Skip to main content

Dorin Chioţea, suspendat de la Realitatea TV, pentru că a lăudat Antena 3

 
Dorin Chioţea, suspendat de la Realitatea TV, pentru că a lăudat Antena 3

Dorin Chioţea, realizatorul matinalului de la Realitatea TV, a fost suspendat de pe post „pe timp nelimitat”, după ce a apreciat transmisia Antenei 3 de 1 Decembrie.

Publicitate

„Pe 1 decembrie, la ora 11, am postat pe Facebook cîteva rînduri în care am apreciat transmisia Antenei 3. Am fost sunat de Edward Pastia şi mi-a spus că sînt suspendat de pe post din cauza postării mele”, a declarat Chioţea pentruTolo.ro.

Chioţea i-a povestit lui Tolontan cum a aflat de suspendarea sa.

„Mi-a dat un sms ieri Edward Pastia, care e director executiv. Mi-a spus că nu mai pot apărea pe post din cauza postării mele de pe Facebook unde am lăudat transmisia Antenei 3 de Ziua Naţională. Apoi m-a sunat şi am vorbit la telefon. M-a asigurat că decizia e a lui. Seara mi-a zis că e decizia lui Cozmin Guşă. Guşă nu mi-a răspuns la telefon.”

Întrebat dacă a primit explicaţii: „Nici un fel de explicaţie logică.Nu poţi explica aşa ceva unui om care are peste două decenii în presă, aşa cum sînt eu. De fapt, nu e vorba doar de mine aici. Nu poţi trata aşa nici măcar un copil care intră acum în presă! Ce exemplu dăm celor din jur, unor tineri care se angajează acum în redacţie? Dacă Antena 3 şi-a făcut bine treaba nu înseamnă că asta e o degradare a ceea ce am făcut noi, la Realitatea. E ca în fotbal: unii joacă mai bine într-o zi, nu înseamnă că tu eşti slab!”

Edward Pastia, contactat de de Tolontan, a recunoscut că l-a suspendat pe Chioţea.

„Echipa Realitatea face eforturi zi de zi ca să asigurăm activitatea acestui post. Postarea lui Dorin Chioţea este deplasată. Nu e colegială.”

„Când te referi la Antena 3 e normal să pui şi o propoziţie despre cum a fost transmisia Realitatea TV”, a mai subliniat Pastia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • L L
    Insolventii au intrat in fibrilatie ventriculara.
  • Daniel Daniel
    Edward Pastia nu prezenta inainte rubrica Sport la Europafm ?
  • Dani Dani
    Deci pentru asta vrea Rares Bogdan si Guse bani de la stat? sa isi bat ajoc de oameni? LOL asta e cenzura pura, cum sa ceri unui jurnalist sa te laude chiar si cand nu este cazul.

    De cand Eduard Pastia e jurnalist ca acu aud de el? cine e si cu ce se ocupa?
  • Adi Adi
    La cate nemernicii a facut Chiotea, iata ca se intoarce roata. Ca sa nu mai zic de santajele pe care le face sotia pe la Banca Romaneasca. Acum vine si rasplata.
  • anti ipocriți anti ipocriți
    Omul oare n-are dreptul la o părere,păi doar TVR și Antena 3 au avut analize f bine docuimentate din punct de vedere militar,iar într-o mai mică măsură și Digi 24,restul posturilor au avut oameni slăbuți ,deci ce vă supărați degeaba,poate chiar are dreptate,în plus n-a spus nimic rău despre voi !
  • Brutus Brutus
    Habar nu am cine este Chioțea, dar are dreptate. Transmisia Antenei 3 a fost chiar la standarde înalte, un lucru extrem de evident.
  • mile mile
    poate a fost transmisie foarte buna
  • titi titi
    ce aveti cu "omul" ? isi pregateste exitul ! pe chilotea o sa-l vedeti la L. atrina3. Soooooon
  • adevarul adevarul
    lipsa de profesionalism si criza unor sefi valorosi duce la asemenea mizerii. la *** prinzi deplasari externe in doua cazuri, daca esti prieten cu cine trebuie sau daca te culci cu cine trebuie. si daca intrebi de ce esti defavorizat nu pe criterii profesionale, ti se raspunde ca ***. pai *** vine la munca de 2 ori pe saptamana, toata lumea stie de ce.
  • badgal badgal
    Daca spui Radu Tudor e imperial, chiar nu ai ce cauta in presa.

Trimite un comentariu

sus