Skip to main content

IAA România, premiată la nivel global pentru Şcoala IAA şi pentru contribuţia la modificarea ordonanţei anti-rebate

 
Foto: IAA
Foto: IAA

IAA Romania şi IAA Young Professionals au câştigat competiţia globală "The IAA Inspire Award" pentru Excelenţă 2016. Competiţia recunoaste meritele filialelor care au contribuit cel mai mult la îndeplinirea obiectivelor organizaţiei în perioada 2014-2016.

Publicitate

"Cele mai apreciate de către membrii juriului global au fost Şcoala IAA şi rezultatele obţinute în relaţia cu autorităţile pentru modificarea legislaţiei cu impact direct în industrie. IAA Global are 32 de chaptere în întreaga lume", potrivit reprezentanţilor IAA România.

În ultimii ani, IAA a contribuit prin acţiunile sale la modificarea ordonanţei anti-rebate.

Premiile The IAA Inspire Award sunt jurizate de seniori ai asociaţiei din toate cele cinci regiuni ale globului.

Premiul a fost decernat la Cannes, la întâlnirea globală a membrilor IAA de către Faris Abouhammad - Preşedintele Global al IAA din perioada analizată în competiţie.

„Programele derulate de organizaţiile româneşti IAA Romanian Chapter şi IAA YP Romania, sunt modele care pot fi replicate în alte ţări. Îi felicit pe Mihai Bîrsan şi Ioana Sigarteu, preşedinţii celor două organizaţii din perioada 2014-2016 pentru implicarea lor. Sper ca în viitor, tot mai mulţi membri din organizaţiile româneşti să aibă un rol activ la nivelul global al IAA”, a spus Faris Abouhammad, cel care a fost preşedinte global al IAA până ieri.

Despre competiţia The IAA Inspire Award

"The IAA Inspire Award" este o competiţie internă a IAA Global ce premiază, la fiecare doi ani, cele mai active şi creative filiale IAA din lume. Competiţia la care participă filialele de seniori IAA Chapters are o istorie care începe în 1957. De anul acesta, s-a organizat separat o competiţie pentru filialele de tineri - IAA Young Professionals, criteriile si modul de evaluare a performantelor fiind diferite.

La baza jurizării stau 14 criterii pentru filialele de seniori şi 10 pentru cele de tineri printre care: claritatea obiectivelor şi a unui business plan pe perioada analizată, relaţia cu membrii atât individuali cât şi corporate, programele dezvoltate pentru aceştia, relaţia cu autorităţile precum şi planul de dezvoltare şi educare a profesioniştilor din piaţă.

Premiile au fost ridicate de Maria Predoiu - Preşedinte IAA Romania şi Ioana Sigarteu - Preşedinte IAA YP Romania.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus