Skip to main content

Nu tot ce-i turcesc face audienţă. Serialul Inimă de frate, care a înlocuit Puterea destinului, va fi scos din grila Acasă TV

 
Inima-de-frate (1)
Inima-de-frate (1)

Serialul turcesc „Inimă de frate”, lansat pe 6 iulie, dispare din grila postului Acasă TV începând cu data de 17 august, anunţă TV Mania.

Publicitate

În locul său, între orele 19.00 şi 20.00, va fi difuzat încă un episod din „Viaţă nedreaptă”. Aşadar, serialul „Viaţă nedreaptă” va putea fi urmărit de luni până vineri, între orele 18.00 – 20.00.

Producţia turcească, care a înlocuit Puterea destinului - serialul cu cele mai mari audienţe la Acasă TV - nu a avut rezultate bune. Potrivit audienţelor serialelor postate de paginademedia.ro, Inimă de frate a avut în luna iulie o medie de 122.000 de telespectatori, la nivel urban. Puterea destinului, serialul pe care Inimă de frate l-a înlocuit, a avut o medie de 567.000 de telespectatori de la oraşe. Cu o lună înainte, în iunie, Puterea destinului a scos o medie de 504.000 de orăşeni (cifrele, AICI).

Printr-o experienţă asemănătoare a trecut recent şi Antena 1, care a scos din grilă un serial turcesc după numai două difuzări. Serialul Prizoniera dragostei, lansat pe 27 iulie, şi programat pentru zilele de luni, marţi şi miercuri, în prime-time-ul Antenei 1, a avut la prima ediţie o medie aproape 500.000 de telespectatori, la nivel naţional. Aceste cifre au plasat postul pe locul patru în audienţe. Astfel, după numai două difuzări serialul a fost mutat la Euforia TV (detalii şi cifre, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    cred ca foarte multa lume este atrasa de telenovelele turcesti datorita subiectelor, locurilor. Din descrierea Inima de frate inteleg ca e o telenovela cu temele obisnuite care doar se intampla sa se desfasoare in Turcia. E nevoie de mai mult. E nevoie de ceva mai turcesc.

Trimite un comentariu

sus