Skip to main content

AUDIENŢE. MasterChef, la distanţă de Hell's Kitchen la a doua confruntare. Emisiunea de pe Antena 1, depăşită şi de serialul turcesc de la Kanal D

 
Hell's MasterChef
Hell's MasterChef

Hell's MasterChef

Publicitate


AUDIENŢE
. A doua confruntare MasterChef (Pro TV) - Hell's Kitchen (Antena 1) a fost câştigată, la distanţă, de emisiunea de pe Pro TV. Pe intervalul de intersecţie, Antena 1 a fost pe locul trei, fiind depăşită şi de Kanal D, care avea serialul turcesc Trădarea.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV  de ieri, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor (20.30-22.25):

NAŢIONAL. Pe intervalul de bătaie directă a emisiunilor culinare, la nivelul întregii ţări, la MasterChef s-au uitat, ieri, un milion şi jumătate de români în fiecare minut. Pro TV a fost pe prima poziţie, urmat de Kanal D, cu 1,2 milioane.

Antena 1, cu Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea la Iadul bucătarilor, a fost pe locul trei, la 660.000 de telespectatori în urma MasterChef..

Săptămâna trecută, pe intervalul de intersecţie, la MasterChef se uitau 1,3 milioane de români, iar la Iadul bucătarilor - 1,07 milioane.

URBAN. Şi la oraşe, topul a fost acelaşi: Masterchef (Pro TV) pe prima poziţie, Kanal D cu serialul Trădarea, pe a doua şi Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor (Antena 1), pe locul trei.

Cifrele: 820.000 de orăşeni la Masterchef, 707.000 la Kanal D şi 547.000 la Iadul bucătarilor de pe Antena 1.

Săptămâna trecută, MasterChef avea, la oraşe, 760.000 de telespectatori, iar Hell's - 721.000.

 

COMERCIAL. Clasament diferit pe targetul comercial. Prima poziţie a fost a emisiunii MasterChef: 514.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani pe minut. Antena 1 cu Iadul Bucătarilor a fost pe locul doi, cu 344.000 de persoane din acest segment. Kanal D a fost pe trei.

Săptămâna trecută, pe targetul comercial, MasterChef a  atras 493.000 de telespectatori, în timp ce la emisiunea de pe Antena 1 se uitau 451.000 de persoane între 18 şi 49 de ani.

Audienţa posturilor TV, luni, 29 septembrie, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor), la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.497.000 8,1 16,1
2 Kanal D 1.220.00 6,6 13,2
3 Antena 1 838.000 4,5 9
4 Antena 3 759.000 4,1 8,2
5 TVR 1 352.000 1,9 3,8

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, luni, 29 septembrie, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor), în mediul URBAN:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 820.000 8,1 16,1
2 Kanal D 707.000 7 13,9
3 Antena 1 547.000 5,4 10,8
4 Antena 3 486.000 4,8 9,6
5 Antena Stars 175.000 1,7 3,4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, luni, 29 septembrie, pe intervalul de intersecţie MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor), pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 514.000 10,2 23,3
2 Antena 1 344.000 6,9 15,5
3 Kanal D 246.000 4,9 11,1
4 Antena 3 92.000 1,8 4,2
5 Acasa 91.000 1,8 4,1

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tomasy tomasy
    ce era la antena era un balci si injuraturi la maxim.ma bucur ca am scapat de master chefi aia care sufereau ,si au plecat in lanterna1 :)))
    noi juratii del a pro au valoare si imi place showul.nu am urmarit cu fostii pt ca nu aveau talent.
    despre audienta ce sa spun protv ramane protv nr 1.antena o sa ia bataie.cat despre x factor un show ratat.ce e bun la antena next star facut de un profesionist atat.
    sper ca cei care au fugit cumadam mona la felix motanu sa nu-i mai vad la pro.
    bafta protv.
  • Cata Cata
    Cam asta a fost. O sa-i bata pro tv in fiecare zi. Ce teapa si-au luat. E clar ca orice s-ar difuza pe antena 1, la pro tv face audienta dubla.
  • geo geo
    Pina acu vreo 2 saptamini, postacii Antenelor ziceau: stati sa vedeti ca vor rupe audientele cind vor intra pe post productiile Monei Segall ...si au rupt...de nu s-au vazut... Iadul Bucătarilor este mult sub concurenta de pe Pro tv iar pe national este si sub serialul turcesc de pe Kanal D. Asta da contraperformanta!
  • radu radu
    Si emisiunile de pe Prima, gen schimb de mame sau trasniti sunt mai bine facute cu un buget infim. Deci Mona Segall si-a aratat profesionalismul la Antene. Sincer imi pare rau daca lucrurile erau mai echibrate intre cei doi jucatori, noi ca telespecatori am fi avut de castigat, dar asa mie ca antena o sa se duca mai mult la vale. Nu o sa reusesca nici cu danseaza printre stele, nu sunt stele in show-ul ala, doar mascarici. Plus ce am vazut din promo e neatragator, cu niste cuvinte spuse de fiecare concurent de zici ca urmeaza acces direct
  • gigi gigi
    Ce mi se pare cel mai nasol este ca nu este vorba despre bucatarie... se vorba de un fel de "mireasa pt fiul meu" dar cu mancare. Nu mai zic ca imaginea este submediocra. Pe protv hd chiar imaginea este una extrem de clara. La fel si sunetul.
  • haplea haplea
    Felix se rasuceste in celula.... Am inteles ca in ultima vreme asculta Romantic FM la receptor cu baterii.. Cel mai sanatos pt. el.. :)))
  • Robert Robert
    Am aruncat si eu o privire dincolo, adica pe HK. Jalnic. Florin Dumitrescu urla ca descreieratul la niste habauci, culesi parca din ghetoul Zabrautilor. Dupa care a venit grasul ala si ii tot intreba pe concurenti daca ei stiu cine e el. Ziceai ca s-a incarnat locotenentul Dub in el.
    In schimb pe MC concurenti spalati, care stiu sa lege mai multe cuvinte, fara injuraturi si jurati de bun simt. Normal ca i-a batut la fundulet pe cei de la A1.
  • Sasha Sasha
    Asta demonstreaza ca "marea" Mona Segall e chiar atat de mare fara ProTv.
  • Pandele Pandele
    Mona Segal tocmai afla ceea ce Teo, Floooooriiiiin Calinescu si alti cativa au aflat mai demult - mare parte din succesul pe care il credeau a fi personal este al brandului sub care lucrezi.
    Nu ca Mona Segal nu ar avea meritele ei, doar ca proportia ar putea fi alta decat credea.
  • Sasha Sasha
    Asta demonstreaza ca "mare" Mona Segall e chiar atat de mare fara ProTv.
  • Dan Dan
    vai deci mor de ras =)) S-a dovedit ca Segall este si ea o nulitate cu pretentii care nu-si merita banii. Si se dovedeste ca nu ea a dat nume PRO TV-ului cu emisiunile facute, ci PRO-ul i-a facut ei un favor. Si pana acum nu a confirmat nimic. Jos palaria PRO TV pentru ca au dat afara o mulgatoare de bani.
  • #mchefrupehk #mchefrupehk
    ingrozitor montajul HK. dinamica are limitele ei de bun simt. fastcut nu inseamna pac-pac dupa cum iti trece tie prin cap. nu intelegi actiunea si nu o plasezi in coordonatele spatiu-timp, nu simti reactiile concurentilor. era un haos. parca ma alerga cineva in jurul blocului pana la epuizare. cand am mutat pe pro m-am simtit atat de bine de parca am inchis un radio cu manele in blana.
  • kivuvu kivuvu
    Mda....marile transferuri dinspre la Pro spre Antena 1 sunt de fapt marile esecuri,saracii prelungesc emisiunile spre 12 noaptea sa se poata lauda ca au fost si ei pe primul loc dupa ce emisiunea concurenta de pe Pro s-a terminat demult...PATETICI
  • Mihai Mihai
    De saptamana viitoare nu se va mai numi duelul Masterchef-IDul Bucatarilor ci Tradarea-Iadul Bucatarilor sau Sinteza Zilei-Iadul Bucatarilor pentru ca pe national erau aproape depasiti de Gadea :)):)):)) vorba lu' Banciu " Cred ca Mona Segall fumeaza 3 pachete de tigari pe zi de nervi cand vede ca toate show-urile ei nu sunt apreciate" :)):))
  • claudiu claudiu
    Haha haha haha, Antena 1 a pierdut si locul 2.

Trimite un comentariu

sus