiţiei pentru cele mai bune producţii TV şi filme, emisiunea a avut trei nominalizări, Best Editing şi Docudrama fiind celelalte două categorii la care a fost propusă cu materialul „Ultima frontieră”.

„Pe-un picior de iad”, reportajul câştigător, realizat de Carmen Moise (reporter), Cristian Tamaş (imagine) şi Lenard Zsolt (montaj), prezintă viaţa mizeră pe care o duc oamenii de la marginea oraşului Baia Mare. Ei locuiesc în case cu şobolani, fără curent, fără apă, fără bani, hrănindu-şi copiii cu mâncare găsită la gunoi.

Materialul poate fi urmărit AICI

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • badday badday
    Reportaj premiat la categoria "Best camerawork". Adica cel mai mult a fost apreciata munca operatorilor, nu subiectul. Deci titlul stirii ar trebui sa fie "Cameramanii care au filmat reportajul <> au fost premiati pentru munca lor". Dar cum stirea a fost scrisa de reporteri, normal ca si-au tras spuza pe partea lor. :)
  • Dan Haiduc Dan Haiduc
    BRAVO! O performanta de care trebuie sa fie mandri atat cei care au contribuit cat si cei care le-au dat credit.
  • 1q 1q
    nu, dar au adaugat ca esti un taliban indoctrinat !
  • cristi cristi
    Felicitari Carmen Avram si echipa ei pentru premiu. NU Antena3, care se lauda, nu ei au castigat premiul. Carmen Avram ar fi castigat indiferent de televiziunea la care e, dovada ca a castigat si pre vremea cand facea astfel de reportaje la ProTV. Felicitari inca odata pentru munca depusa.
  • Dragoș Dragoș
    Felicitări! Super imagini cu super montaj :)
  • cosmin francu cosmin francu
    Au precizat si ca seful lor este Motanul Felix cel care isi turna neamurile la SECU? Am mai auzit de unul premiat la Moscova la "Best ever films 2012" si nu ati scris nimic de el.

Trimite un comentariu

sus