Skip to main content

Un nou Dansez la Pro TV. Preselecţiile, la Buftea, în fostele studiouri

 
Sursa foto: Pagina de Facebook COBO Dance Company
Sursa foto: Pagina de Facebook COBO Dance Company

Pro TV se pregăteşte de un nou show Dansez pentru tine. Postul a lansat deja preselecţiile pentru emisiune, iar potrivit Click Mihai Petre, cel care a fost jurat al show-ului, a bătut palma cu Pro TV pentru a reveni în trust.

Publicitate

Trupa de dans COBO Dance Company, condusă de Cocuţa Andra Gheorghe şi Bogdan Boantă, a lansat deja anunţul că pe 25 ianuarie vor avea loc preselecţiile pentru show-ul da dans „care va începe în această primăvară”. Se caută coregrafi/dansatori care să aibă „neapărat abilităţi coregrafice şi pedagogice” pentru noua emisiune.

Interesant este că aceste preselecţii vor avea loc chiar la Buftea, acolo unde show-ul Dansez pentru tine a avut studioul timp de 14 sezoane.

Cocuţa şi Bogdan Boantă, înapoi la Pro TV după doi ani de absenţă. Cei doi s-au mutat în 2014 odată cu Trupa luI Edi Stancu, la Antena 1, alături de echipa Monei Segall. Ei au fost parte inclusiv din show-ul Dansează printre stele, produs de Mona Segall, un show al Antenei 1 care nu a performat.

Cei doi, Cocuţa şi Boantă, au lansat anul trecut în vară trupa de dans COBO Dance Company, trupă în care au intrat şi parte din cei care erau la Trupa Edi Stancu.

La sfârşitul lui 2016, trupa COBO s-a alăturat Pro TV, prima apariţie fiind la live-urile Vocea României.

Dansez pentru tine a avut 14 sezoane, toate prezentate de Ştefan Bănică Jr. Pe parcurs, Iulia Vântur s-a alăturat show-ului în calitate de co-prezentator. Printre juraţii show-ului s-au numărat Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Edi Stancu, Wilmark şi Cornel Patrichi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Tvriciu faptul ca nu esti informat e o parte, dar am impresia ca nu cunosti absolut deloc formatul The Voice. Vocea Romaniei Junior va avea 3 live-uri exact ca VR din toamna trecuta. Au fost filmate auditiile pe nevazute si knock-outurile.
  • Tvriciu Tvriciu
    Pentru informarea dvs corecta:
    1. Voice Kids e filmat cu tot cu gale si se stie castigatorul. Interesati-va, daca tot pretindeti ca stiti lucruri.
    2. Formatul de dans este fix cel rulat la Antena si impus de la CME, ca PROTV ul are un manager la Praga pe care nu il intereseaza cine si ce formate s-au mai rulat pe aici. El decide pt mai multe statii din sase tari, fara deosebiri si nuante. Asa a facut si cu Supravietuitorul si a iesit perfect.
    3. Asta nu e singurul proiect care va "rupe" primavara asta. O sa vedeti .
    4. Buftea nu a fost de fapt vanduta, deoarece baietii aia nu au achitat banii. Deci, comedie pe toate planurile. Cum se face televiziune in tara asta nu se mai face nicaieri. Se traieste doar din ce a fost. Daca pana si Mihai Petre revine, ce sa mai vorbim?
  • Allex Allex
    Pro tv are inchiriate la Kentauros 2 studiouri de 1200mp pana in 2018. Cel mai probabil, cum si vocea jr va avea gale live, ambele vor fi ocupate. Dar din 2018 speram ca toate productiile pro sa se mute la Buftea .
  • Allex Allex
    Dani, nu uita , in primavara va mai fi si vocea jr care va avea gale live!
  • Dani Dani
    Nu cred ca nu il tin in Kentauros pentru ca nu au loc :))) Probabil locul unde se filmeaza Masterchef e neincapator, iar studio-ul pe care il impart Vocea si Romanii au Talent (care e foarte mic si urațel, btw) va fi ocupat pt Live-urile RAT.
  • AndreasM AndreasM
    Stie cineva daca Romanii au Talent din primavara va fi transmis de asemenea din Buftea ?
  • Expertul, Expertul,
    @an, Dansez pentru tine este un format televisa, dar ProTV face Dancing With The Stars, formatul detinut de BBC, cel produs de Mona in 2014, la antenuta 1. @alex2, Un talent show cu dans, cu juratii potriviti si produs bine sigur ar obtine audiente mult mai mari.
  • Iuli Iuli
    @an, la Antena1 era formatul cu vedete, iar la ProTv era formatul cu lacrimi, pentru cauze nobile :) Deaia nu a perfomat la Antena, nu aveai de ce sa te uiti.. doar cum danseaza vedetele? Iar motivele au fost.. prezentatorul, imaginea SD a Antenei, si in loc sa pierzi timp pentru nimic important, mai bine era un film rereredifuzat de Pro :)
  • alex2 alex2
    @Expertul: talent show de dans a fost la A1 si nu s-a uitat nimeni la el.
  • alex2 alex2
    exact. la a1 a fost alta emisiune. iar motivele pentru care nu a atras public au fost multe. de la prezentator (deosebit de enervant), concurenti ("vedete" alte trustului reciclate pe post de concurenti) si pana la faptul ca bagau fum pe scena de nu puteai sa vezi nimic de la burta in jos.
    sa vedem ce format vor sa dea protv-ul si mai ales pe cine pun prezentator.
  • an an
    e formatul Dancing With The Stars sau Bailando por un sueño , caci la Antena1 nu a fost acelasi format ca la Pro (din cate stiu eu), si de aceea cel mai probabil nu a performat...
  • Allex Allex
    Expert, ciudat este ca cei de la Kentauros mi-au spus ca Proul are contract pana in 2018. Probabil doar Dancing va fi transmis de la Buftea. Altfel nu imi explic decizia producatorilor de a alege ca loc pt preselectii Buftea si nu Kentauros.
  • marian marian
    Mai expertule esti baba vanga ce dumnezeu , asteapta sa vedem ce ne prezinta , chiar nu mai inteleg nimic ,daca se produce ceva nu este bine . Nici nu ainceput si deja sarim in sus ca nu i bun ca e asa ,
  • Expertul, Expertul,
    Primul show transmis de la Buftea va fi Dancing With The Stars, in aceasta primavara. Eu spun ca esecul Dancing With The Stars, la nivel de audienta, va fi chiar mai mare ca la Supravietuitorul! Mai bine se investea intr-un talent show de dans, avand invedere preferintele telespectatorului Roman pentru talent show-uri.
  • Expertul, Expertul,
    Inca o mare prostie facuta de Alexandras Cesnavicius! Cele 14 sezoane Dansez pentru tine au suprasaturat piata. Sezonul 14 dansez pentru tine a cam gafait, intimp ce primul sezon Dancing With The Stars de la a1, a fost un esec rasunator. In aceste conditii, ar fi trebuit lasat sa se odihneasca inca ceva ani acest gen de format. Vestea foarte buna e ca productiile ProTV revin la buftea.

Trimite un comentariu

sus