Skip to main content

Dragoş Bucur va fi gazda unei noi emisiuni la Pro TV: Visuri la cheie

 
dragos_bucur
dragos_bucur

dragos_bucur

Publicitate

Pro TV va lansa din luna octombrie o nouă emisiune ce va transforma locuinţele oamenilor. Producţia Visuri la cheie va fi prezentat de actorul Dragoş Bucur, a anunţat postul de televiziune.

Visuri la cheie va fi lansat la jumătatea lunii octombrie, iar show-ul va fi difuzat miercurea, de la ora 20.30.

Formatul este unul internaţional Extreme Makeover - Home Edition. Postul a anunţat lansarea acestuia încă din august, când a fost prezentată grila de toamnă a Pro TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI. „Emisiunea prezintă poveştile unor familii lovite de necazuri, al căror destin se schimbă prin ajutorul comunităţii şi al unei echipe de arhitecţi şi designeri de interior ce le transformă casa într-o locuinţă de vis”, anunţa Pro TV la momentul respectiv.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • magurean ionut magurean ionut
    Buna ziua. As dori sa particip si eu la aceasta emisiune. Vreau sa fiu in echipa care renoveaza. Este o pasiune de-a mea si mi-as dori mult de tot sa pot da si eu o mana de ajutor. Va multumesc
  • mysa mysa
    SPER CA ACEASTA EMISIUNE SA AJUTE CU ADEVARAT OAMENII CARE AU NEVOIE SI NU PE CEI CARE POSTEAZA IN VICTIME.NU-I AJUTATI PE CEI CARE AU CASE SI STAU LA CENTRU CI PE CEI CARE PT. A AJUNGE LA SCOALA MERG MERG SUTE DE KILOMETRI PRIN PADURE.LOR LE DATI O SANSA?
  • ROSU ION ROSU ION
    As dori sa fac parte din echipa celor care renoveaza casele in cadrul emisiunii deoarece sunt si pasionat de domeniul amenajarilor si decoratiunilor, in afara faptului ca practic aceasta meserie de 16 ani si chiar mi-ar face placere sa ajut niste oameni aflati la ananghie,astept un raspuns sau sugestii,multumesc.
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Voi participa si eu la aceasta emisiune, special pentru Bucur, caci am avut o pregatire intensiva la sala de kumite si am fost sparring partner pentru Catalin Morosanu in cusca mma... Pentru atitudinea generala asupra societatii romanesti a acestui ipochimen (ca si pentru clica lui dobro) cred ca m-am pregatit destul de bine...
  • elena resiga elena resiga
    As dori sa particip si eu ,ori cit de greu este pentru toata lumea in ziua de astazi ,,,,,va rog sa nu imi spulberati visul .
  • Moldoveanu Puturos Moldoveanu Puturos
    Buna ziua! Vreau si eu sa particip... Adica sa nu particip! As vrea sa imi faceti o casa din chirpici, ca eu stau si beautoata ziua la carciuma... Bah! Daca nu terminati pana seara, ma intorc beat si va iau si la bataie. Si daca e sa aduceri voi de baut!!! Bine va astept! Ma duc sa mai beau un pic, ca am vandut televizorul... Hai fc Falticeni!!!!
  • picatcubacu picatcubacu
    emisiunea asta are succes inainte sa inceapa :)
  • Daniel Daniel
    Nu prea inteleg de ce e atat de multa lume pe aici dispusa sa se umileasca pe un post national pentru cateva chestii prin casa.
  • steven steven
    Ceva asemanator era si pe la primatv cu cineva care facea o curatenie genenerala printr-o casa/apartament plin de jeg!
  • lucian lucian
    Cati saraci cu duhul pe aici! Romanul e primul la cerseala! Daca tot va milogiti, de ce nu o faceti pe site-ul ProTV! Este emisiunea ProTV, nu a Paginii de media.
  • COSMIN COSMIN
    am postat si ieu mainainte un anunt an care am spus ca vreu sa particip si ieu dar nu stiu de ce mi lati sters ..
  • ciofu zenovia ciofu zenovia
    as dori foarte mult sa ma inscriu si eu la aceasta emisiune,pentru familia fratelui meu,care are nenumarate probleme,dar nu stiu cum sa procedez....
  • gina gina
    as dori sa ma inscriu la aceasta emisiune ,ce trebuie sa fac?
  • abdul abdul
    eu NU AS VREA SA PARTICIP LA EMISIUNE!
  • Angela Angela
    cum te poti inscrie la emisiune?

Trimite un comentariu

sus