Skip to main content

Paula Seling şi Ovi, din nou la Eurovision. Mirela Boureanu Vaida s-a clasat pe locul doi

 
Screen Shot 2014-03-02 at 11.45.51 AM
Screen Shot 2014-03-02 at 11.45.51 AM

Screen Shot 2014-03-02 at 11.45.51 AMPaula Seling şi Ovi au câştigat finala Eurovision România 2014, cei doi au devenit primii artişti calificaţi pentru a doua oară în faza internaţională a concursului muzical.

Publicitate

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiu meu", de la Antena 1, a reuşit performanţa de a se clasa pe locul al doilea la Selecţia Naţională a concursului european de muzică Eurovision 2014.

Vedeta postului Antena 1 a reuşit să obţină cele mai multe puncte din partea publicului, mai multe şi decât cei care vor reprezenta România la finala Eurovision de la Copenhaga.

Paula Seling şi Ovi s-au calificat pentru a reprezenta România la Eurovision cu piesa "Miracle", care a primit 12 puncte din partea juriului şi 10 din partea publicului.

https://www.youtube.com/watch?v=W0hzBHG2jc0

Mirela Boureanu Vaida a fost cel mai apreciat concurent de public, obţinând 12 puncte prin televot şi doar 4 voturi din partea juriului.

Selecţia naţională Eurovision 2014 s-a desfăşurat aseară la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Braşov într-un spectacol care a fost transmis în direct de Televiziunea Română.

Clasamentul celor 12 concurenţi de la Eurovision România

  • 1. Paula şi Ovi, cu 22 puncte (12 juriu şi 10 televot)
  • 2. Mirela Boureanu Vaida, cu 16 puncte (4 juriu şi 12 televot),
  • 3. Vizi Imre, cu 16 puncte (10 puncte juriu, 6 puncte televot)
  • 4. Anca Florescu s-a clasat pe a patra poziţie cu 13 puncte (5 puncte juriu şi 8 televot)
  • 5. Ştefan Stan & Teddy K au ocupat locul al cincilea (7 puncte juriu, 5 televot)
  • 6. Renee Santana & Mike Diamondz s-au clasat pe a şasea poziţie (6 puncte juriu, 4 televot)
  • 7. Bere Gratis (8 puncte juriu, 1 televot).
  • 8. Şăl a ocupat poziţia a opta (Cu 0 puncte de la juriu şi 7 din partea telespectatorilor),
  • 9.The dAdA (2 puncte juriu, 3 televot).
  • 10. The Zuralia Orchestra (3 puncte juriu, 0 televot)
  • 11. Naomy (1 punct juriu, 2 televot).
  • 12. Silvia Dumitrescu (0 juriu, 0 televot).

Piesele care au participat la Selecţia Naţională Eurovision România pot fi ascultate AICI.

Vedeţi ce audienţă a avut selecţia Eurovision, AICI.

Componenţa juriului Eurovision România 2014

Juriul de specialitate al selecţiei naţionale a fost compus din: regizorul muzical Alexandra Cepraga (care a avut un mic accident la urcarea pe scenă, dar din fericire fără urmări), interpreta Nicoleta Matei (Nico), Nancy Brandes - dirijor, orchestrator, compozitor şi actor comic israelian originar din România, compozitorul şi clăparul Bobby Stoica, respectiv preşedintele juriului, muzicianul Mădălin Voicu.

TVR 1 va difuza astăzi, începând cu ora 13.00, cele mai bune momente ale spectacolului de la Braşov în urma căruia au fost desemnaţi reprezentanţii României la finala Eurovision de la Copenhaga.

Despre Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu şi-au început colaborarea în 2010, când au participat la finala de la Oslo a concursului Eurovision, cu piesa „Playing with Fire”. Compoziţia lui Ovi, punerea excepţională în scenă şi interpretarea fără cusur au impresionat Europa, cei doi ocupând atunci locul 3, cu un total de 162 de puncte.

Concursul cântecului european se va desfăşura, în 2014, la Copenhaga, Danamarca, în 6, 8 şi 10 mai, cu participarea a 37 de ţări. Reprezentanţii României vor evolua pe scena Eurovision în cea de-a doua semifinală a concursului, cea din 8 mai, alături de Norvegia, Israel, Georgia, Austria, Lituania, Polonia, Malta, Macedonia, Finlanda, Irlanda, Slovenia, Belarus, Grecia şi Elveţia.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mirceA mirceA
    Si eu zic ca a fost ok Nicolle. A fost naturala, asta e cel mai important !
  • Horea Horea
    @ana
    "Dra Nicolle chiar nu si- a putut gasi un sutien potrivit ?"

    Eu as intreba altfel: in imensul TVR, nu s-a gasit o prezentatoare POTRIVITA?
  • Migu Migu
    Mie mi-a placut Nicolle, nu a fost intotdeauna inspirata insa s-a descurcat bine pentru o debutanta, prefer "gafele" ei in locul unei limbi de lemn.
    Anca Florescu ar fi trebuit sa fie mai sus in clasament.
  • ana ana
    Dra Nicolle chiar nu si- a putut gasi un sutien potrivit ? Nu exista oglinzi ? Si nici ochi care s-o priveasca ? Asta chiar era simplu de remediat...Restul ....tacere !
  • Horea Horea
    @Nicu Necolae

    Nu-ti vine somnul fara audiente?
    Mai bea o bere (vorba celor de la Voltaj)!
  • Mihaela Cucolos Mihaela Cucolos
    Ce frumos a fost aseara la TVR fara impostoarea Andreea marin! Sper sa nu mai auzim de ea niciodata!
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Audientele cand le aflam?
  • geo geo
    Era logic ca va cistiga cine va cistiga...astept sa vad audientele...pariu ca nemasuratii, a se citi Digisport cu partea leului, vor fi lideri detasati, urmati de Protv, Antena 1 si TVR.
  • Horea Horea
    " Lui Nicolle nu i s-au vazut picioarele"

    Nici nu era cazul sa i se mai vada si picioarele.
    I s-a vazut CAPUL si-n special i s-a auzit .... GURA!
  • Nicolle Nicolle
    Aplauze va rog ! Sinteti minunati cand comentati :-))) Nu inteleg prezentatorii care nu isi dau seama ca a fi pe scena nu este pentru ei si orgoliul lor ci pentru cei care privesc . Ca ei sint importanti . Cand vor intelege asta cred ca multi prezentatori se vor intreba " ce caut eu aici ? " . Sa fim seriosi : cine se astepta sa o vada pe viitoarea Raduleasca a televiziunii a avut dezamagiri mari . Lui Nicolle nu i s-au vazut picioarele :-)))
  • Mihai Mihai
    Ai ascultat piesa celor doi ? Nu e cea mai buna ,dar in nici un caz plangacioasa. Oare de ce comenteaza oamenii chiar daca nu stiu despre ce e vorba ?
  • Andrei Andrei
    A iesit de locul 2 Mirela Boureanu datorita ''publicitatii'' facuta pe antene......ca de nu slabe sanse.....
  • lara lara
    Jalnic e putin spus.Prezentatoarea, pe care probabil o recomanda faptul ca sotul a adus in Romania Zara si celelalte 6 magazine de toale via Spania, stie maximum 30 de cuvinte si cel mai frecvent este MINUNAT.A lucrat, ati ghicit!, la Antena.
    Totul era minunat acolo, pe bani publici, la Brasov.Jena lui Dinescu si... "culturala" prezentatoare agresiva si obraznica de pe covorul rosu, domnisoara Eveline pauna, sau ceva asa...Pazea!
  • Horea Horea
    1. Mobilizarea iubitorilor de Antene, a fost la inaltime!
    Vaida a primit aprox. 7500 voturi comparativ cu cele aprox. 2000 ale celor care ne vor reprezenta la Eurovision. Ceva voce, sa recunoasem,are si ea. Poate altadata.

    2.Prezentarea spectacolului - Nicolle (?) - a fost JALNICA!
  • alex alex
    Nu inţeleg de ce tot "încercăm" Eurovisionul cu mizerii d-astea plângăcioase, s-a văzut clar în ultimii ani că publicul apreciază melodiile vii, agitate, săltăreţe... Noi tot ca la Mamaia acum 50 de ani ne prezentăm şi normal, rezultatele vor fi din nou dezamăgitoare.

Trimite un comentariu

sus