Skip to main content

EXCLUSIV. George Orbean a fost demis de la Digi 24. Prelipceanu, în locul lui

 

George Orbean despre masurarea audientelor la Digi 24

Publicitate

DECIZIE FULGER. George Orbean, managerul de proiect al postului de ştiri Digi 24, a fost demis din funcţie, printr-o decizie luată ieri de directorului general al RCS, Alexandru Oprea.

Potrivit deciziei, George Orbeannu va mai asigura coordonarea activităţii postului de televiziune Digi 24 din funcţia de Manager Proiect”.

Decizia lui Alexandru Oprea se aplică chiar din ziua emiterii acesteia, adică ieri, 8 octombrie.

Activitatea de coordonare a postului de televiziune Digi 24 va fi “asigurată cu titlu interimar” de către Cosmin Prelipceanu, redactor şef al staţiei de ştiri.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, decizia conducerii RCS a venit după ce, în urmă cu două zile, George Orbean, întors din concediu, a convocat o şedinţă cu redacţia. În această şedinţă, Orbean şi-a exprimat părerile legate de performanţa staţiei în perioada în care el a lipsit.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catalin Catalin
    Daca vine sarbu se muta tot pro-ul la digi.
  • pohui pohui
    Vine Sarbu = afara toti.
  • Mihai Mihai
    George Orbean, Cristina Popescu si altii care s-au angajat la digi24, sunt fostii angajati ai Media Mall. Nu ar trebui sa fie pusi in pozitii cheie, deoarece nu au capacitate profesionala si merg doar la intimidare si jigniri cu subordonatii ca sa-si vada ei scopurile, si sa demonstreze ca au facut anumite realizari profesionale, dar ei nu sunt decat niste birjari iefniti.
  • mad79 mad79
    poate vine Sarbu,ca tot erau zvonurile alea prin primavara!
  • zana zana
    Pacat de Orbean!!!! nu a stiut ca a crescut niste hiene pe langa el. Una dintre ele este cristina popescu (ii scriu nimele asa pentru k e prea mica sa poata fie scris numele ei cu majuscule). Orbean nu are nicio vina pentru k venea Popeasca si ii turna suav la ureche toate mizeriile. Prietenii stiu situatia, la fel si colegii :) De aia nimeni nu se atingea de Popeasca, desi in redactie toti o urasc. pleacaaaaaaa popeascooooo
  • Sorin Sorin
    Cat am lucrat la Digi24, nu foarte mult pentru ca m-am trezit repede, am avut impresia ca lucrez ca frezor-rabotor. Atitudine si limbaj venite din zona suburbana. Oameni injurati, umiliti, calcati in picioare. Niste sefi proveniti din cultura m**e si p**la, femei hartuite sexual, in caz ca vor sa lise prelungeasca contractul inca sase luni. Prelipcene, daca nu faci ceva cu "muschiulosii aia de vitrina" s-ar putea ca nici tu sa n-ai zile multe acolo. Asta pana s-o gasi cineva cu energie mai multa care se gandeste sa se imbogateasca de pe urma unui proces cu RDS&RCS, avand in vedere ce fac ciracii aia. Rade-i, tata! Astia trebuie omorati de mici, altfel ti se urca-n cap.
  • miruna miruna
    orbean ar trebui sa traga dupa el jumatate din redactie. sper ca prelipceanu o sa faca curatenie
  • Observator Observator
    Orbean nu insemna nimic in lumea jurnalismului, la fel si Popeasca.
  • cristina cristina
    Cu respect pentru domnul Dan insa mi-e greu sa cred ca domnul Prelipceanu platea din banii dumnealui deplasarile catorva zeci de oameni . Astfel de deplasari se fac in conturile unei firme, nu pe persoana fizica, asa ca nu vad de ce aruncati cu noroi in el
  • silviu silviu
    Hai afara si cu Cristina aia.Se poate,baieti,putin concentrare si gata!
  • dan dan
    Ma bucur pentru Cosmin Prelipceanu. Poate face ceva banuti sa isi plateasca cazarile din perioada "Raport de tara". Cu respect, patronul unei pensiuni care inca asteapta.
  • Stănescu Stănescu
    O veste proasta pentru posturile de știri. Omul lor din digi a fost scos. Daca conducerea digi vă instala un director competent este clar ca digi 24 vă începe sa devina un post de știri de luat în seama. Cu orbean la timona, digi 24 nu exista în piață
  • paula paula
    Abia astept sa vad cum zboara si Cristina Popescu...Nu de alta, da aia chiar merita si ar mai putea duce dupa ea cateva parasute
  • daniel daniel
    De la comportament i se trage... ca ase e rumanu verde: daca e sa fie sef tre' sa se kce in capul tuturor...
  • Marin Marin
    Din finalul stirii inteleg ca e gresit sa faci aedinte dupa ce te intorci din concediu ? Asta e motivul demiterii ? :-))) greu de citit si printre randuri asa cum e redactata stirea ;-)

Trimite un comentariu

sus