Skip to main content

Înmormântarea studentei din accidentul aviatic: Digi 24, singurul post care nu transmite. Antena 3, pe tot ecranul, cu sicriul descoperit

 

Digi 24 a fost singurul post TV de ştiri care nu a difuzat imagini de la înmormântarea studentei Aura Ion

Publicitate

BURTIERĂ LA MINUT. Din nou înmormântări în direct pe posturile de ştiri, în goana după rating. Cu imagini cât tot ecranul, cu sicriul descoperit sau în fereastră. Aproape toate televiziunile informative transmit de la Cimititrul Ghencea Militar, unde este înmormântarea studentei Aura Ion, care s-a stins în catastrofa aviatică din judeţul Cluj. Aproape toate!

Posturile Antena 3 şi România TV au acordat cele mai mari spaţii (în minute, dar şi ca imagini, pe tot ecranul) de la înmormântarea de la Cimitirul Ghencea Militar.

  • La polul opus, Antena 3 transmite imagini cât tot ecranul. Pe canalul de ştiri înmormântarea se vede pe tot ecranul, inclusiv cu imagini cu sicriul descoperit.
  • Realitatea TV, B1 şi România TV dau imagini de la înmormântare, dar în fereastră:
  • România TV a împărţit iniţial ecranul în două: jumătate cu imagini de la Cimitirul Ghencea Militar, jumătate de la biserica unde este depus pilotul Adrian Iovan. În studio, Florin Condurăţeanu şi un fundal muzical trist completează atmosfera. După jumătate de oră, şi România TV a trasnmis înmormântarea mare, pe tot ecranul.
  • La Realitatea TV şi la B1 ecranul este împărţit în trei: jumătate cu imagini din studio, cealaltă jumătate cu două ferestre, de la înmormântare şi de la Biserica Sf. Ilie Rahova.

Burtierele de la ora 12.00, în continuare:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paul Andrei Paul Andrei
    Depinde cand au fost facute capturile. Cam manipulare scrie pe stirea asta. Pai ferestrele se folosesc in televiziune in tot soiul de posibilitati, acum dai un mare, apoi una mica, apoi 2 egale si tot asa. Daca facem capturi cand vrem noi atunci iese pentru Petrisor inca o stire partizana.
  • Mmm Mmm
    Nailed it! :))

    Paul S, esti un bou dacă asta ai înțeles din titlu si articol.
  • Raul Raul
    Respect Digi24. Ajunge stirea, nu trebuie sa vada oamenii mortu in sicriu in direct la televizor.
  • Andrei Andrei
    Da, mai Paul S.... Daca mortul e frumos, se poate face o exceptie....
  • paul S paul S
    Pe obae il roade deontologia.
    El incearca, prin titlu, sa acuze A3 ca a dat imagini cu sicriul descoperit.
    Aurelia e o fata superba, si foarte frumoasa chiar si asa in sicriu.
    Si toata Romania o priveste cu dragoste si cu regret.
    Cu exceptia oamenilor mici.
    Ce descoperire ai facut tu, mai Petrisoare mai...
    Ce derapaj de la deontologie ai descoperit tu.
  • Johnny Johnny
    Mihai, cu parere de rau, dar esti prea prost! "Despre ce.. ?" Se-ntampla prea multe lucruri in lume: razboiul din Syria, protestele din Ucraina, protestele din Tailanda, temperaturile arctice din Statele Unite... Chiar trebuie sa vad peste tot la TV imaginile de la inmormantare?!?!?
  • Guma Guma
    Doar in tarile sud-americane se mai face presa in stilul asta. De aici trag concluzia ca telenovelele au tampit populatia Romaniei. Intamplator, ma aflam la magazinul din coltul blocului in timpul ceremonialului. Nimeni nu cumpara, nimeni nu vindea. Toata lumea, vanzatori, clienti, babe, coafeze, pierde-timp, cascau gura la un monitor suspendat si isi dadeau cu parerea. Trist!
  • Mihai Mihai
    si despre ce vrei sa vorbeasca? despre bianca dragusanu? toata lumea vrea sa se faca dreptate si sa se schimbe ceva in tara asta, cu exceptia unor idioti din cauza carora au si murit aceste doua persoane !
  • kkozoo kkozoo
    un post foarte profesionist restu cancanTV
  • geo geo
    Antenele - si nu numai au transformat accidentul - intr-un amplu scandal national...capul ministrului Stroe il vrem, ar suna toata harmalaia...pai despre accident vedem toata ziua si la Antena Star, si la Antena 3...pina si noaptea emisiunile de divertisment - a se citi wowbiz de la Kanal D - se preocupa de tragedie...oare pina cind?

Trimite un comentariu

sus