Skip to main content

Look TV şi Look Plus, în pachetul de bază al RCS. Meciurile din Liga I vor fi şi la Look şi la Digi Sport. RCS devine producătorul meciurilor

 
RCS&RDS
RCS&RDS

RCS&RDSPosturile Look TV şi Look Plus vor intra, din această lună, în grila de bază a RCS&RDS, potrivit unui comunicat al ISB Media Holding LTD, deţinătorul drepturilor pentru competiţiile de fotbal din “Liga 1” şi “Cupa Ligii”. Totodată, RCS&RDS va fi din această lună producătorul meciurilor din Liga I, iar partidele vor fi preluate atât pe canalele DigiSport cât şi pe Look TV şi Look Plus.

Publicitate

Reamintim că RCS&RDS a bătut palma cu ISB, societatea care deţine drepturile pentru Liga I, pentru a difuza şi în reţeaua sa partidele de fotbal (detalii, AICI). În timp ce la RCS posturile DigiSport şi Look TV sunt în pachetul de bază, fără costuri suplimentare, la UPC şi Telekom, Look TV, variantele SD şi HD, şi Look Plus HD sunt incluse într-un pachet separat, disponibil contracost, ce costă aproximativ 10 lei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulia1 iulia1
    "pentru a difuza și în rețeaua sa partidele de fotbal (detalii, AICI)." Nu merge linkul la "AICI".
  • Ovii21 Ovii21
    nu conteaza ce fotbal vedem, pana acum toti injurau rds ca nu ia liga 1, acum ca de ce au luat-o ca nu avem ce vedea, prostimea domina in Romania....cam 80% si e foarte grav, asa vor face si cu UEL si UCL. Ma intreb daca nu exista RDS oare la ce ne uitam?si la un pret destul de mic fata de alte companii. Totusi, avem un creier si trebuie folosit, e gratis
  • cipi cipi
    e bine ca fotbalul din Liga 1 este gratis la RCS RDS problema e ca nu mai avem ce sa vedem. 6 echipe din Liga 1 sunt insolventa si nu se stie cine vor juca in cupele europene Intel Sky cred ca va renunta si la cei 10 lei la celelalte companii de cablu . Fotbalul romanesc a luat-o in jos rau de tot si vinovati sunt cei care au condus FRF si LPF pana acum pentru ca nu au luat masuri organizatorice.

Trimite un comentariu

sus