Skip to main content

Mona Segall, mesaj de încurajare pentru echipă după înfrângerea la scor a emisiunii Dansează printre stele de către Pro TV

 
Mona Segall
Mona Segall

Mona Segall

Publicitate

Producătoarea Mona Segall a încercat să îşi încurajeze echipa după ce show-ul Dansez printre stele a fost depăşit, la mare distanţă, de filmele difuzate de Pro TV.

Într-un SMS trimis luni echipei de producţie, Mona Segall se declară “foarte mândră de show-ul de aseară.”

Mesajul trimis echipei de către Mona Segall:

"Dragii mei, eu sunt FOARTE MÂNDRĂ de show-ul de aseară! Am fost în direct de foarte multe ori, am făcut zeci de programe live, poate sute, dar de foarte puţine ori am avut această senzaţie de împlinire şi n-am mai fost atât de mândră de o întreagă echipă, mai ales una formată şi din oameni cu care n-am mai lucrat niciodată. Vreau să vă felicit şi să vă mulţumesc tuturor."

Reamintim că, duminică, prima ediţie a emisiunii Dansează printre stele, produsă de Mona Segall la Antena 1, a fost după Pro TV pe intervalul de difuzare, la distanţă de filmele Testul suprem (cu Schwarzenegger şi Stallone) şi Kill Bill.

Pe naţional, Dansez printre stele a avut o medie de un milion de români, faţă de 1,7 milioane la Pro TV. Pe comercial, audienţa Pro TV a fost de peste două ori mai mare. Cifrele, aici:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Un gest frumos.
  • rod cotoare rod cotoare
    sugestie: muzica de dans sa fie manelele .guta si salam. doar asa va reusi sa fure din publicul protv, in mare iubitor de las fierbinti, manele ,filme cu impuscaturi si fotbal.
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    eu incep sa o apreciez pentru ca are simtul umorului. :)))))))
  • bogdan bogdan
    sa vezi ce mandra va fi duminica cand va fi la bataie cu HOMEFRONT

Trimite un comentariu

sus