Skip to main content

N-o să-ţi vină să crezi! Roşia Montană o dă pe titluri tabloid

 

Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Roşia Montană îşi adaptează publicitatea şi pentru publicul de tabloid. Ziarul Click publică pe o pagină întreagă un reportaj publicitar cumpărat de Roşia Montană.

Pentru ca materialul să fie atractiv pentru cititorii obişnuiţi cu titlurile pompoase, reportajul publicitar din Click nu iese din tiparele tabloidului:

Roşia Montană: n-o să-ţi vină să crezi cum se poate face turism inteligent!

Reportajul publicitar promovează potenţialul turistic al zonei şi faptul că “mineritul şi turismul se pot dezvolta doar împreună”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stefan stefan
    Bai, Calin, Sorina si Ionutz, cu cat te plateste, bai, rmgc?
  • nadia nitov nadia nitov
    femeie, tu te prefaci sau chiar nu intelegi? desert ramane in urma mineritului de suprafata! aiurea patrimoniu! cum de nu ingheata apele in jurul vostru? pentru ca mintiti de ingheata apele! pentru niste bani pe care-i veti da pe medicamente sa va tratati cancerele! daca nu voi copiii si nepotii vostri. nu avem atata apa in tara cat este necesara pentru spalarea muntilor macinati! sunteti odiosi!
  • nadia nitov nadia nitov
    unul,din cei care sustin proiectul, nu da pe gusa faptul ca acolo nu va mai fi decat un desert si un lac cu cianuri. adica dispar muntii si localitatile. ma, dar nu va este rusine? mineritul de suprafata lasa praf si pulbere in urma! prosti ne mai credeti! de aia moare tara asta ca este tradata din interior, nici nu mai are nevoie de dusmani din afara, fac toata treaba nesatulii din tara :(
  • Calin Calin
    e clar ca e dezastruos ca se tot amana pornirea acestui proiect, ca somajul in zona a ajuns de 80%, poluarea e in floare! toate amanarile astea inseamna ca se amana crearea de locuri de munca in zona, mai mult se amana si aducerea a cateva miliarde de dolari la bugetul de stat si a alte cateva miliarde in economie ca investitii
  • Calin Calin
    domnu' Radu, in primul rand e foarte interesant cum ataci localnicii, pentru ca vor sa aiba o viata mai buna probabil. ca somajul acolo e de 80% in momentul de fata. oricum ei stiu mai bine ca tine ce inseamna mineritul, ca asta au facut toata viata. legat de vanzare, parca vii din anii '90, "noi nu ne vindem tara". dar daca te-ai informa macar asa, putin, sa stii despre ce vorbesti, ai vedea ca e un parteneriat public-privat, adica e si statul actionar.
  • Sorina Sorina
    nu ma pot abtine sa nu intervin. de ce considerati ca este un proiect dezastruos? pana acum, vad ca ne-a adus doar beneficii: peste jumatate de miliard in tara, 500 de oameni angajati, instalarea unei statii de epurare a apei si o parte din patrimoniu restaurat. Nu vad cum ne vindem daca suntem parteneri intr-un parteneriat public-privat. Ba chiar suntem inteligenti, caci scapam de suportarea cheltuielilor!
  • Ionut Ionut
    nu e deloc asa de incredibil. Va invit la Baia de Aries, cu un iaz de decantare unde se pescuieste si copiii se balacesc in apa. La Rosia Montana, in iaz, va fi maxim o picatura de cianura la un milion de litri de apa, apoi zona va fi ecologizata. La fel ca la mina Kittila, de exemplu, si multe altele asemanatoare din lume.
  • nadia nitov nadia nitov
    nu-mi vine sa cred ca cineva poate spune ca se poate pescui dintr-un iaz de decantare! :( apoi, pentru lacomia de-o zi vom plati vreo doua secole cu vietile copiilor si nepotilor nostri. :( eu n-am vazut popor care sa se vanda pe nimic ca al nostru! degeaba sunt persoane care inteleg ce se intampla si vorbesc, vin catevi platiti de rmgc dau spagi pe unde trebuie si gata! un proiect DEZASTRUOS devine in mass media o binefacere! celor care nu mai pot de dragul acestui proiect le doresc sa simta pe propria piele EFECTELE "SANATOSE": cancere, malformatii congenitale, moarte. eu refuz sa accept moartea unei regiuni ca fiind salvarea ei! ce guvern, altul decat unul corupt, pune in pericol vietile a milioane de locuitori pentru cateva sute de mineri care in mai mult de 15 ani n-au facut nici macar efortul de a-si cauta de lucru? de a se recalifica? au ramas pe loc vegetand si sugand din ce-au vandut canadienilor. :( si pentru astia, noi, restul tarii, trebuie sa avem cianuri si ape fretice compromise? poate cei care nu stiu adevarul de la Rosia Montana se lamuresc vazand documentarul : "rosia montana un loc la marginea prapastiei" http://www.youtube.com/watch?v=2D-sIbnnpBI&feature=youtu.be, sau documentarul "pretul aurului" e tot pe youtube :(
  • Radu Radu
    D-nul Calin se pare ca e un infocat sustinator al mineritului sau asa zis "investitiilor care vor ajuta salvarea localitatii de la saracie si poluare". Cu totii stim cat de usor sunt de cumparat localnicii....nici macar n-are rost sa vb despre asta. Cei care se opun acelor "investitii" sunt oameni care realizeaza ca nimic nu vine fara un pret iar acel pret e imens. Suntem o tara pre mica sa ne permitem s-o manjim si s-o vindem corporatiilor care nu vad altceva decat profit cu orice pret. Probabil totul se rezuma la visul fiecarui om...masina din garajul casei cu 2 etaje...sau "Dumbrava minunata cu Ozana cea frumos curgatoare"...
  • Calin Calin
    daca ne e frica de orice, daca dam mereu cu piciorul oportunitatilor, o sa ramanem mereu cea mai saraca tara din UE
  • Calin Calin
    da, e aiurea ca cei care se bat cu pumnul in piept ca ar dori sa salveze Rosia Montana se opun chiar investitiilor care vor ajuta la salvarea localitatii de la saracie si poluare
  • Ionut Ionut
    Asta ma bucura si pe mine, Calin. Ok, nu face statul (ca, oficial, nu are bani si pt industria miniera), nu se ocupa nici ecologistii (prefer sa bage banii in festivaluri inutile si proteste), dar macar cineva a investit deja in zona, a ajutat concret acea comunitate. Nu vad de ce ne-ar deranja!
  • Calin Calin
    adevarul este ca se poate face turism in paralel cu mineritul, mai ales ca proiectul RMGC prevede investitii masive in acest sens. daca statul a ignorat complet acea zona, iar ONGistii doar se joaca de-a stransul fondurilor pentru propriile buzunare, bine ca macar investesc unii in localitate!
  • Calin Calin
    cred ca ar trebui sa vizitezi Rosia Montana, sa vezi poluarea lasata in urma de stat, poluare ce va fi curatata pe cheltuiala celor de la RMGC. iar oamenii de acolo cer de ani de zile pornirea proiectului minier pentru ca va insemna revitalizarea zonei, iar ei stiu ce inseamna mineritul, spre deosebire de tine se pare!
  • Calin Calin
    e o localitate miniera, nu o statiune, asta ar fi o chestie. in al doilea rand, pentru turism e nevoie de investitii masive in reecologizare si in reabilitarea patrimoniului si in infrastructura, investitii ce vor fi acoperite de RMGC

Trimite un comentariu

sus