Skip to main content

GRILA Happy Channel. De la seriale turceşti şi spaniole, la producţii americane

 
GRILA Happy Channel. De la seriale turceşti şi spaniole, la producţii americane

UPDATE. Detalii despre grila de programe Happy Channel în 2017, AICI

Publicitate

De la telenovele, la comedii şi seriale americane de succes, dar şi producţii proprii. Grila Happy Channel a intrat oficial pe TV astăzi, de la ora 16.00.

Televiziunea de femei a trustului Intact promite că va sta departe de programele-tabloid. Postul şi-a început emisia astăzi cu o parte din productii, urmând ca din 8 martie să înceapă şi difuzarea producţiilor proprii.

Grila postului, pe ore:

De la ora 16.00 serialul sud american, marca Televisa, “Inima mea e a ta!” , o producţie 2015, cu actriţa Silvia Navarro în rolul Anei Leal.

De la ora 18.00, Happy Channel vine cu o altă premieră ( o producţie 2014 -2015, marca Televisa): „Fiorella spune da!” , cu Livia Brito în rol principal.

De la ora 19.00, e ora serialului turcesc. “Prizoniera dragostei”, care a mai fost difuzat de Euforia în trecut, va avea câte două episoade. Happy Channel reia difuzarea primei părţi şi va continua cu a doua parte a serialului.

Începand cu ora 21:00, zilnic de luni până vineri, intra in scena serialele americane. Dr House, la ora 21:00, “Prietenii tai”, de la ora 22:00, “White Collar” la ora 23:00, iar de la 00:00 începe serialul american “Revenge”.

De marţi, 8 martie, de la ora 20.00 (urmand ca din 9 martie sa fie difuzată in doua parti, de la 17.00, la 18.00, prima parte si de la ora 20.00, a doua parte) are loc premiera emisiunii “Dreptul la fericire”, un show, difuzat de luni până joi, care îşi propune să prezinte şi să găsească soluţii pentru problemele şi traumele cu care se confruntă femeile.

Timp de trei luni, cinci femei vor intra în “Casa Fericirii” în încercarea de a-şi depăsi traumele, de a-şi regăsi drumul spre o viată normalăşi de a motiva, prin puterea exemplului, alte femei aflate în situaţii similare.

Tot din 8 martie, de luni până sâmbătă, de la ora 23:50, Happy Channel va avea magazinul informativ “Happy Day”, ai cărui moderatori sunt Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman. Criss şi Vlad vor realiza, impreună, un magazin COOLltural informativ care va avea o structură de difuzare zilnică, de luni pană sambătă, de la 23.50 la 00.00. Saptamanal, aceste pastile vor fi impachetate intr-o editie de o ora sub brand-ul Happy Weekend, programata vinerea, de la ora 17.00.

Alături de Criss şi Vlad, rubrica Happy Day va avea şi un reporter special, Raphael Tudor. Ariile tematice atinse vor fi cele din zonă teatrală (HappyPlay) cinematografică (Happy Cinema) operă şi operetă (HappyMusical), concerte (HappyShow), lansări de videoclip-uri (Happy Hit), lansări de carte (HappyBook), evenimente culturale (HappyCultura) sau festivaluri (HappyFest).

În fiecare weekend, de la ora 16:00, Happy Chanel va difuza serialul “Pastreaza speranta” (Saving Hope), urmand ca de la ora 17:00, in fiecare sambata si duminica, sa fie difuzat serialul “Downton Abbey”.

Fiţi la curent cu informaţiile despre seriale cu un LIKE AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Andreea
    Va rog anuntati cand mai schimbati grila programului care oricum nu se respecta :(
  • Anahsneaman Anahsneaman
    Mai bagati niste seriale coreene va rog eu urmaream programul doar pentru ele si nu le difuzati dimineata va rog la ora 6 ca nimeni nu se trezeste sa le urmareasca era fain la ora 17-18 dupa amiaza stateam si le urmaream cu sufletul la gura dar acum.... acum difuzati doar prostii in afara de 1 sau 2 seriale. VA ROG DIN SUFLET MAI ADAUGATI MACAR UN SERIAL COREEAN.
  • alex alex
    unde sunt serialele coreene? ma uitam la programul asta numai pentru ele
  • vlaica mariana vlaica mariana
    unde putem sa vedem reluarea la serialul Pastreaza speranta?
  • Georgescu Georgescu
    DE CE NU SE RESPECTA PROGRAMUL ANUNTAT.
    EX: COSTUME ESTE ANUNTAT SI NU SE TRANSMITE.
    ASA SE PIERDE AUDIENTA
  • dori heroiu dori heroiu
    de ce nu a-ti mai inclus in grila seriale coreene
  • Dani Dani
    Prizoniera dragostei este un serial frumos dar sunt scurte episoadele. Nu se pot difuza 2 episoade zilnic? Dupa ce ca este scurt episodul,este plin de reclame.Dintr.o ora,cat tine filmul,jumatate sunt reclame.
  • Dani Dani
    Prizoniera dragostei este un serial frumos dar sunt scurte episoadele. Nu se pot difuza 2 episoade zilnic? Dupa ce ca este scurt episodul,este plin de reclame.Dintr.o ora,cat tine filmul,jumatate sunt reclame.
  • loredana loredana
    Pacat ca ati scos din grila de program serialele coreene singurele care le urmaream si prodanca si reghe suntem satui de telenovele
  • Schimbati programul urgent Schimbati programul urgent
    Cineva responsabil cu grila programelor citeste comentariile postate sau scriem ca sa ne aflam in treaba?
    Sfatul meu pentru a reobtine o audienta minima (in prezent aveti 0 audienta) este sa mutati serialele turcesti si sud-americane din intervalul orar 16-21 si sa reintroduceti seriale coreene care au reprezentat singurul ce va diferentia de posturile mediocre concurente.
  • teomiha teomiha
    Buna ziua
    Va doresc succes
    Nu mai sunt la varsta adolescente, nu regret asa e viata
    As dori ca cei tineri, nascuti dupa 89, sa poata urmari acele mari seriale, marca BBC, cu placere si sa vada ce inseamna un serisl bun sau foarte bun,
    Va bagati? Va pot da multe titluri.
  • Anca Anca
    Din pacate tot programul este haotic si nu se respecta, Am vazut la promo Dowtown Abey ca este sambata si duminica la ora 17 , am aspetat ieri ca fraiera la ora 17 si nimic. Reluarile serialelor sunt total aiurea episoadele reluandu-se in ordinea inversa. Pacat ca va bateti joc de noi .
  • Cornelia Ciocoiu Cornelia Ciocoiu
    Abia astept Saving Hope, sezonul 4...
    Va sugerez sa mentionati la fiecare serial ce episod este, gen 3x02...
    Daca nu scrieti nimic, va pierdeti publicul, va garantez!
    Astept toate informatiile necesare de la dvs.
  • Liliana Talmon-Gros Liliana Talmon-Gros
    Va rog, fara seriale sudamericane! Suntem satui (satule) de ele, ca si de cele turcesti si indiene. Downton Abbey e un serial foarte bun, difuzati mai multe din acest gen. Ce se intampla cu serialul Menajere Ambitioase, nu il mai difuzati?? E de asemenea un serial bun.
  • Dana Dana
    Aveati si voi ceva mai inedit in peisajul televiziunilor romanesti ,adica serialele coreene si ati renuntat si la alea...ca de turcizme e plin peste tot iar sud-americanele pe care le difuzati sunt dintre cele mai proaste !
    V-ati innoit degeaba!

Trimite un comentariu

sus